Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
144.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-8 aralık arası bizi bekleyen kampanyalar:
    * 2-7 seviyeler arası tanklarda indirimler.
    * Ekipmanda indirimler
    * x3 tecrübe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 4 Aralık 2014; 16:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalhawk

E 100 yada is 7 ac mutlu ol hayatini yasa :D

e100 de gidiyorum. E50M'de gideceğim pc versiyonunda olan tier 10lar zaten
  • pc sürümündeki hesap ile bağ kuramıyormuyuz?tekrar baştanmı kasmamız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Ve bomba bir haber daha; yine çarşamba günü (5 kasım) WOT Blitz Finlandiya, İsveç, Norveç, Danimarka, izlanda ve İtalya bölgelerine Google Play Store'a geliyor.

Bu haber kötü oldu. Umarım beklediğim gibi oyunda bir kalitesizlesme olmaz. Su halde bile son zamanlar da zevk almamaya başladım zaten.
    Adamda t95 veya jpg e100 var cok kumları Bölümü'nde çölden dolaşmaya çalışıyor. Ulen sen zaten karsi tarafa gecene kadar 7 di bitiyor. Adam bunu bilmiyor.
    Adam almış e50 yı veya t62 yı çıkmış tırmanmış bütün daglara tavşan gibi habire saldırın diye komut veriyor. Ulen senin Tankın sniper mı.
    Bir de senı siper olarak kullanmaları yok mu.
    Tmm arkamda pozisyon al da birader bir t20 sağımda bir pershing solumda manevra yapamıyorum vuruldum ha vuruldum. Hıc yapmadığım seyı yapıp ikisini de patlattım aynı takımımdan.
    Yanı demem o ki nasıl olur ne yapılır bilmem ama bu tarz olumsuzluklar oyundan soguturken,android e gelmesi daha çekilmez bir hale getirecektir oyunu.
    Umarım ben yanılıyorumdur.

apple kullananlar kültürlü kaliteli insanda android cihaz kullananlar mı beyinsiz . Applede varsa androidede gelecek ve hatta geldi bile .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

quote:

Ve bomba bir haber daha; yine çarşamba günü (5 kasım) WOT Blitz Finlandiya, İsveç, Norveç, Danimarka, izlanda ve İtalya bölgelerine Google Play Store'a geliyor.

Bu haber kötü oldu. Umarım beklediğim gibi oyunda bir kalitesizlesme olmaz. Su halde bile son zamanlar da zevk almamaya başladım zaten.
    Adamda t95 veya jpg e100 var cok kumları Bölümü'nde çölden dolaşmaya çalışıyor. Ulen sen zaten karsi tarafa gecene kadar 7 di bitiyor. Adam bunu bilmiyor.
    Adam almış e50 yı veya t62 yı çıkmış tırmanmış bütün daglara tavşan gibi habire saldırın diye komut veriyor. Ulen senin Tankın sniper mı.
    Tmm arkamda pozisyon al da birader bir t20 sağımda bir pershing solumda manevra yapamıyorum vuruldum ha vuruldum. Hıc yapmadığım seyı yapıp ikisini de patlattım aynı takımımdan.
    Yanı demem o ki nasıl olur ne yapılır bilmem ama bu tarz olumsuzluklar oyundan soguturken,android e gelmesi daha çekilmez bir hale getirecektir oyunu.

apple kullananlar kültürlü kaliteli insanda android cihaz kullananlar mı beyinsiz . Applede varsa androidede gelecek ve hatta geldi bile .

Alıntıları Göster
    Evimde wi fi den baglanmama ragmen oyun kasmaya basladi guncellemeden sonra eski surumunden daha cok zevk aliyordum oynuyorum yine ama bugunki kasmadan sonra sinirlendim iyice tank durduk yere hareket ediyor kafayi yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalhawk -- 5 Aralık 2014; 9:20:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

quote:

Anafikri kacirmissin dostum sen.
    Zaten Android e gelmeden durum böyleydi,sımdı daha fena olacak,neden mı?
    Bir Tarafın akılsız veya kaliteli olmasından degıl,daha cok her iki taraftan kaZma sayısının oyunda artacak olmasından çekindim ben.
    Yoksa hıc kimse digerinden kullandığı telefona gore üstün degıl dostum merak etme,saygılar.

• Dunden itibaren bende Blitz e basladim. iOS degil ama android daha guzel geldi. Simdilik telefonda oynuyorum ilerde tabletten oynarim :)
  • ios te oynamıştım güzeldi ama androidde çok sıkıntılı lag vs. 45-50fps almama rağmen laglar yüzünden oynanmıyor.

• Pc servisteyken bunla idare edecez artık

• Oyunda kimle konustuysam yarisinin lag,fps problemi var bende dahil olmak uzere acilen serverlari guncellemeleri lazim mahvettiler oyunu

• Hangi yollar daha avantajlı? tier 10 kasan var mı? ben is7 veya t110e3 kasıyorum şuan.

• Cruiser 3 aldım 3 günlük oynamayla millet 1 vuruşta indiriyor ben 7 8 anca. tank mı değişsem?

• Hafif tank alırsanız tabi indirirler. Yeni oynamayı başlayanlar için rus ağır tanklar tier 5 itibariyle çok iyi olur. Zırhı kalın, birçok hatayı affederler.
  • quote:

Hafif tank alırsanız tabi indirirler. Yeni oynamayı başlayanlar için rus ağır tanklar tier 5 itibariyle çok iyi olur. Zırhı kalın, birçok hatayı affederler.

Hocam t46 aldım bundan sonra da t28 ve kv1 olarak gitmeyi dusunuyorum iyimidir sence?

• kv 1 ve sonrası iyidir
  • Ve Gurcell mobil platforma giris yapar :)
    World of Tanks Blitz (Ana Konu)
  • Jg.PzIV

• immortalhawk kullanıcısına yanıt
    Bende hiç böyle bir sorun yok internetinizden kaynaklanan bir sorun olabilir gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

Bende hiç böyle bir sorun yok internetinizden kaynaklanan bir sorun olabilir gibime geldi.

Telefonunuzun işletim sistemi ios mu android mi???
  • immortalhawk kullanıcısına yanıt
    Android sizinki ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.