Bildirim
World of Tanks Blitz (Ana Konu) (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aynı durumu ben de çok fazla görmeye başladım hocam son zamanlarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ascheriit
Aynı durumu ben de çok fazla görmeye başladım hocam son zamanlarda.
İyi ki 1 tane is var karşıda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahaha benim oyunlarda karşı takıma gelen IS'ler gold atıyor ne yapacağız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ascheriit
Ahahaha benim oyunlarda karşı takıma gelen IS'ler gold atıyor ne yapacağız?
Zaten iyi ki bir is var onun yüzünden 4 tier 9 yapmışlar manasında dedim ben is yine iş yapar gold atsın atmasın arkaya sızıp.
Birisi bana şu oyunda seri ateşin nasıl edildiğini anlatabilir mi?
Benim tank 10 günde 1 top atıyor karşı tank mübarek taramalı tüfek gibi pata pata indiriyor aşşağıya
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Birisi bana şu oyunda seri ateşin nasıl edildiğini anlatabilir mi?
Benim tank 10 günde 1 top atıyor karşı tank mübarek taramalı tüfek gibi pata pata indiriyor aşşağıya
Tier 3 ve altında taramalı var galiba onlar da 5-10 vuruyor. Taramalı görürsen uzaktan vurmaya çalış isabetleri berbattır.
O seviyelerin toplu ateşi de seridir. Muhtemelen arkadaş Panter tarzı bir tankla karşılaşmış adrenalin de bastıysa panter taramalıdan bir farkı kalmıyor :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Chronos1121
O seviyelerin toplu ateşi de seridir. Muhtemelen arkadaş Panter tarzı bir tankla karşılaşmış adrenalin de bastıysa panter taramalıdan bir farkı kalmıyor :))
Panther m10 gördüm mü kaçıyorum ben 1 saniyede atıyor o resmen
Aralık ayı güncellemesi gelmedi ne zaman gelecek acaba ? -
Daha aralığın ilk günü, insaf ya
Tahminen ya bu hafta ortası yada haftaya. -
hahaha ben gece yarısı 12 den sonra bekliyordum -
Aralığın başı dediler, ama hiç tarih vermediler. Hemen ilk gün çıkmayacağı açık, appstore'da güncellemeler çarşamba veya perşembe günü yapılır (5 kasım çarşambaydı). O civarlarda beklememiz lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 1 Aralık 2014; 13:50:25 > -
Peki sağol bizede beklemek düşer artık açıklamalarından sonra -
Son gelen bilgiye göre güncelleme 4 aralıkta geliyor -
Teşekkür ettim tekrardan o zaman perşembe günü biraz erken kalkıp işe gitmeden önce hemen indirmem gerek güncellemeyi o yüzden soruyorum geçen güncellemeden haberim yoktu akşama kadar oynayamadım ondan soruyorum aslında -
benide ekleyebilirsiniz listeye, oyun sardı. amerikan ağacından gidiyorum hem tanksavar hem medium -
Dostum is 7 ile e 100'ü açmanı şiddetle tavsiye ederim bence en iyi iki tank oyundaki -
1,5 için başlıca patch notları
- IS6 premium rus ağacına ekleniyor.
- Britanya ağacının Orta tak dalı ekleniyor
- su85i, super pershing ve Valentine 2 fiyatları yükseltiliyor.
- x2,x3,x5 çarpanların güncelleme sayacı hangarın sağ üst köşesine eklendi
- Delme şemaları güncellendi. Kırmızı delinmez, sarı kısmi delinir, renksiz tam hasarla delinir anlamına gelecek.
- Android için Back tuşu işlevi eklendi
- Bazı sesler güncellendi
- Bazı efektler güncellendi
- Server seçim işlemi değiştirildi
- Sniper modunda ot görünümünü açıp/kapatma seçeneği ayarlara eklendi
- Savaş sonrası istatistik penceresinde iyileştirmeler yapıldı.
- Chat mesajların uzunluğu 512 karaktere çıkarıldı.
- Savaş başlama süresi uzatıldı. Artık server en az oyuncuların %75 hazır olana kadar bekleyecektir.
- E50, E50M ve E100 tank modelleri güncellendi
- 1. seviye araştırma ağaçları güncellendi
- Pz35t, Pz38t, Pz38nA tankların otmatik yükleme topların hasarları biraz düşürülmüş
- Tiger 1-2, Panter 1-2, Jagdpanter, E50 ve E75 tanklarında motor tipleri ve modül ağırlıkları değiştirildi
- Tiger 2 maks hızı 28 yerine 38 km'ye çıkarıldı, paletlerin dönme hızı yükseltildi, 10,5cm kwk l/68 topun mühimmatı 36 yerine 42 adet olarak değiştirildi
- Tiger 1 maks hızı 30 yerine 40 km'ye çıkarıldı, geri vites 10 yerine 21km'ye çıkarıldı, dönme hızı yükseltildi, topların reload hızı arttırıldı
7,5 cm L/70 5,53 yerine 4,9sn
10,5cm L/28 7,4 yerine 6,8sn
8,8cm L/71 7,79 yerine 7sn
8,8cm L/56 stokta 7,4 yerine 6,8sn, upgrade sonrası 6,6 yerine 5,8sn
- Panter 1 maks hızı 48 yerine 55km'ye çıkarıldı, dönme hızı yükseltildi, topların eğilme açıları yükseltildi
- Panter 2 dönme hızı yükseltildi, topların eğilme açıları yükseltildi
- Jagdtiger maks hızı 28 yerine 38km'ye çıkarıldı
-Jagdpanter maks hızı 46 yerine 55km'ye çıkarıldı
- E50 dönme hızı yükseltildi
- E75 dönme hızı yükseltildi
- Marder 2 için top çeşitleri değiştirldi
- Çeşitli hatalar giderildi
Güncellemeyi kutlamak adına 6 aralıkta herkese 2 gün premium account süresi tanıtılacaktır.
Britanya ağacıyla birlikte hangarınıza yeni bir seviye 1 tank ve slot bekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 3 Aralık 2014; 15:04:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chronos1121
1,5 için başlıca patch notları
- IS6 premium rus ağacına ekleniyor.
- Britanya ağacının Orta tak dalı ekleniyor
- su85i, super pershing ve Valentine 2 fiyatları yükseltiliyor.
- x2,x3,x5 çarpanların güncelleme sayacı hangarın sağ üst köşesine eklendi
- Delme şemaları güncellendi. Kırmızı delinmez, sarı kısmi delinir, renksiz tam hasarla delinir anlamına gelecek.
- Android için Back tuşu işlevi eklendi
- Bazı sesler güncellendi
- Bazı efektler güncellendi
- Server seçim işlemi değiştirildi
- Sniper modunda ot görünümünü açıp/kapatma seçeneği ayarlara eklendi
- Savaş sonrası istatistik penceresinde iyileştirmeler yapıldı.
- Chat mesajların uzunluğu 512 karaktere çıkarıldı.
- Savaş başlama süresi uzatıldı. Artık server en az oyuncuların %75 hazır olana kadar bekleyecektir.
- E50, E50M ve E100 tank modelleri güncellendi
- 1. seviye araştırma ağaçları güncellendi
- Pz35t, Pz38t, Pz38nA tankların otmatik yükleme topların hasarları biraz düşürülmüş
- Tiger 1-2, Panter 1-2, Jagdpanter, E50 ve E75 tanklarında motor tipleri ve modül ağırlıkları değiştirildi
- Tiger 2 maks hızı 28 yerine 38 km'ye çıkarıldı, paletlerin dönme hızı yükseltildi, 10,5cm kwk l/68 topun mühimmatı 36 yerine 42 adet olarak değiştirildi
- Tiger 1 maks hızı 30 yerine 40 km'ye çıkarıldı, geri vites 10 yerine 21km'ye çıkarıldı, dönme hızı yükseltildi, topların reload hızı arttırıldı
7,5 cm L/70 5,53 yerine 4,9sn
10,5cm L/28 7,4 yerine 6,8sn
8,8cm L/71 7,79 yerine 7sn
8,8cm L/56 stokta 7,4 yerine 6,8sn, upgrade sonrası 6,6 yerine 5,8sn
- Panter 1 maks hızı 48 yerine 55km'ye çıkarıldı, dönme hızı yükseltildi, topların eğilme açıları yükseltildi
- Panter 2 dönme hızı yükseltildi, topların eğilme açıları yükseltildi
- Jagdtiger maks hızı 28 yerine 38km'ye çıkarıldı
-Jagdpanter maks hızı 46 yerine 55km'ye çıkarıldı
- E50 dönme hızı yükseltildi
- E75 dönme hızı yükseltildi
- Marder 2 için top çeşitleri değiştirldi
- Çeşitli hatalar giderildi
Güncellemeyi kutlamak adına 6 aralıkta herkese 2 gün premium account süresi tanıtılacaktır.
Britanya ağacıyla birlikte hangarınıza yeni bir seviye 1 tank ve slot bekleyebilirsiniz.
E100 deki Güncelleme hakkında bilgin var mı detayli kardes ?
Ne değişecek acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X