Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
143.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perkler konusunda yeniş bir açıklama geldi.
    Daha önce söylendiği gibi perkler tank klasslarına göre ayrılacak (hafif/orta/ağır/avcı) ve teknik olarak mürettebatımız da bütün tanklar için aynı.
    İşte bu durumda bir tankta açtığınız tüm perkler aynı klasa ait diğer yeni bir tanka aynen geçmiş olacak. Perk kazanma ve geliştirme ancak tanktaki müretteabt uzmanlık seviyesi 100% ulaştıktan sonra mümkün olacak.

Yani örnek olarak almışsınız bir hetzer, yapmışsınız onu 100% ve 2 perk açtınız onunla, arkasında aldınız bir stug ve para harcamadan 50% mürettebatla gezmeye başladınız. Bu durumda açtığınız 2 perk olduğu gibi stug'ta direk kullanılabilir olacak, ama sonraki perkler için önce stug'u 100% yapmanız gerekecek. Hetzeri satmadıysanız onunla perk gelişimine devam edebilirsiniz ama.
    direk tank klaslar için aynı şey geçerli.

Bu durumda her tank klasında birer premium tanka sahip olmak acayip bir avantaj sağlıyor. Malum onların tecrübe puanı hızlı birikiyor ve direk 100% mürettebatla geliyorlar.

• IS 3'teki BL9 topu işi ne kadar değiştiriyormuş meğer. Onu alana kadar bu tank bir şey de beceremiyor, niye bu kadar seviliyor diyordum. Alır almaz ilk savaştan hemen 2'lik ödülü kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

IS 3'teki BL9 topu işi ne kadar değiştiriyormuş meğer. Onu alana kadar bu tank bir şey de beceremiyor, niye bu kadar seviliyor diyordum. Alır almaz ilk savaştan hemen 2'lik ödülü kaptım.

bi tankı fullemeden karar vermemek lazım, acayip değişiyor tank

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Fulleyene kadar da bazılarında bayağı acı ve gözyaşından geçmek gerekiyor maalesef
  • 25-27 kasım arası Tank Avcıları için indirimler duyuruldu.
    İndirim oranları her zamanki gibi
    Tier 2-5 arası %50
    Tier 6-7 arası %30
    Ter 8 için %15

olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 24 Kasım 2014; 18:14:27 >
  • Vee 1.5 güncellemeden yeni bir süpriz. Eklenecek olan harita belli oldu: büyük tankların Malinovka'sı kış peyzajıyla WOT Blitz'e geliyor

Harita şemasında
    Turucu alan bolca binanın bulunduğu kısmı gösteriyor. Bu alan Ağır tankların çatışması için güzel olacak.
    Yeşil alandaki tepelerde Tank Avcıları konumlandırılıp uzuaktan ateş imkanıı değerlendirebiliecekler.
    Açık Gri çizgilerle ise Orta takların hızlı geçiş rotaları gösterilmiştir

World of Tanks Blitz (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 24 Kasım 2014; 14:23:12 >

• Oyunu indiriyorum şuan telefonuma.
  • Yeni Britanya ağacının ilk dalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 25 Kasım 2014; 16:40:08 >
  • Ve sonunda perk sistemi de açıklandı. Toplam 18 tane perk her perk başına 5 adet seviye.
    - Perklerdeki seviyeler çarpan olarak görev yapacak. Yani bir perk %5 bonus veriyorsa 1.seviyede bu %1, 2.seviyede %2 vs. demek olacak
    - Her tank sınıfında geliştirilecek perk listesi olacak. Bir perki tam bir seviyeye ulaştırdığınızda bu perk tüm sınıflarda kullanmka için açık olacaktır. Yani geliştirmek için belli sınıf lazım, ama kullanıma herkese açık.
    - Eğer bir sınıfa ait tüm perkleri tam geliştirdiyseniz (örneğin ağır tankların toplam 5 perkini de 5.seviyeye kadar çıkardıysanız) ve bu tankta oynamaya devam ediyorsanız kazandığınız mürettebat tecrübesi %33 oranlarında diğer sınıfların perklerine aktarılacaktır.
    - Serbest deneyiminizi 1x2 oranında perklere yatırabileceksiniz
    - Perk gelişim tablosu şu şekilde
    1. seviye için 17.000 tecrübe
    2. seviye için 34.000 tecrübe
    3. seviye için 68.000 tecrübe
    4. seviye için 200.000 tecrübe
    5. seviye için 680.000 tecrübe

kısacası böyle. Perk listesini vermiyorum, bayağı uzun ve açıklama çok içinde. Onu haberlerde görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 26 Kasım 2014; 15:04:39 >

• quote:

Ve sonunda perk sistemi de açıklandı. Toplam 18 tane perk her perk başına 5 adet seviye.
    - Perklerdeki seviyeler çarpan olarak görev yapacak. Yani bir perk %5 bonus veriyorsa 1.seviyede bu %1, 2.seviyede %2 vs. demek olacak
    - Her tank sınıfında geliştirilecek perk listesi olacak. Bir perki tam bir seviyeye ulaştırdığınızda bu perk tüm sınıflarda kullanmka için açık olacaktır. Yani geliştirmek için belli sınıf lazım, ama kullanıma herkese açık.
    - Eğer bir sınıfa ait tüm perkleri tam geliştirdiyseniz (örneğin ağır tankların toplam 5 perkini de 5.seviyeye kadar çıkardıysanız) ve bu tankta oynamaya devam ediyorsanız kazandığınız mürettebat tecrübesi %33 oranlarında diğer sınıfların perklerine aktarılacaktır.
    - Serbest deneyiminizi 1x2 oranında perklere yatırabileceksiniz
    - Perk gelişim tablosu şu şekilde
    1. seviye için 17.000 tecrübe
    2. seviye için 34.000 tecrübe
    3. seviye için 68.000 tecrübe
    4. seviye için 200.000 tecrübe
    5. seviye için 680.000 tecrübe

kısacası böyle. Perk listesini vermiyorum, bayağı uzun ve açıklama çok içinde. Onu haberlerde görürsünüz.

680.000

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    Bunu bile az bulanlar var resmi forumda. Tier 10 avcımda 2.5 milyon tecrübem var diyor adam, kafadan en az iki perk full açacağım sonra ne yapayım diyor.
  • quote:

Bunu bile az bulanlar var resmi forumda. Tier 10 avcımda 2.5 milyon tecrübem var diyor adam, kafadan en az iki perk full açacağım sonra ne yapayım diyor.

Başka tankla oynamamış mı

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum
  • Benim anlamadığım birşey var bende şimdi T 62 A, İs 7, E 100 var mürettabatlar %100 eğitilmiş halde bu gelecek güncellemeyle birlikte %100 olan mürettabat uzmanlığı %50 ye mi düşecek şimdi anlamadım ben burayı cevaplarsanız sevinirim ?
  • İphne 4s vardı oynuyordum ama ekran çok küçüktü, şimdi note 4 aldım büyük ekran ancak bu oyun androide ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  • immortalhawk kullanıcısına yanıt
    100% olan tanklardaki fazladan (şu anda görünmeyen) olan tecrübeler perklere (yeteneklere) aktarılabiliecek. Mürettebat yine 100% kalacak bir şey kaybetmeyecek. Yeni yetenekleri kazanacak.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim oyunda da yazan bendim sana
  • blackboy021671 B kullanıcısına yanıt
    apk kurup şimdiden oynayabilirsiniz. Resmi çıkış tahminen bir haftaya kadar olur.
  • immortalhawk kullanıcısına yanıt
    nikin aynı olduğunu farkettim zaten :)
  • Yeni tosunumu MAUS şuan itibari ile almış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 29 Kasım 2014; 4:30:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.