Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
143.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teamkill kalktığını 1.4 patch notlarında yazıyordu (yukarıda bir yerde haber verirken yazmıştım).
    IS8 performansı da bir de premium hesap olaydı :)) Kredideki istisna nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Teamkill kalktığını 1.4 patch notlarında yazıyordu (yukarıda bir yerde haber verirken yazmıştım).
    IS8 performansı da bir de premium hesap olaydı :)) Kredideki istisna nedir?

Evet görmüştüm yazdığınızı. Kredideki istisna önceden bir ss daha atmıştım 64k para bırakmıştı direk kâr onun için öyle dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yeni güncellemelerle gelecek olan yenilikler şekillenmeye başlıyor yavaş yavaş.
    1.5 versiyonunda Britanya ağacı ilk girişini yapacak, ve sonraki güncellemelerle de geliştirilecek. En az 3 güncellemeye bölünecek Britanya ağacı ve o arada da amerikan ağacına Hellcat dalı eklenmesi planlanıyor.
    1.5'ta birkaç prem tank daha eklenmesi planlanıyor. Çok beklenen Type 59 henüz yola çıkmış değil :) En az bir yeni harita da eklenmiş olacak oyuna.
  • tiger p yi dun akşam itibariyle almış bulunmaktayım.acacyip bi şekli olmasına rağmen guzel bir tank benim hoşuma gitti.tiger p ye benim gibi motor yukseltmeden cıkmayın cok cok hantal.kendi motoruyla da biraz hantal kalıyor.
    bunun dışında atışı iyi,kolay kolay yangın çıkmıyor,ve enteresan şekilde çogu mermiyi sektiriyor.daha hangi açıda sektirdiğini çözemedim ancak.taretten kolay mermi alıyor,tareti saklamak lazım.
    kısaca tiger p den zevk aldım ve şunu söyleyebilirim ki tier 7 tanklar içerisinde üst sıralarda kendine yer bulacak.
  • Arkadaş son oynadığım 20 oyunun 18'inde yenildik, gerizekalılar özellikle mi tercih ediyorlar bu oyunu anlamadım ki??????

• androidçiler sağolsun, öğrenecekler daha, yani inş.
  • Bu haftasonu x3 deneyim ve boş slotlarda indirim bekleniyor. Ayrıca 1 haftalığına premium dükkana tier 3 sovyet tankı T-127 dönüyor.
  • Yapımcılardan yeni bir tüyo var. Mevcut mürettebat eğitimi görsel olarak %100'de kalsa da tecrübe birikmeye devam ediyormuş. Biriken tecrübeler (tankta yapılan toplam ve başarılı savaş sonuçları) daha sonra getirilecek perk sistemine yansıtılabilecekmiş. Şimdiden perk yatırımlarınızı yapın diyorlar. :) Ve bu arada bu haftaki x3 deneyimi de araç için değil mürettebat eğitimi için geçerliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 13 Kasım 2014; 23:43:05 >
  • 4-5 defadır taşın içinden geçiyor mermi ölüyorum bu neyin nesi ?

• quote:

Yapımcılardan yeni bir tüyo var. Mevcut mürettebat eğitimi görsel olarak %100'de kalsa da tecrübe birikmeye devam ediyormuş. Biriken tecrübeler (tankta yapılan toplam ve başarılı savaş sonuçları) daha sonra getirilecek perk sistemine yansıtılabilecekmiş. Şimdiden perk yatırımlarınızı yapın diyorlar. :) Ve bu arada bu haftaki x3 deneyimi de araç için değil mürettebat eğitimi için geçerliymiş.

Bu perk sistemi nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre the king kullanıcısına yanıt
    Büyük tanklarda olan bir özelliktir. Malum orda her tankta belli sayıda mürettebat var ve her bir kişinin geliştirebileceği perk sitemi. Mesela yumuşak taret veya yumuşak tank hareketi (hareket halindeyken daha az mermi dağılımı sağlıyor) ve buna benzer şeyler. Normalde Blitzde varsayılan olarak her tankta bulunan tespit edilme (lamba) yeteneği de bir perktir büyük tanklarda.
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Sizi öldüren son merminin hareket izi yaklaşık olarak çiziliyor (özellikle de görünmeyen bir tank tarafından vurulduysanız), onun için bazen taşı veya binayı delip geçmiş gibi görünüyor iz, ama gerçekte öyle bir şey yok.
  • Nickim parabolica ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biriler T-62A ile sağlam iş çıkarmış
    World of Tanks Blitz (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 14 Kasım 2014; 19:05:11 >
  • quote:

Biriler T-62A ile sağlam iş çıkarmış
    World of Tanks Blitz (Ana Konu)

Spotsuz oynamış galiba hocam o kadar damage e o kadar az vermez normalde.

onu bilemeyiz de, ama takıma bakarsak nerdeyse tek başına oynamış sayılır.
    8k+ damage de sağlam bir şey. Ben 7-8'de ancak 4k civarı çıkardım en fazla.
  • quote:

onu bilemeyiz de, ama takıma bakarsak nerdeyse tek başına oynamış sayılır.
    8k+ damage de sağlam bir şey. Ben 7-8'de ancak 4k civarı çıkardım en fazla.

Karşı takım full noobdu galiba
    Senaryo:
    Düşmanlar bunun takım arkadaşlarına saldırdı bu arkadan dolaştı düşmanlar bunu takmadı ama kendi adamları da düşmanları delemedi böylece 8k aldı ?

Daha iyi fikri olan

mümkündür, ama tier 10'da ne bilim aklım pek almıyor. Tier 4'e kadar gayet rastalanan bir senaryodur orası kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 15 Kasım 2014; 0:32:04 >
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Japon ağacı gelse daha iyi olurdu
  • bu gece yüklüycem hayırlısıyla .İPHONE 6plus İLE
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.