Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.033
Cevap
33
Favori
144.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium heavy tank yeni ağır tank ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Gece geç oynuyorum gunoksay ekleyin beni isterseniz

Yoksa lag oluyor ne yazık ki

Bende ekleyebilirmiyim

• tutunkolonyasi kullanıcısına yanıt
    Tabii ki olur niye olmasın.

• gun kullanıcısına yanıt
    Ağır değil de şu yeni gelen Jagdtiger 8.8 feci makine. PC versiyonundan biliyorum. Gövdeyi saklayın yeter. Ayrıca kamuflaj sayesinde karşı taraf dürbün açarsa zayıf noktanızı göremiyor. T8-T10 maçlarda bile oyuncuların durumlarını göz önüne alırsak çok iş yapar makine. Ha taret dönmüyor bana göre değil diyebilirsiniz tabi ama t28 açmışsınız o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kötü yanı haritalar küçük ve takım 6 kişi. Arkanıza, yanınıza gelirse adam iş bitti. Ağır tank olarak IS-6, T34 alabilirsiniz. Zaten hep amerikan gitmişsiniz. T34 alın tamamlayın.

Bu arada 1-2 hafta önce takım daveti atmıştınız, yatacaktım ondan kabul edemedim kusura bakmayın.

Lag konusunda ben de katılıyorum. T8 maçta 2-3 atış kaçtı sırf lag yüzünden. Aha dedim gitti paracıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 21 Aralık 2014; 23:26:07 >

• Artık iyice sıktı Lag olayı,bugun nerdeyse hıc oynayamadım. 18000 kusur Ping gördüm ya,net de sorun var desem yok,iyiden iyiye oyundan sırf bu yüzden soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Tabii ki olur niye olmasın.

Ooo hocam bizim pabuç dama mı atıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Gecen gece oynuyorum baktım karsı takımda günoksay :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ascheriit

İlk başladığımda oyuna karşıma hetzer geldiğinde delemiyordum. Sinirlenip gittim hetzer oynadım, "aaa iyiymiş ben bu ağacı bitiririm" dedim. Jagdpanzer IV'e geldim. Oynadım. Sattım. O ağaca bir daha elimi sürmedim. Rahatım.

Bu arada İngiliz T3'le oynadığım bir maç sonrası karşı takımda beni patlatan Pz II dikkatimi çektiği için profiline baktım. Adam sırf Pz II ile 3000'den(T4 en yüksek seviye tankı) fazla maç atmış. Merak edene ss atarım.

kaç maç attığımıza nerden bakıyoruz ? ben mobilden oynuyorum Stug 3 e geldim acayip vuruyo Almanlardan vazgeçmeye niyetim yok :D Pişman olurmuyum sizce rus ve amerikanların tank destroyerlarını kullandım pek tatmin edici değil. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Eee nerede +2 -2 Tier kuralı?
    World of Tanks Blitz (Ana Konu)

demek ki kapasiteni yüksek görmüşler

• Ben kendimden bahsetmiyorum orada, tier 7'nin olduğu yerde tier 3'ün ne işi var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben kendimden bahsetmiyorum orada, tier 7'nin olduğu yerde tier 3'ün ne işi var?

Kapasitesi yüksektir
  • Gün Abi ile beraber oynuyoruz, ama son iki seferdir, takım daveti gönderiyor fakat benim oyun bitip onun oyun başladığı için bir türlü denk gelemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Aralık 2014; 10:26:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 fps sorunu yasayan varmi ?
    cihaz oz.
    arm cortex a9 dual core 1.4-1.6ghz
    1gb ram
    android 4.1

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

Ben kendimden bahsetmiyorum orada, tier 7'nin olduğu yerde tier 3'ün ne işi var?

Kapasitesi yüksektir

Kapasitesi yüksektir derken nasıl bir kapasiteden bahsediyoruz burada?

Yine başka bir oyunda Tier 9'ların olduğu oyunda Tier 3 tankı denk geldi karşı takımda.. Bildiğin tek atımlık çerez gibi adam belirdi, nişan alamadan indirdiler garibi!

Kapasitesi yüksek olsa ne olmasa ne?

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Daha önce ceavp verildi Platoon meselesi. Yüksek seviyeli eleman yanına token (düşük seviyeli tank) alacak kadar salaksa tüm takıma da zarar vermiş oluyor. Platoon'da en yüksek seviyeli tanka göre balans yapılır. Bu şekilde normalde tier 10'a karşı düşmeyen IS6 veya KV5 tarzı tanklar da T34 ile platoon yaparlarsa Tier 10'a karşı düşebiliriler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

Kapasitesi yüksektir

Kapasitesi yüksektir derken nasıl bir kapasiteden bahsediyoruz burada?

Yine başka bir oyunda Tier 9'ların olduğu oyunda Tier 3 tankı denk geldi karşı takımda.. Bildiğin tek atımlık çerez gibi adam belirdi, nişan alamadan indirdiler garibi!

Kapasitesi yüksek olsa ne olmasa ne?

Ben oyuna ironi yapmaya çalıştım :D Yoksa biliorm 5 seviye tankım var 7 seviye gelio herifler 1500 canı var adam bana tek atıyo :D benim 500 can stug 3 . Adamın zırh kalınlığı duvar gibi

• Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    İşte tamam hocam bende onu diyorum. Bunu ayarlamak bu kadar mı zor? +-2 kuralı varsa, bu kuralın dışındaki tanklara izin vermezsin. Bu kullanıcının salaklığı değil, tier kuralı varken buna izin veren yapımcının salaklığı..

World of Tanks Blitz (Ana Konu)

Yapımcıların bir suçu yok. Platoon oynarken tank seçim menüsünde uyarı var iyi seçim/kötü seçim diye. +-2 kuralına uymayan tank seçildiğinde kırmızı ile uyarıyor direk daha yüksek tank seçin diye. Resmi forumda Matchmaking ve balans hakkında açıklama var. Tüm uyarılara rağmen oyuncu hala bunu yapıyorsa bu sadece onun suçudur.

Trafonun üzerinde "girmeyin çarpar" diye yazıyorsa ve salağın teki yine de girip kendini öldürtyorsa bu şimdi trafo yapımcının suçu mu, yoksa elektrik dağıtım şirketinin mi, yada belediyenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 22 Aralık 2014; 10:50:51 >
  • Su serisi harikaymış Isu-152 yi almaya çok az kaldı
    Kesinlikle katılıyorum bunu engelleyememeleri rezalet. Ufak bir güncellemeyle sorunu çözebilirler muhtemel ama bir türlü çözemediler ya da çözmeye çalışmıyolar.

Ki bence +-2 tier da çok fazla aslında şuanda t6 ile oynuyorum karşıma t8 ler geldiğinde neresine sıkarsam sıkıyım işlemiyor. Bunun en güzeli +-1 tier bence ama ...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.