Şimdi Ara

WORLD OF TANKS MAC OS X MOUNTAIN LION 10.8.2 ÇALIŞMIYOR YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

W.O.T Mac os x mountain lion 10.7 de sorunsuz kullanıyordum. Fakat yeni güncellemeden sonra oyunu ne kurabiliyorum ne de oynayabiliyorum. Fakat mac os x ML 10.8.2 güncellemesini yukledikden sonra sunucuya baglanamıyor yada oyna yazısına bastıgımda oyun cevap vermiyordu. Neyse dedim silip baştan yükleyim ama malesef onuda yapamıyorum artık. Anladığım kadarıyla güncellemeden sonra sanal makinayı çalıştıramıyorum.www.paulthetall.com sitesindeki kurulumu takip etsem bile yapamıyorum. fakat sitede kesinlikle son guncellemeyi yuklemeyin yazıyormus tabi ben bunu yukledikden sonra farkettim. sorunun çözümünü bulan varsa bu konu altında cevap yazarsa cok sevinirim. teşekkürler şimdiden:)

• Çözüm değilde alternatif olarak eğer olabiliyorsa 40-50 gb'lik bir harddisk al, oraya windows kurarak sorunsuzca oyna, ben snow leo yüklü bir hackintoshda yaptım,sorun yok ama işte oynamıyorum o ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Çözüm değilde alternatif olarak eğer olabiliyorsa 40-50 gb'lik bir harddisk al, oraya windows kurarak sorunsuzca oyna, ben snow leo yüklü bir hackintoshda yaptım,sorun yok ama işte oynamıyorum o ayrı :)

hocam hallettim 10.8.2 ye uygun surum yapmıslar onu kurdum şimdide başıma bağlantıyla ilgili sıkıntı cıktı. örneğin wot'un web sayfasına mail adresim ve şifremle baglanabliyorum fakat oyunu açıp aynı mail adresimi ve şifremi yazdıgımda malesef giremiyorum. server'da mı problem var yoksa benim hesabımda mı anlamış değilim:((
  • Firewall, little snitch gibi birşey varmı, engelleniyor olmasın?
  • aynı sorun bende de var mac e kurdum wot u fakat e postamı ve şifremi kabul etmiyor arkadaşın windows pc den giriyorum sorun yaşamıyorum. bütün onlıne oyunlarda e postamı ve şifremi kabul etmiyor ?
  • Hocam benim ki kendi kendine halloldu ama 6-7 ay sonra tekrar EU serverinda oynamaya basladım. tabi tüm eski aldıklarım silinmiş şekilde. ceza yemem için herhangi birsey yapmamıştım ama facebookda world of the tanks turkiye diye bir ark var. o anlıyor bu işlerden bir de ona danış istersen...
  • Merhaba, benim bilgisayarım macbook pro 13inç 128gb retina display. oyunu paulthetall sitesinden kurdum ve oynuyorum ancak 5-6 oyunda bir oyun kendi kendine kapanıp masa üstüne dönüyor. (tam maç başlarken çok sinir bozucu) hemen geri girdiğimde dönüyor ancak bir kaç çıkıp girmeden sonra restart yapmak gerekiyor. bu da bir süre gittikten sonra ne yaparsan yap açılmıyor. ben de recovery ile oyunu ilk kurduğum ana dönüp baştan başlıyorum. buna bir çözümü olan var mıdır acaba,?

bilgisayar ısındığında daha çok çıkma yaptığını tecrübe ettim. dolayısı ile bir taban fanı almayı düşünüyorum ek öneriniz var mıdır?

paralel sistemlerle windows kurup denediğimde oynayamadım çok takılıyordu.

olmazsa bootcamp yapmayı deneyeceğim. önerir misiniz? saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAZAKAT

Merhaba, benim bilgisayarım macbook pro 13inç 128gb retina display. oyunu paulthetall sitesinden kurdum ve oynuyorum ancak 5-6 oyunda bir oyun kendi kendine kapanıp masa üstüne dönüyor. (tam maç başlarken çok sinir bozucu) hemen geri girdiğimde dönüyor ancak bir kaç çıkıp girmeden sonra restart yapmak gerekiyor. bu da bir süre gittikten sonra ne yaparsan yap açılmıyor. ben de recovery ile oyunu ilk kurduğum ana dönüp baştan başlıyorum. buna bir çözümü olan var mıdır acaba,?

bilgisayar ısındığında daha çok çıkma yaptığını tecrübe ettim. dolayısı ile bir taban fanı almayı düşünüyorum ek öneriniz var mıdır?

paralel sistemlerle windows kurup denediğimde oynayamadım çok takılıyordu.

olmazsa bootcamp yapmayı deneyeceğim. önerir misiniz? saygılar...

Hocam oncelikle retina kullaniyorsan ki 1600 mhzlik bir makina ve ekran karti 512 mb oldugundan oyunun isinmadan dolAyi atmasi zor. Ben 2011 mac air kullaniyorum 1333 mhz islemci 384Gb'lik ekran karti 4gb ram ile kullaniyorum ve arada ayni sikintiyi yapiyor. Simdi sen yazdikdan sonra daha iyi anlasim bunun sadece yazilimla alakasi var. hatta test edicem bu aksam arkadasimin i7 islemcili 1gb ekran kartli 2012 mac prosu var onda da ayni seyi yapiyorsa anla ki kesinlikle poulthetall'in verdigi yazilimla ilgili. Fakat ben simdiden eminim cihazla yada sogutucuyla alakali degil bu olay. Oyunu sildikden sonra wot'un sitesinden 4.5 gblik oyunun tamamini indirme linki var oradan indirip denersen bir nebze daha faydasi olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevapladığınız için teşekkür ederim ancak wot un sitesindeki oyun mac e uygun değil onu indirip nasıl kuracağımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAZAKAT

cevapladığınız için teşekkür ederim ancak wot un sitesindeki oyun mac e uygun değil onu indirip nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Rica ederim hocam bakın link gönderiyorum. gönderdiğim linkde Video+instrucktions yere basarsanız size video lu anlatımını veririr. Benim tavsiyem bilgisayarınıza yuklediğiniz herseyi silip buradan deneyin. bu arada dün i7 işlemcili 2012 mac pro retinada denedim 1gb ekran kartlı onda da sıkıntı yaşıyor. daha önceden öngördüğüm gibi işlem yazılımsal eksiklik ama normal bunun olması cunku wot sürekli guncelleme yapıyor. ona yetişmek zor.

http://www.paulthetall.com/world-of-tanks-mac.html#

• aslında ben de bu gönderdiğiniz link üzerinden yüklemiştim oyunu. aynen bu yolları izledim. ve oynuyorum. acaba silip aynen yüklesem yeni güncellemeler neticesinde problem ortadab kalkar mı ki?

yoksa bootcamp ile win 7 mi yükleyip içine oyunu kursam daha verimli olur.

yaa mac book aldığıma sırf şu oyun yüzünden pişmanlık duyuyorum. keşke aynı paraya başka bir dizüstü alsaydım diyorum. canımı sıkıyo .
  • boot camp ile win7 kurmaya çalışıyorum. ama torrentten 2 ayrı win 7 indirdim. bootcamp yardımcısını açtığımda aşağıdaki hatayı veriyor bilginiz var mı ? 64 bit iso win 7 nereden bulacağm. acaba yanlış mı yapıyorum?

iso dosyasını flasha yüklüyorum. ilerleme ye bastığımda aşağıdaki hatayı veriyor.

Boot Camp bu platformda yalnızca 64 bit Windows yüklemesini destekler. Lütfen 64 bit Windows yüklemesi için bir ISO dosya kullanın.
  • cevabını bilen yok mu
  • Yüklemeye çalıştığınız windows 32bit versiyonu, siz 64bit versiyonunu kuracaksınız. Aradığınız yerlerde windows 7 x64 diye bakarsanız bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.