Şimdi Ara

World Of Tanks oyuncu sayısı neden bu kadar az?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1-1,5 yıl önce bu oyunu oynarken, çevrimiçi oyuncu sayısı çok daha fazlaydı diye hatırlıyorum. Oyuncu sayısı bayağı bir azalmış mı yoksa bana mı öyle geliyor?

• az derken ,EU da akşamları E1 ve E2 de ayrı ayrı 100.000 üzeri oyuncu var..
  • oyun içi ekonomi sistemi çok kötü premium shop çok pahalı ve dengesizlik hadsafhada bunlar başlıca nedenleri yeni bi premium tank ile fallout4 ün fiyatı aynı mı olur arkadaşım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han_09

az derken ,EU da akşamları E1 ve E2 de ayrı ayrı 100.000 üzeri oyuncu var..

steamden baktım gta5 lol ve dota anlık olarak 1 mılyonn 250 bın onlıne oyuncu gormus çoğuda lol oynayanların biz 14 yaş altı turk oyuncu

wot ise 100 bın kısının 80 bını polonyalı bebeler gerı kalanda forumundanda bellı oldugu gıbı hep aynı kısıler toplasan bır baba klanı bırde jackal kalanı en fazla sayıda onlarda 500 bıle değil gerı kalan turklerde toplamı 50 kısı bıle olmayan 10 15 tane klanda yanı 5 bın turk oyuncu bıle yok
  • 90 milyon kayıtlı üyesi bulunuyor oyunun haftasonları 110 bin üzeri oyuncu oluyor etkinliğine göre iki sunucudada ayrı ayrı ve bu tarz rakip bir oyunda bulunmuyor gayet başarılılar bu yönden bunun NA RU ASIA ve KORE sunucusu var toplam 500 bin üzeri oyuncu oynuyor ortlama günlerde bu akşamları ve haftasonları dahada artıyor sadece gözümüze az görünüyor 😄 diğer bahsedilen oyunların tarzları çok farklı League of Legends ve Dota MOBA olarak atlandırılan sınıf GTA V ise saman alevi sadece yandı biranda harladı ve biranda sönücek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç dert etmiyorum aksine hoşuma gidiyor bu durum. ilk zamanlarda duyan geliyordu, haliyle maçların tadı olmuyordu. şimdi ise sadece meraklısı ve eski oyuncular oynamaya başladı; ki bu durum maçların kalitesini arttırdı. evet özellikle premium tank fiyatları çok pahalı ancak tank çıktığı gün bile her maç üçer dörder tane oluyo. WoT'a başlamadan önce bir yıl point blank oynamıştım; hile ve küfürler hat safhadaydı. sebebi tabiki de oyuncuların yaş aralığı. wot ise belli yaşın üzerindeki insanlara hitap ettiği için böyle sıkıntılar pek yok. en basitinden son zamanlarda benim ortaokuldaki öğrencilerim(bilişim teknolojileri öğretmeniyim bu arada) cs:go'yu ağızlarından düşürmüyorlar. wotu soruyorum koskoca sınıftan birkaçı bildiğini ancak oynamadığını söylüyor. umarım yazdıklarım açıklayıcı olmuştur :)
  • Çok güzel bi noktaya parmak basmışsınız çok doğru yaş aralığının yüksek olması çok büyük bir avantaj bu oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.