Şimdi Ara

World of Tanks Playstation 4' te (çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 teki 2. betadan sonra sonunda ps4 çıkış tarihide belli oldu 19 ocak..bekleyin beni geliyorum is4 ve is7

Şimdilik oyunun ps4 boyutu 40gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Ocak 2016; 16:06:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem orta tanklara yogunlaşmanız :)

Oyunu domine eden tanklar.tabi harita bilgisi şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 15 Ocak 2016; 9:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktı arkadaslar simdilik aksamlari isten sonra oynayarak kv1s e kadar gelebildim uzun bir yolum var is7 ye kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki tank agacları oyunun xbox 360 a ilk cıktıgı halindeki gibi yani 3 ülke var sovyet, alman ve amerikan agacları. Alternatif agaçlar suanda yok örnegin is4 hattı ve maus hattı vs gibi. Tabi hepsi yakında gelecek.

• Pc de kullandığım world of tanks hesabımı ps4 e nasıl bağlayabilirim bilginiz varmı. Kendi psn kullanıcı adımla bir hesap açtı pcdeki wot hesabımla açmak istediğimde öyle bir seçenek olmadığını gördüm.
  • pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    Pc hesabını ps baglayamassın ikisi ayrı sunucular. Yani sıfırdan başlaman gerek.

• İlk defa Wot oynayışım ps4 e denk geldi. Tankı kontrol etmekte zorlanıyorum... Bu oyunun taktiklerini biri bana anlatabilir mi acaba... Savaşta bazı tankların yanında rütbeler yazıyor, bu rütbeler tankın mı yoksa mürettebatın mıdır... Kısacası usta bir wot oynayandan tavsiyelere ihtiyacım var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc ile eşlik olsa çok iyi olurdu. Neyse yapacak bir şey yok.

Tiger II alana kadar uğraşıcaz yine bir süre.

• Arkadaslar oyuna yeni basladim birkac gundur oynuyorum hangi tanki gelistireyim bir sonraki tanki almak icin? Yani hangi ulkenin hangi tankini gelistirmeyi takip edeyim?

• Sovyet tankları bana göre çok iyi bende t26 t46 t59 var hem seriler hemde para kazanması daha kolay...
    Psn deki ismim muskas11
    Eklerseniz takım olarak savaşabiliriz...

• Arkadaslar bnde oyuna yeni basladim beraber oynayabiliriz huso9500 psn adresim kv220 premium tank aldim super birsey

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Şubat 2016; 11:41:28 >
  • Arkadaslar bende ps4 de gelince ilk defa oyniyanlardanim bir qydir oynuyorum dusmanlarda birden gorunmezlik oluyor bunu nasil yapiyolar acaba bu adara psn nickim reis9357 beraber oyniyabiliriz

• adil_57 kullanıcısına yanıt
    Spot sistemi var belirli bir saniye geçtikten sonra onu spot eden kimse yoksa adam görünmez olur :) spotu kalkar yani.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/397207-kamuflaj-goerues-mesafesi-ve-spot-mekanikleri/
    Bunlar pc için ama farketmez sanırım mantıgı kavrayın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 24 Şubat 2016; 8:06:29 >
  • Benim merak ettiğim gelecek şeyler bu 40gb'ın içinde aktif edilmeyi mi bekliyor yoksa patch olarak mı gelecek?40GB çok yüksek bi rakam pcdeki hd paket bile 7-8 gb falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 26 Mart 2016; 22:02:51 >
  • Ps4 icin gelen bugunku yamanin icerigini bilen varmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.