Şimdi Ara

World Of Tanks PREMIUM Jagdtiger kod ( satışı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam elimde yeni başlayacaklar için Jagdtiger 8.8 + 1250 Gold + 7 days or 11250 gold kodu bulun maktadır ben oyunda oyuncu olduğum için yeni hesap açmaya niyetim yok bu yüzden kodu uygun fiyata vereceğim .
    fiyatı :50tl ilgilenen arkadaşlar mesaj ata bilir......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprayderx -- 23 Ağustos 2015; 12:47:39 >

• Sen o kodu çok yanlış anlamışsın dostum o invite kodu değil :) yanlışım varsa düzeltin ama çok yerde gördüm ben o kodu satmak isteyeni ancak o kod oynanan hesaplarada kullanılabiliyor eğer hesabında 8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tankı var ise sana 11k altını veriyor yok ise tank + garaj yuvası v.b.
  • korlici kullanıcısına yanıt
    Ben de o tank mevcut ama kodu nasıl alacağız ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın bahsettiği kod internette bakabilirsiniz Intel World of Tanks Promo Master Key olarak geçiyor intel'in bu promosyona dahil ürünlerinden alırsanız içerisinden çıkıyor :) ebay gibi sitelerde hala satılık kodu bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korlici -- 28 Ocak 2016; 11:47:27 >
  • korlici kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Son bir sorum var, ben yaklaşık 8k savaş yaptım. Satış yerlerine baktığımda yeni hesapta etkinleştirilebilir yazıyor. Yukarıda oynanan hesapta kullanılabilir yazmışsınız. Bu halen geçerli mi? Paramın boşa gitmesini istemem açıkçası.
  • Orada verilen kodlarda 3 invite kodu 1 de promo kod bulunuyor Promo kodu yukarıda arkadaşın bahsettiği kod davet kodları iste 1k gold 7 gün pre ve valentine II tankı veriyor. Kodu google da arattığınız zaman ingilizce forumda zaten konusu bulunuyor. Ancak şöylede bir gerçeklik durumu var intel'in bundel sayfası promosyon bittiği için kapalı ve kodu oradan aktif etmek gerekiyor mu veya başka birşeyle birleştirip mi almak gerektiği konusunda tam bir bilgim yok bunuda belirteyim.
  • Birde cevaplarım kendi anladığım ve araştırdığım doğrultuda veriyorum isterseniz destek hattına ticket atarak tam bir bilgi alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.