Şimdi Ara

World Of tanks ve Mekanik Klavyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech G710 uzun zamandır bu klavyeyi araştırıyorum ve amazonda ;http://www.amazon.com/gp/product/B00QI2WPJ8?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER uygun fiyata buldum(280 TL)
    Hani anlatımlarda mekanik klavyelerin avantajı olarak uzun ömür diyorlarya (50milyon kez tuş ömrü) bence 50m yada 100m nin pekde bir önemi yok. sebebi ise yaklaşık 2 yıldır logitech k120 kullanıyorum ve kaç kez tuşladığımı bilemiyorum ama daha kolay kolay bozulacakmış gibi durmuyor. Hani demek istediğim mekanik klavyeye normali 30-40 tl iken tutup sırf çok sağlam diye 250 tl fazladan para vermeyi tam bir sebep olarak göremiyorum.

Ama tuşların basış hissi ve iletim hızı denilen olayların world of tanks oyununa etkisini merak ediyorum. tuş hissi oyunda konforu arttırır onu tahmin ediyorumda ama tuş iletim hızı denilen olay kafamı kurcalıyor. Konuyuda tam bu sebepten açtım zaten. Şimdi sormak istediğim asıl soru oyunda Ru251, chafee , m41 buldog tarzı çok hızlı ve çevik tanklar kullanırken zaman zaman hakimiyeti kaybedip sağa sola çarptığım oluyor. ben internet hızımın yavaşlığından şüpheleniyorum ama bir kaç yerde mekanik klavyelerin kontrol kolaylığı sağladığını okuduğum için sormak istedim. deneyim sahibi olan arkadaşlara sorum bu tip klavye kullandığımızda hızlı tanklarda kullanım kolaylığı sağlarmı yukarda örnek verdiğim logitech in klavyesi.

• Klavyenin oynayisa etkisi yoktur, iletim hizini onemsemene de gerek yok onemli olan reflekstir, o da 200,300 milisaniyedir. 200milisaniye, saniyenin beste biridir. Senin suanki klavyen 15ms ile iletecegine 0 ms ile iletsin bi fark olmaz. Ama fare onemlidir, klavyenin konforu etkilemez seni istersen hesap makinesinden oyna ama fare en onemli ekipmandir. Diyeceklerim bu kadar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.