Şimdi Ara

Macbook'ta Call of duty mobile oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda oynuyorum ama mac ekranında iyi olur diye düşündüm. Macbook pro var sizce var mı böyle bir şey ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mobil derken, anca yansıtma ile mümkün olabilir. cod2, cod4, cod blackops, modern wirefire 32bitlik işletim sistemlerinde mac için mevcut. Catalina işletim sistemi 64bite geçtiği için bu oyunlar artık oynanamıyo (gta san andreas da dahil)

• Zapaist Z kullanıcısına yanıt
    Mac iyi hoş ama arada oyun oynama imkanı sunsa tadından yenmez :)

• Myhres7 M kullanıcısına yanıt

Maalesef macbook pro nvidia ekran kartı barındırmıyor. gerçi bunun sebepleri macbook'ların oyun için geliştirilmemiş olmasıdır. yine de mac için oynanabilecek aaa oyunlar da mevcut. https://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers&os=mac adresine bakabilrsiniz. Catalina ile 64bit işletim sisteminden sonra geçmişten kalan 32 bit valve, rockstar, ea sports, aaa oyunları da artık oynanmıyor (önceki sürüme geçip oynayabilirsiniz tabi). Macbook'ların artı bir özelliği de yeni çıkan tüm apple işletim sistemlerini ücretsiz upgrade etmesi. windows'a kalsa xp, vista, 7, 10 derken dünya para öderdik.

O konuda haklısın hocam.Oyunlara baktım değişik şeyler var :) acaba oyun-program vs mac için indirebileceğim siteler var mı ? Özellikle programlar baya pahalı geldi.1 sene önce geçtim MacBook ailesine tam alışamadım hocam.Arada ısınmalar oluyor onu da çözemedim normal diyorlar

• Ben ilk aldığımda profesyonel işler yapmadan evvel tüm adobe paketi + ms office paketi + final cut pro studio paketi korsan yükleyip uzun zaman kullanmıştım. bunların yanında sırf meraktan indirip de baktığım programlar da var (logic pro gibi) toplayınca 15bin dolar yapıyor :) bahsettiğim cod, gta sa, half-life, cs go, fifa 11, bu oyunlar da korsandı (şimdi sildim) yani ücret ödemeden kullanma şansın aynı windowsdaki gibi. işim profesyonel olunca ücretli programa döndüm tabi bu uygulamalar zaten senin profesyonel olmayan kullanmaların için göz yumuyor ki ileride iş için yapacağında ücret ödeyip alasın diye. mac torrent siteleri mevcut. tabi tavsiyem ms office'e para vereceğine apple'ın ücretsiz sunduğu kendi ofis yazılım paketiyle devam etmen. yıllardır word, excel, pp amelelik yapmışım, apple ofis uygulamaları mağazalarında ücretsiz pages, numbers, keynote cidden ama cidden çok daha pratik, hızlı, stabil.

Şuan açıkcası iş yok keşke olsa.O süreçte bir şeyler öğrenme var aklımda ama nerden başlasam diyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapaist

Maalesef macbook pro nvidia ekran kartı barındırmıyor. gerçi bunun sebepleri macbook'ların oyun için geliştirilmemiş olmasıdır. yine de mac için oynanabilecek aaa oyunlar da mevcut. https://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers&os=mac adresine bakabilrsiniz. Catalina ile 64bit işletim sisteminden sonra geçmişten kalan 32 bit valve, rockstar, ea sports, aaa oyunları da artık oynanmıyor (önceki sürüme geçip oynayabilirsiniz tabi). Macbook'ların artı bir özelliği de yeni çıkan tüm apple işletim sistemlerini ücretsiz upgrade etmesi. windows'a kalsa xp, vista, 7, 10 derken dünya para öderdik.

Sen o 2013 hurda çöpbook da ancak zuma oynarsın onun bile çalışacağından şüpheliyim ahahahahaahaha nasıl ağlamış oyun oynayamıyorum diye keko

• Babana keko deme ayip oluyor. Gerci sen hayvandan bile alcak konumdasin aynen devam et sizofren ahlaksiz karaktersiz herif seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.