Şimdi Ara

World of Tanks Xbox One oyuncu arkadaşlar irtibata geçebilirsiniz! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam

Ben ilk önce birçok kişinin tavsiye ettiği is7 hattına gittim fakat en zevkli ve verimli e100 hattı idi.Özellikle e75 çok zevkliydi.TD olarak jagdpanzer e 100 ile

oynuyorum.Amerikan e5 1 hafta oldu açalı oldukça satbil bir tank.Orta tank da t62a ile devam.

İyi oyunlar
  • E100 bilenin elinde vezir bilmeyenin elinde adami rezil eder. Her haritada etkin olması zordur. Topu sıkıntılıdır. 750 vuran topu nun dagılma oranı cok kötüdür. Yinede sehir savaslarında oldukca etkilidir bende uzun süre oynadım bu tank ile. Yolu gayet keyiflidir. Aynı takımda plat atan e75 lerin top tier cıktıgı savaşın sonucu aşagı yukarı bellidir..

İs7 çok daha fazla hata kaldırır. Karsınizda jag100,e3 yoksa insanı yormaz. Heleki xbox 360 a wot ilk cıktıgında is7 ler resmen hack li gibiydi. Sonradan biraz nerf geldi simdi son durum ne bilmiyorum tabi.

E5 te yine xbox ta nerflenen tanklardan. İlk cıktıginda alttan yemeyen tank son oynadıgimda alttan cok kolay hasar alıyordu. İsi bilen zaten devasa komutan kulesine calısıyor. Tabiki orta tank cevikliginde ve harika bir topu vardır yinede ilk tier 10 sahibi olacaklar icin tavsiye etmiyorum.

Sonuc olarak is7 yolundaki tankların toplarının deliciligi biraz sıkıntılı olsada top tierde is7 derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam

Şuan elimde jagd100 td var ikin ci td olarak e3 -- fv183b --- w auf100 aşağıdaki özellikleri göz önüne alırsan bunlardan hangisini tercih edersin.
    E3: önden sektirme çok iyi
    fv183b:ölümcül hasar uzun yükleme süresi
    wauf100: şarjörlü ölümcül hasar kolay ölme
  • Jag100 ve e3 ile yüzlerce savaş yaptım hocam. Sadece bu 3 tankı yani E3, fv, wt auf e100 mü derseniz ben e3 derim. E3 ve jag100 birbirine cok benzer yapıda olsalarda e3 kendi etrafinda daha hızlı döner, daha hızlıdır ve belki daha az vurmasına rağmen yükleme süresinin kısa olması ile öne çıkar. Altını saklamak jag100 e göre daha kolaydır. Genelde e3 görenler geri vites yapar

Yanlız şöyle birsey var e3 yolunda t95 gibi cogu insana göre yavaşlığı ile çile olan bir tank var. Gerci ben cok keyif almıstım t95 ile ama bence siz t95 videolarını izleyip öyle karar verin.

Fv183 derseniz tamamen fantastik bir araç aşırı uzun yükleme süresi var ve genelde sektirmez. Ne vuracagı hic belli olmaz 1000 de vurur 1500 de Ama tabi 1500 vurmanın verdigi keyifte bambaska.

Auf e100 e gelirsek pek cok nerf yemiş bir tank, genelde oyun başladıgı gibi spotlanırsınız cünkü camosu yoktur. Rakip takımın artileri ilk sizi vurmaya calısır. Taretten alınan ilk hasarda mürettabat vs gider. Wt e100 ile oyun basındada ölebilirsiniz veya oyun sonunda 6-7 kill alabilirsiniz. En keyifli yanı ise bir sarjörle full canlı tank alırsınız..

Sonuc olarak eger oyunu tek basiniza oynuyorsaniz e3 derim, egerki size spot yapicak sizi koruyacak adamlar varsa wt e100 veya fv ilede bayagı keyif alırsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam

Bende e3 düşünüyordum daha önce e4 yoluna başlamıştım fakat e4 neredeyse her tarafından hasar alıyor,gitmekten vazgeçtim t28 prot un son topunuda
    açtım o şekilde bırakmıştım oradan t28 geçiş var sonra t95 allah sabır versin

iyi oyunlar
  • Selam

dragonbornx xbox platformunda oynuyorsan senide aramızda görmek isteriz.GamerTag'ını yazarsan klanımıza davet edeyim hemen senide oyunu xbox'da oynayan nekadar kişi olursa bizim için okadar güzel bişey...

iyi oyunlar...

Wargaming Türkiye Topluluk Katılımcısı Bayraktar1905
  • Wt Auf E100 garajımda mevcut 1000maça yakın oyunda oynadım hali hazırda tankı oynamayı iyice kavradığınızda full canlı E100-maus bile çekebilirsiniz ama bu tabiki yazmak kadar kolay olmuyor atışlarınızın tek bir tanesi bile sekmeyecek bunu yapmanız için youtube kanalımda Wt Auf E100 ile full canlı bir e100 aldığım görüntüler mevcut ve bir mermimde sarjörde artmıştı.Kendisi tam bi katil işi bilenin elinde
  • Arkadaşlar oyun ücretsiz neden? Benşmi yanöış görüyorum.oyun hakkında bilgi sahibi değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Arkadaşlar oyun ücretsiz neden? Benşmi yanöış görüyorum.oyun hakkında bilgi sahibi değilim

Selam ÇöÇan

Evet oyun ücretsiz çünkü oyun Free to Play bir oyun yani oyunu ücretsiz indirip ücretsiz oynayabilirsin.Oyun içinde tank seviyelerini hızlıca geçmen daha çok oyun için para toplaman tankların savaş sonrasındaki masraflarından daha az etkilemen için oyunda Premium hesap vs.gibi ücretli paketler var mesela herhangi bir ağır tankla oynayıp biriktirmiş olduğun deneyimleri ücretsiz deneyime dönüştürerek sevmediğin tankları daha hızlıca geçebilirsin.Yada tankların paketlerindeki ilk toplar genelde delicilik olarak çok sıkıntılıdır bu toplarla işkence çekerek uğraşmaz serbest deneyimle bu paketleri hızlıca açabilirsin,bunun içinde oyunda Gold paket satın alman gerekiyor bu deneyimleri serbest deneyime dönüştürmek sadece oyun içi Gold ile oluyor yine Premium hesap içinde Gold gerekli örn:haftalık-aylık-3aylık-yıllık tarzında premium hesaplar alabiliyorsun yani oyun içinde para harcıyorsun zorunlu değil ama diğer türlü çok daha zor oluyor oyunda ilerlemek tankları açmak ve fırsatlardan yararlanmak...

Oyunu yükle aramıza katıl umarım seversin
    iyi oyunlar komutanlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1905

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Arkadaşlar oyun ücretsiz neden? Benşmi yanöış görüyorum.oyun hakkında bilgi sahibi değilim

Selam ÇöÇan

Evet oyun ücretsiz çünkü oyun Free to Play bir oyun yani oyunu ücretsiz indirip ücretsiz oynayabilirsin.Oyun içinde tank seviyelerini hızlıca geçmen daha çok oyun için para toplaman tankların savaş sonrasındaki masraflarından daha az etkilemen için oyunda Premium hesap vs.gibi ücretli paketler var mesela herhangi bir ağır tankla oynayıp biriktirmiş olduğun deneyimleri ücretsiz deneyime dönüştürerek sevmediğin tankları daha hızlıca geçebilirsin.Yada tankların paketlerindeki ilk toplar genelde delicilik olarak çok sıkıntılıdır bu toplarla işkence çekerek uğraşmaz serbest deneyimle bu paketleri hızlıca açabilirsin,bunun içinde oyunda Gold paket satın alman gerekiyor bu deneyimleri serbest deneyime dönüştürmek sadece oyun içi Gold ile oluyor yine Premium hesap içinde Gold gerekli örn:haftalık-aylık-3aylık-yıllık tarzında premium hesaplar alabiliyorsun yani oyun içinde para harcıyorsun zorunlu değil ama diğer türlü çok daha zor oluyor oyunda ilerlemek tankları açmak ve fırsatlardan yararlanmak...

Oyunu yükle aramıza katıl umarım seversin
    iyi oyunlar komutanlar...

Teşekkürler hocam keşke daha önceden haberim olsaydı.kullanıcı adlarını gördüğüm arkadaşları ekleyeyim

Beni eklemek isteyenler Olursa..

GT: benimadimgokhan

• Selam

T28 i açtım biraz oynamaya başladım Allah sabır versin diyerek 4-5 gün oynadım sonra
    T95 i açtım biraz oynamaya başladım Allah sabır versin demeden düşmanımın başına bile
    vermesin dedim savaş bitiyor savaş alanına daha yeni gidebiliyorum, millet beni görünce yön değiştiryor.
    Bende 2 tane med veya light görünce saklanacak yer arıyorum çünkü perişan ediyorlar
  • Arkadaşlar oyun içinde herkes yeşil ben sarı renkteyim. Birde oyun sonu puan kazanmak yerine -puan alıyorum nedendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Arkadaşlar oyun içinde herkes yeşil ben sarı renkteyim. Birde oyun sonu puan kazanmak yerine -puan alıyorum nedendir.

Takım arkadaşların senin ekranında yeşil görünür sende kendini onlardan ayırt etmek için kendi ekranında kendi ikonunu sarı görürsün.Diğer oyuncularda kendi ekranlarında seni yeşil kendilerini sarı görürler.2.soruna gelecek olursak oyun sonlarında para kazanıyorsan ya tankın çok masraflı bir mühimmat kullanıyor ve boşa çok atış yapıyorsundur yada hiç bisey vuramadan imha oluyorsundur.Para kazanmak icin iyi oyun cıkarmak şart ve bir premium üyelikte zararını minimuma indirir.
  • merhaba arkadaşlar 4 arkadaş Xbox1'da Wot oynamaya başladık. 4 ümüzde de level 4 Alman tankı var. Hepimiz Avrupa serverını seçtik. Sorum şu;7

Tek savaş aratınca Level 5 max rakip geliyor, fakat 4 arkadaş oyun aratınca level 7

arkadaşlarım benim önderliğimde toplanırsak oyuna giremiyoruz üç kişi level 4 seçiyor 4. için level 4 tankını seçtirtmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut90

merhaba arkadaşlar 4 arkadaş Xbox1'da Wot oynamaya başladık. 4 ümüzde de level 4 Alman tankı var. Hepimiz Avrupa serverını seçtik. Sorum şu;7

Tek savaş aratınca Level 5 max rakip geliyor, fakat 4 arkadaş oyun aratınca level 7

arkadaşlarım benim önderliğimde toplanırsak oyuna giremiyoruz üç kişi level 4 seçiyor 4. için level 4 tankını seçtirtmiyor.

Selam cankut90

öncelikle soruna cevap vereyim.Muhtemelen 3 arkadaş 4 seviye orta tank seçiyor olması gerek diğer seçemeyen arkadaşınızın 4 level tankı hafif tanktır ve hafif tankların savaş alanlarındaki görevi dolayısıyla daha yüksek seviyelere düşmesi muhtemel oluyor.Örnekle anlatacak olursam Fransız 5.seviye hafif tankı olan ELC amx tankıyla girdiğiniz savaşların %80'i seviye 7 ve 8 maçlar olabilir bu tamamen hafif tank olması ve savaşta asıl görevinin takım arkadaslarına spot desteği vermek olmasından kaynaklı yani bu işin seviyeyle alakası yok hafif tanklar için bu böyle hızlısın,kamuflajın iyi ve gerekli donanımların olan(teleskobik dürbün,optik ve kamuflaj ağın)varsa yüksek seviye maca düşmesi hafif tanklara bi dezavantaj sağlamaz.Ama durum sizler için farklı olur eğer orta tanklarla girerseniz sizin asıl ve önemli göreviniz sadece spot yapmak olmayacak bu sebeple aynı seviye seçtirmez.hepiniz orta tank yada hepiniz hafif tank olursanız girebilirsiniz yada kiminiz tank avcısı kiminiz orta ve ağır tank girebilirsiniz bu durumu değiştiren sadece hafif tanklar olur...Xbox One'da bu oyuna bikaç arkadaş başladıysanız sizi aramızda görmekten mutluluk duyarım.

Wargaming Konsol kısmında Topluluk katılımcısıyım ve Youtube,facebook üzerinden kanallarım mevcut buralardan hem oyunu öğretici tanıtım videoları hazırlıyorum hemde oyundaki yenilikleri sizlere bildirmeye gayret gösteriyorum.Banada destek olursanız sevinirim.

www.facebook.com/llBayraktar1905
    youtube arama kısmına Bayraktar1905 yazarsanız youtube kanalımıda takip edebilirsiniz.

iyi oyunlar dilerim...

• Selam herkese, bizde başladık işte oynamaya Cankut'la. Bayraktar siz de mi Xbox One'da oynuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Selam herkese, bizde başladık işte oynamaya Cankut'la. Bayraktar siz de mi Xbox One'da oynuyorsunuz?

Biz Xbox360'da başladık.Şimdi Xbox One'da devam ediyoruz grubumuzla oyun çıktığında başlamıştık.Halada devam ediyorum.Videolarım sizler içinde yararlı olabilir.
  • Bayraktar Selam,

IS mi KV3 mü ?
  • İs tanki is-7 yolundaki 7seviye tank kv3 ise is-4 yolundaki seviye 7 tank ikiside farklı ağır tanklar ama benim tavsiyem önce is-7 yolunu tercih etmen is-4'ü sonra açman sana kolaylık olur.tankları karsilastirmam icin sorduysan eger kv3 daha zırhlı bir tank ama fazlasıyla hantal is tanki tam tersi ortalama hızda bi ağır tank ve topu daha iyi bi top kv3'ün can puanida daha fazla İs tankina göre ama dediğim gibi önce is-7 yolundan git daha sonra is-4 yolunu tercih et daha hızlı ilerlersin cunki is-7 yolundaki seviye 9 is-8 tankinin son topu hem is-4'ün topu hemde ST-I tankinin son topu bu top direk acik olacak deneyimlerle uğraşmak zorunda kalmayacan

• fosco F kullanıcısına yanıt
    Merhaba fosco oyuncu profiline baktim wot sayfasından oyunu başlamadan buraktinmi yoksa 170 oyunun var.Tankların ilerlemistir ekibimize katilirsin dedim ama oynamiyorsun galiba bi haber verirsen ona göre bilgim olsun

iyi oyunlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.