Şimdi Ara

World of Tanks Xbox One oyuncu arkadaşlar irtibata geçebilirsiniz! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Istanbula tasindim ama evi tasimadim. Dolayısıyla h.sonu izmirdeyken arada girebiliyorum. Ondan önce dedigin gibi yuksek tanklari acmak icin bir ara kaptirmistim ama simdi imkan cok kisitli oynamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam

Xbox360 ile oynuyorum bende,konu içinde görebildiğim GT'leri ekledim.. Sizler de beni eklerseniz sevinirim..

GT: Phaldor

• Phaldor kullanıcısına yanıt
    Merhaba Phaldor

Bizleri arkadaş olarak eklemene sevindim ama bu oyunda birlikte grup olarak oynayabilmemiz için Xbox One gerekli mecburen bende sırf bu yüzden Xbox360 konsolumu cok memnunken ve tertemiz olduğu halde değiştirmek zorunda kaldım malesef...Aynı oyunlara aynı haritalara düşme imkanımız var ama Platoon olarak oyun yapma imkanımız yok umarım Xbox One'a geçersin sende yakın bi zamanda...

iyi oyunlar...
  • Xbox ımızı aldık ve Wotu yüklemeye başladık yarın biter sanırım indirmesi oyuna platform olarak sıfırdan başlanıyor bildiğim kadarı ile yetişmem zor olacak sizlerin seviyesine yine aynı şekilde IS serisimi tavsiye edersiniz yoksa başka bir yol dan başlamak dahamı faydalı olur konsol kısmında
  • Tercihi yine is7 den yana kullan ama oyuna yabancı değilim diyorsan t110e5 te önerebilirim ilk etapta oyuncu adinizida yazarsanız bana ekleyelim sizide ekibe

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar1905

Tercihi yine is7 den yana kullan ama oyuna yabancı değilim diyorsan t110e5 te önerebilirim ilk etapta oyuncu adinizida yazarsanız bana ekleyelim sizide ekibe

Tamamdir pc den yana biraz bilgim var fazla degil ama gt mrtaltug

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba Phaldor

Bizleri arkadaş olarak eklemene sevindim ama bu oyunda birlikte grup olarak oynayabilmemiz için Xbox One gerekli mecburen bende sırf bu yüzden Xbox360 konsolumu cok memnunken ve tertemiz olduğu halde değiştirmek zorunda kaldım malesef...Aynı oyunlara aynı haritalara düşme imkanımız var ama Platoon olarak oyun yapma imkanımız yok umarım Xbox One'a geçersin sende yakın bi zamanda...

iyi oyunlar...

Gecikmeli cevabım için kusura bakmayın. Artık evli biri olduğumdan ancak h.sonları oyuna girebilirim muhtemelen Dün yeni tv kurulumundan sonra tekrar girdim oyuna, güncelleme nedeniyle elimdeki tanklardan sadece T22 Proto'yu kullanabildim ama daha geniş bir odada, daha büyük bir tv'de oynamak başka türlü keyifmiş

Şu sıralar yani hemen yarın olmasa da konsol değiştirme niyetim var ama PS4 mü XBox One mı diyenlerdenim biraz zira PS4'ün de gayet iyi iş çıkardığını okudum duydum. Gönlüm yine XBox'tan yana olsa da kararsızım. Yeri konusu burası olmasa da yazan arkadaşlar birer cümle ile fikir verirse bu konuda sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Merhaba Phaldor

iyi oyunlar...

Gecikmeli cevabım için kusura bakmayın. Artık evli biri olduğumdan ancak h.sonları oyuna girebilirim muhtemelen Dün yeni tv kurulumundan sonra tekrar girdim oyuna, güncelleme nedeniyle elimdeki tanklardan sadece T22 Proto'yu kullanabildim ama daha geniş bir odada, daha büyük bir tv'de oynamak başka türlü keyifmiş

Şu sıralar yani hemen yarın olmasa da konsol değiştirme niyetim var ama PS4 mü XBox One mı diyenlerdenim biraz zira PS4'ün de gayet iyi iş çıkardığını okudum duydum. Gönlüm yine XBox'tan yana olsa da kararsızım. Yeri konusu burası olmasa da yazan arkadaşlar birer cümle ile fikir verirse bu konuda sevinirim.

Ben tercihimi xbox one dan yana kullandım su an için memnunum diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

www.facebook.com/llBayraktar1905 topluluk sayfamdan irtibata geçebilirsiniz.Oyuna yakın bi zamanda gelen klan sistemi sayesinde birde Türk oyunculardan kurulu klan açtık.Wargaming'in Konsol bölümünde topluluk katılımcısı olarak bu oyunumuzla alakalı tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Yterki daha çok wot konsol oyunu oynayan arkadaşa ulaşabilelim

İyi oyunlar Komutanlar...

Bayraktar merhaba benim ufaklık bu oyunu indirmiş baba ne olur bir kere oyna dedi sonrasında ikimiz de oyunu çok beğendik akşamları 2 saat kadar oynuyoruz.

Acemi olduğum için youtube den senin videolarını izledim abone de oldum.

Şimdi tank almaya çalışıyorum.

Ps4 ile oynadığım için sizin ekibe giremem herhalde.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr256 -- 10 Ekim 2016; 16:30:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.