Şimdi Ara

World Of Warcraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar oyunlar bölümüne kimse bakmadığı için buraya açtım. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Ben oyunu wowun sitesinden indiridm, 6.4Gb'tı ve on günlük Wrath of the lich king trial accountu aldım.
    Oyun kuruldu , daha sonra update yapmaya başladı 1.62 gb 3.2. updatei yapıodu yaptı , o uptade bitiyo aşağı taraj %70 te kalıyo ama launcher kendini kapıyor. Sonra oyuna girdim Id ve şfireyi yazdım girdi ama girince 1 dklık birşey yükleyip Update yapın tam değil dedi. Ama yapılıcak update kalmadı 3.2 lütfen yardım.

Bu Launcherın Resmi
    [img=http://img6.imageshack.us/img6/8549/adszcisv.jpg]

Buda Oyunun bulundğu dosyanın klasörü dikkatimi çeken hiç update diye bi klasör yok :(

[img=http://img7.imageshack.us/img7/9892/adsz2ro.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazAkqun -- 15 Eylül 2009; 11:05:00 >

• Hocam bi aralar bi siteden bunların 4 5 tane parçası vardı teker teker numarasına göre indirip kuruyordun sonra güncellemelere geçiyordun.
    Ama benimde arkadaşlar ayarladığı için bende bilmiyorum.İnşallah cevabını bulursun...
  • Sağol sitesinden oyunu indirdim işte update yaparken 3.2yi bitiriyor ama aşğıdaki launcher resimdeki gibi %70de kalıo kapıyo kendini oyuna girincede updateniz tam değil diyo kafayı yicem
  • Launcher'ı kapatıp yeniden açın. Ayrıca konu yanlış yerde. World Of Warcraft bölümüne açarsanız daha çok yanıt alabilirsiniz.
  • Oraya çok kişi bakmıyor o yüzden buraya açtım orayada açıcam bu arada tavsien için sağol inşalalh işe yarar
  • Tek tek dosya halinde eksik olan patchleri kurmayı dene

Olmadıysa haricidiskin varsa wowu düzgün çalışan bi arkadaşına git

+Korsan serverda oynucaksın sanırım. Nasıl realm değiştirileceğini biliyormusun
  • Sorun o zaten wow oynayan arkadaşım yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen ya hiç yardım edebilecek yokmu boşyeremi 7gb indirdim :(
  • ''Tek tek dosya halinde eksik olan patchleri kurmayı dene''

Yani eksik olan patchleri rapid gibi linklerden indir
    İndirdiğin dosyayı aç yükle

Realm değiştirme gibi şeyleri yapmak kolay merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.