Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT 17 POUND @ SENDİT.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MADEM TURKIYEDE BULUNMUYO KARDESLERIME GUZELLIK YAPIM...

www.sendit.com da suan kampanyaya gırdı stock dun gırdı ben 2 tane kapattım(10 tane daha alsammı dıye dusunmekteyım) dursun sora dolar gıbı bozdururum:)

17 pound + 1.5 pound (bu posta parası) baska hıc bır para odemıceksınız ...

malum bu nıck benım olesıne aldıgım bı hesap daha once sendıt.com u ılk foruma tavsıye eden bendım (matrix online zamanından kalma)

posta suresi yaklasık mın 6 gun max 15 (bu posta ıle gelmesı yuzunden)

ben burdan 50 den fazla dvd fılm 20 den fazla orjınal oyun aldım hıc bır sakatını gormedım...

en yakın zamanda aldıgım oyunlar 2005 senesınden gta san andreas ve matrix online ha bıde benım bıradere guıld wars ve wow almıstık ozaman wow 34 pound du...

sımdı 18.5 pound ortalama 50 55 tl ye gelıyo... kacırmamanız gerek.... kredı kartı olan alsın derım ve ben bu sıteye KEFILIM...hıc sıkayetım olmadı herzaman guzeldı hatta sıze ss de gonderebılırım....

http://img491.imageshack.us/my.php?image=ss4zo.jpg

wow ları aldıgım tarıhe bakın....

ınsallah ısınıze yarar bı bılgı vermısımdır ....

hepınıze kolay gelsın arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 15 Ocak 2006 16:54:42 >

• şu anda girdim ve şöyle bir tablo çıktı, 18,5 değil de 20,5 pound tutuyor

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

şu anda girdim ve şöyle bir tablo çıktı, 18,5 değil de 20,5 pound tutuyor

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59
    ben de ısmarladm ama bana 3 4 gun demişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanus

ben de ısmarladm ama bana 3 4 gun demişlerdi

Alıntıları Göster
    Sitenin güzelliklerinden birini de ben belirteyim; siparişiniz 21 gün içerisinde elinize ulaşmadığı takdirde sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Sitenin güzelliklerinden birini de ben belirteyim; siparişiniz 21 gün içerisinde elinize ulaşmadığı takdirde sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar.

Alıntıları Göster
    20 pound olma sebebı kargo parasını eklemesıdır sonucta ha 19 ha 20 bukadar farkı kafana takma 120 ytl ıstanbulda 50 60 tl ye alıosun...

sunu belırtım 1 den fazla aldıgınız vakıt kargo parası artıo.... bana 5 pound fatura ettıler mesela.... tanesı 20 ye geldı... bence bu oyunu almak ısteyenler su dakka alsınlar...cunku sendıt.com sureklı mal satan bı fırma 5 6 gune kalmaz o stock bıter ...

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdefxxx

20 pound olma sebebı kargo parasını eklemesıdır sonucta ha 19 ha 20 bukadar farkı kafana takma 120 ytl ıstanbulda 50 60 tl ye alıosun...

sunu belırtım 1 den fazla aldıgınız vakıt kargo parası artıo.... bana 5 pound fatura ettıler mesela.... tanesı 20 ye geldı... bence bu oyunu almak ısteyenler su dakka alsınlar...cunku sendıt.com sureklı mal satan bı fırma 5 6 gune kalmaz o stock bıter ...

Alıntıları Göster
    İİDE yurtdişi işleri biras sorunlu olmuo mu?
    gümrükm eseleleri flan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord iLLidan

İİDE yurtdişi işleri biras sorunlu olmuo mu?
    gümrükm eseleleri flan

Alıntıları Göster
    ılk once efendı gıbı sorda sora efendı gıbı cevap gelır rahat ol... o banlar ne alaka? sorun olsa burda yazmazdım kı bundan 6 7 ay oncede ınsanlara tavsıye ettım alanlar oldu herkezde memnundu ılk bı arastır sora ban cek... oraya ss de koymusum aldıgım urunler ıcın ... yoksa ordan alamadıgın ıcınmı ban atıosun.. gta san andreasdan tut guıld wars a kadar aldıgımı yazmısımyukardakı yazımda okusaydın bı.... laf olsun torba dolsunmu modu olmasın....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK WORLD OF WARCRAFT HESABI
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59

yukardaki yazıyı okusaydın be hocam, adam zaten 20.59 pound diye demiş link de vermiş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 17 Ocak 2006 10:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

quote:

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59

yukardaki yazıyı okusaydın be hocam, adam zaten 20.59 pound diye demiş link de vermiş ..

Alıntıları Göster
    denedim, bakalım ne zaman gelir... inşallah guest pass filan da çıkar içinden

• quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

denedim, bakalım ne zaman gelir... inşallah guest pass filan da çıkar içinden

Alıntıları Göster
    Ben 11 Ocak'ta 2 adet WOW siparişi verdim. Stokta yoktu. 13 Ocak'ta postaladılar. Henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

quote:

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59

valla bir art niyetle yazmadım, ama mesajımda da belirtmemişim fiyat çok uygun almak isteyenler için...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Item Total £17.99
    postage charges » £2.60
    Total £20.59

valla bir art niyetle yazmadım, ama mesajımda da belirtmemişim fiyat çok uygun almak isteyenler için...

Alıntıları Göster
    arkadaslar merak etmeyın sayfa guvenılır sayfa cok alısverıs yaptım cok oyun fılm aldım gercı yukardad belırttım... malum turkıyede bı oyuna 120 tl vermek artık cok cok zor... dedımkı 50 ytl olmus bu oyun herkez yararlansın... ınsallah faydalandınız... mın 6 gun max 15 gun de gelır ıtem shıpped dedıgı andan ıtıbaren mın 6 max 15 gun elınızde olcaktır... herkez hayrını gorsun gule gule kullansın...

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdefxxx

arkadaslar merak etmeyın sayfa guvenılır sayfa cok alısverıs yaptım cok oyun fılm aldım gercı yukardad belırttım... malum turkıyede bı oyuna 120 tl vermek artık cok cok zor... dedımkı 50 ytl olmus bu oyun herkez yararlansın... ınsallah faydalandınız... mın 6 gun max 15 gun de gelır ıtem shıpped dedıgı andan ıtıbaren mın 6 max 15 gun elınızde olcaktır... herkez hayrını gorsun gule gule kullansın...

Alıntıları Göster
    Bu arada ilk kez sipariş veriyorsanız adres ispatı istiyorlar. Herhangi bir faturayı taratıp e-mail ile yollarsanız kabul ediyorlar.

• quote:

Bu arada ilk kez sipariş veriyorsanız adres ispatı istiyorlar. Herhangi bir faturayı taratıp e-mail ile yollarsanız kabul ediyorlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tristam

bu dediğin çok saçma ve böyle bişey yok. Sen adamlara bişey ispatlamak zorunda değilsin sen sonuçta kredi kartını veriyorsun ve malını alıyorsun ve oraya 41 milletten adam sipariş veriyor kimseden böyle bişey istemelerine ne imkan ne de mantığı olur o adres olarak gönderdiğin şeyin üzerindede oynaman mümkün .
    insanları yanlış yönlendirme bilip bilmemeden böyle şeylerde yazma

• quote:

Orijinalden alıntı: cruelmax

quote:

bu dediğin çok saçma ve böyle bişey yok. Sen adamlara bişey ispatlamak zorunda değilsin sen sonuçta kredi kartını veriyorsun ve malını alıyorsun ve oraya 41 milletten adam sipariş veriyor kimseden böyle bişey istemelerine ne imkan ne de mantığı olur o adres olarak gönderdiğin şeyin üzerindede oynaman mümkün .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cruelmax

quote:

Bu tür sıkıntılar olduğunu daha önce başka forumlarda okumuştum adres teyidi için böyle belgeler isteyebiliyorlarmış eğer yalansa bende onların yalancısıyım.

• quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 18 Ocak 2006 22:07:24 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    bu adres teyit etmenin sebebi şu olabilir, çalıntı kredi kartıyla ya da bir şekilde elde ettikleri kart bilgileriyle gerçek adresleri olmayan adreslere sipariş veriyolar...bunu engellemek için böyle bir sistem geliştirmiş olabilirler...tabi buna karşı geliştirilebilecek sistemler de var sonuçta... benim varsayımım bu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

tristam dogru solemıste bu tepkı nıye onu anlamadım bırısı ban atar bırısı bos konusma der beyler sakın bıraz... evet extre yada adresınınız ve ısmınızın oldugu fatura ıstedıklerı dogru buda son zamanlarda cıkmıs bı uygulama nerden bılıosunuz dersenız bır kac arkadasım mal aldılar bu sekılde maıl geldı bankalarından e posta halınde extre ısteyıp gonderdıler sorun cozuldu... eskıden bole bı durum yoktu sımdı vartık varmıs... ben eskı musterıyım ben hıc bole bırsey ıle karsılasmadım... ama yenıler ıcın olabılır... eskılerde yoktur bole ıstek... bu yuzden sorun yok ortada ondan sakın olalım bıraz... altı ustu bı extre... kolay gelsın arkadaslar...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Ne kadar gereksiz ve yanlış bir tepki verdiğinin farkındasındır umarım. Yanlış bilgi verenin kim olduğunu ispatlamak adına bana gelen e-maili buraya yapıştırıyorum.

-------------------------------------------------------------------------------

Hi there,

Just a quick email –I was wondering if it would be possible for you to forward
    a proof of address for our records, such as drivers licence/utility bill etc
    in order to assist us in processing your order.

Any copy of an official document with your name and address details clearly
    printed on it. Please feel free to “black out” any personal information such
    as account numbers /balances etc – all we require is the name and address
    details match the details that the bank hold for your card.

Many banks are extremely cautious about online transactions and we have to be
    able to prove that the cardholder initiated the order to the bank.

I do appreciate that any delays are unwelcome, however in absence of any
    verification we have to ask for proof of identity. This is only required once.

Our Fax number is: +44 28 9043 0460 ( For International calls from outside the
    UK)

If you are able to send a bitmap, or jpeg scanned image as an e-mail
    attachment, that will be fine. As soon as we receive this we will be able to
    get this order straight out to you. Please note that we can’t read attachments
    over 1 MB in size.

If we do not hear from you within 24hours we will assume that you have managed
    to source the product elsewhere.

In the meantime, if you need any further help or information, please get back
    to me.

Regards,

Stevie

------------------------------------------------------------------------------------

Bu da benim yolladığım belgeye cevaben yolladıkları e-mail.

------------------------------------------------------------------------------------

Hi Gokhan,

Thanks for your e-mail.

Thanks very much for getting back to us with your Proof of Address details.

I will set your order to be tried for payment now. As soon as we receive the
    authorisation from your card company. We will ship out your order. We will
    also send a shipping confirmation e-mail.

In the meantime, if you need any future help or information, please get back
    to me.

Have a good weekend!
    Kind regards
    Paul.

--
    Paul Aiyedun, Care Team
    www.sendit.com - entertainment to your door

----------------------------------------------------------------------------------------

Burası büyük bir forum ve bunca kişinin önünde seni rezil etmek istemezdim fakat insanların doğruyu öğrenmesi gerek. Bilip bilmeden birşeyler yazan kimmiş onu da öğrenirler arada. Bir daha böyle aptalca tepkiler vermeden önce dikkatli olmanı dilerim.

Hala bana inanmayan varsa sendit.com'da yeni bir hesap açıp herhangi birşey siparişi vererek deneyebilir.

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar gereksiz ve yanlış bir tepki verdiğinin farkındasındır umarım. Yanlış bilgi verenin kim olduğunu ispatlamak adına bana gelen e-maili buraya yapıştırıyorum.

-------------------------------------------------------------------------------

Hi there,

Just a quick email –I was wondering if it would be possible for you to forward
    a proof of address for our records, such as drivers licence/utility bill etc
    in order to assist us in processing your order.

Any copy of an official document with your name and address details clearly
    printed on it. Please feel free to “black out” any personal information such
    as account numbers /balances etc – all we require is the name and address
    details match the details that the bank hold for your card.

Many banks are extremely cautious about online transactions and we have to be
    able to prove that the cardholder initiated the order to the bank.

I do appreciate that any delays are unwelcome, however in absence of any
    verification we have to ask for proof of identity. This is only required once.

Our Fax number is: +44 28 9043 0460 ( For International calls from outside the
    UK)

If you are able to send a bitmap, or jpeg scanned image as an e-mail
    attachment, that will be fine. As soon as we receive this we will be able to
    get this order straight out to you. Please note that we can’t read attachments
    over 1 MB in size.

If we do not hear from you within 24hours we will assume that you have managed
    to source the product elsewhere.

In the meantime, if you need any further help or information, please get back
    to me.

Regards,

Stevie

Bu da benim yolladığım belgeye cevaben yolladıkları e-mail.

Hi Gokhan,

Thanks for your e-mail.

Thanks very much for getting back to us with your Proof of Address details.

I will set your order to be tried for payment now. As soon as we receive the
    authorisation from your card company. We will ship out your order. We will
    also send a shipping confirmation e-mail.

In the meantime, if you need any future help or information, please get back
    to me.

Have a good weekend!
    Kind regards
    Paul.

--
    Paul Aiyedun, Care Team
    www.sendit.com - entertainment to your door

----------------------------------------------------------------------------------------

Burası büyük bir forum ve bunca kişinin önünde seni rezil etmek istemezdim fakat insanların doğruyu öğrenmesi gerek. Bilip bilmeden birşeyler yazan kimmiş onu da öğrenirler arada. Bir daha böyle aptalca tepkiler vermeden önce dikkatli olmanı dilerim.

Hala bana inanmayan varsa sendit.com'da yeni bir hesap açıp herhangi birşey siparişi vererek deneyebilir.

Alıntıları Göster
    Bu forumda Sırf yazmış olmak için eleştirmek için boş boş konuşup sonunda "amaaan bana ne lan ne... yaparlarsa yapsınlar " dedirtip konuyu kapattıran insanlar var , arkadaşlar lütfen takmayın bunları , size adam gibi soru soran , yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara cevap verin =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.