Şimdi Ara

WORLD OF WARCRAFT 17 POUND @ SENDİT.COM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lol rezil etmekmi ne rezil olmasi rezil etsen ne yazar hayatımı çok etkiler eminim . ordan 3-4 gun önce alış veriş yaptım bana böyle bir mail gelmedi gelsede dikkate almazdim bukadar saçma bi yolla ispat etmen mümkünmüdür. Şuan yollayacağın fax da yada scan edeceğin şeyin üzerinde oynaman mümkün . Benimle beraber yeni üye olup aynı siparişi verenlerdende böyle bi talep yok . Ha hadi diyelim kredi kartının senin doğruluğu ispatlanması için diyelim yine çok saçma bi arkadaşının yada babanın kredi kartınıda kullanabilirsin. ve adres farklıdır. Ve bunlarında böyle olabileceğini onlarda düşünmüşlerdir. Ha eğer sen işlemlerin sırasında yok farklı bi ödeme şeklini(kapıda ödeme diyorlar ama onu türkiyeye uyguluyorlarmi onu bilmiyorum) yada şüphelendikleri başka bişeymi var o yüzden istediler onu bilmiyorum . Ama kredi kartıyla paranı ödeyip alışverişini yaptığın takdir böyle bişey yok.

"Hala bana inanmayan varsa sendit.com'da yeni bir hesap açıp herhangi birşey siparişi vererek deneyebilir. "
    zuahhah en çok güldüğümde bu evet insanlar senin güvenirliliğini ve doğru söylediğini görmek amacıyla eminim herkes senditte hesap açıp kredi kartı nosunu verip BİŞEYLER sipariş etmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelmax -- 19 Ocak 2006 12:01:57 >

• Saçmalama artık. Sadece ilk alışverişte istiyorlar adres teyidini. Ben de kredi kartıyla ödeme yaptım. Yollayacağın belgenin üzerinde oyama yapıp yapmamak sana kalmış orası beni ilgilendirmez. Bana gelen maili okuduysan fatura veya resmi bir belge istiyor, olmazsa nüfus cüzdanı isteyeceklerini belirtiyor. Yani hem çalıntı kartlara karşı, hem de adres teyidi için.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sendit com

3. entry'yi okuyun yeter.

Hala üste çıkma yolu arıyorsun, insanları yanlış bilgilendiriyorsun. Outloox Express sayfasını printscreen ile çekip buraya yapıştırıyorum, gerçi ona da bir bahane bulursun ya...

Aslında bu kadar saçma bir konudan tartışmak bile yanlış fakat maksat insanlar yanlış bilgilenmesin, sendit.com'a yeni üye olup sipariş verenler zaten görecek doğruyu.

Ekleme yapmışsın, güzel, ben de ekleyeyim. Sen istediğin kadar bana gül, konuyu okuyan insanlar da sana gülecektir. Ben her şekilde ispatlıyorum iddiamı, sen sadece boş boş konuşuyorsun. Konuyu daha fazla uzatma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 19 Ocak 2006 12:11:40 >

• yahu ne üste çıkmazsi ne rezilliği sende ne enterasan takıntılar var yau. Evet çok koyar bana altta kalmak yada rezil olmak bak yanaklarım al al oldu. Böyle basit bi olaya bukadar hazırlık yapip screenshotlar ve linkler koydun . Sanırım Her gece yatmadan önce yatağının sol köşesine yarım bardak su koyup bunu değiştirdi diye sabah kalkıp kavga edecek bi tipsin galiba. Bak hocam tekrar söylüyorum Yok böyle bişey yok bende ve 2 arkadaşımda yok ya kaldırdılar ya hata yapıp bana ve hesap açan 2 arkadaşıma da (arkadaş olduğumuzun farkınada varmışlardır belki dimi bi araştırma yap istersen. ) böyle birşey gödermediler ve şuan Malın durumu karşısında "item shipped " yazıyor . Ben yok diyorum o kadar ..
  • arkadaslar taaa blackstar olma zamanından berı alıs verıs yapıyorum ... surda su varkı ıkınızde haklısınız.... nıye dersenız trıstam haklı artık bole bı uygulama var cruelmax haklı cunku eskıden bole bı uygulama yoktu.. yaw yukarda yazı yazdım ....tartısmayı bırakın altı ustu bı oyun bı sayfa ne yaparsa yapsın elın gavur sayfası ıcın degmez... ıkınızde haklı oldugunuz ıcın bı sonuca varamıcaksınız... bosverın beyler yapmayın... hatta yukarda 14 ocakda aldıgımdan kalma ss var benden ıstemedıler eskıden berı alısverısyapıyorum cunku.. tartısmayı kesın beyler .... hepınıze kolay gelsın ....
  • @abcdefxxx

Yukarıda da yazdığım gibi sadece yeni üyelerden daha doğrusu ilk kez alışveriş yapanlardan istiyorlar ve sadece bir kez istiyorlar. Eskiden nasıl bir uygulama vardı bilmiyorum, siz eskiden istemiyorlardı diyorsanız doğrudur. İşin açıkçası ben de 3-4 ay gibi bir süredir üyeyim fakat ilk alışverişimi yukarıda yazdığım gibi 11 Ocak'ta yaptım, iki adet WoW siparişi verdim. ilk 2 gün ellerinde yoktu, 13 Ocak'ta benden bu belgeleri istediler, yollar yollamaz postaladılar.

@cruelmax

Size artık birşey demeyeceğim. Belki de sendit.com'un eski üyesisiniz veya ilk siparişiniz değil. Bana gelen e-mail'i yapıştırdım, ekran görüntüsünü koydum, ekşisözlük'ten kaynak verdim. Hala inanmıyorsanız yapabileceğim birşey yok. Lütfen bu tartışmayı daha fazla uzatmayalım, bu konuyu okuyup sendit.com'a üye olan ve sipariş verenler olursa zaten işin doğrusunu göreceklerdir.

• Durun kavga etmeyin duruma açıklık getireyim !

Fatura veya hesap ekstresi fotokopisini ( scan edilmiş halide olabilir ) , eğer malın teslim adresi ile kartın kayıtlı olduğu adres farklı ise istiyorlar veya kayıt olurken girdiğin ev adresi ile kredi kartının kayıt olduğu adres farklı ise istiyorlar .
    Benim evin kapı numarası değişitğinden dolayı bankadaki kayıtta eski kapı numaram gözüküyordu . Bahsettiğiniz mail banada geldi ; tabi elimde hiç hasap ekstresi olmadığında ( yanlış adrese gidiyor ya ) rasgele bir faturayı scan edip gönderdim , sonra bana ev adresimin banka kayıtlarından farklı olduğunu ve bu farkı düzeltmeden satışı gerçekleştiremeyeceklerini belirtikleri bir mail . adamlara durumu anlattım , gerçek adresimin bu olduğunu ancak kapı numarası değiştiğinden dolayı bankada farklı gözükebileceğini belirttim. Olmaz dediler .
    Baktım olmayacam bankayı aradım ve adresimi değiştirtim . Sonra tekrar mail attım , kontrol edip bana geri döndüler ve teşekkür edip satışı gerçekleştirdiler.

1 hafta süresince mail yazışmaları oldu 12 ye yakın mail geldi gitti , sonunda problem çözüldü sonuç olarak ancak ben yinede yaptıklarının doğru olduğunu bu kadar ( ızdırap çektirmelerine rağmen ) düşünüyorum.

satırlarıma son verirken " ızdıraplarımızdır güzelliklerin tadını almamızı sağlayan " diyorum :)

sağlıcakla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.