Şimdi Ara

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
6
Favori
23.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chris Metzen geri WoW Team'e dönüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Aralık 2022; 16:57:41 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

İnşallah doğru haberdir.Bende okudum yabancı site haberlerinde ama kendisinin bir resmi açıklamasını bulamadım.

Çocuğum olacak ve çocuğum büyürken yanında olmak istiyorum diye ayrıldı.

Kendi oyun şirketini kurması saçmaydı.

Başlı başına warcraft için bir yapı taşı.Tanıtımlardaki anonsları bile insana heyecan veriyordu.Daha farklı bakabiliyorsun oyuna.

Seviyorum bu adamı.World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 

World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3

Edit.Resmi açıklama yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 16 Aralık 2022; 18:54:33 >

• Oyunun gidişatından herkes memnun. Kimseye zorla bir şey yaptıramayacaklarını anlamaları ve sorunların tamamına çözüm getirmeleri büyük bir başarı. Geç oldu güç olmadı.

Sjw tayfa yerine kemik kitleyi dinledikleri sürece bu oyun asla ölmez. Daha fazla şiddet ve çıplaklık istiyoruz.

Beni tek rahasız eden eventlerin belli saatlerde başlaması. Alarm falan kuracak noktaya geldim hep kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyna ara vermis biri olarak tekrardan baslaya degermi ?
    500 tl az degil aylik ucrette var herb min olarak token parasini cikarabilirmiyim.

• SekerciiBaba S kullanıcısına yanıt

Eski sistemi unutarak başlaman gerek öncelikle toplama meslekleri ile gold yapabilirsin ama eskiden topladığın şekilde toplamıyorsun artık madenleri ve çiçekleri her maden yada çiçek ranklardan oluşuyor her mesleğin skill ağacı var üstünde uçtuğun dragonun vigorunu iyi iadere etmen gerekki bir madenden diğerine hızlıca gidebilesin 1 saate hiç durmadan maden toplarım diye düşünme 1 saatlik zamanında en kötü 20dk uçamayarak geçireceksin tabi 35 skil puanı verdiğinde dragondan inmeden madenleri toplayabilirsin ama buda çok etkili olmayacak birinden diğerine gitmen için o yüzden toplama mesleklerinde en mantıklısı skinng gibi duruyor tabi herkes bu şekilde toplayanca ve crafting materyalleri artık ahlarda server bazlı değil eu bazlı olduğu için çok hızlı düşüyor fiyatlar ve bunları göz önünde tuttuğunda ne kadar geç başlarsan o kadar az gold toplarsın 1 ayda şuanda 3k ya satılan rep farm materyalleri bile 1knın altına düşmeye başladı maden çiçek dahada hızlı düşecektir. Boe farm yaparım diye düşünme oda 1 charla haftada 1 defa mini bosslar kesilerek alınabiliyor çok şanslı isen boe yi mil golda satabilirsin ama düşerse :) o bakımdan gold kasmak mesleklerle eski ye göre zor ama ben sıkılmadan bir bölgede saatlerce durup gold kasarım dersen obs key farm bölgesinde saate 100k kasılabiliyor ama yukarıda dediğim gibi 3kdan satılan bir rep itemi vardı bu key için şuan 1k altında herkes farmı bitirdiğinde daha az gold elde edeceksin tabi blizzinde müdahaleleri oluyor bu farmlara onun dışında ana mesleklerle yapılan item satarım dersen gördüğüme göre en iyi yine pot yapmak çünkü sürekliğiliği var gold farm bakımından biraz kısıtlı ama ne yaparsan yap bence 1 tokeni eksi bir oyuncu yine rahatca kasacaktır bu expda da..

Tekrardan başlamaya değerimi diyorsan yine aynı şeyi söyleyeceğim ama nasıl oynadığına göre değişir m+ kasacağım raid yapacağım diyorsan yine tabiki meta dedikleri charla oynaman gerekecek sırf meta dışı diye m0a bile alınmayacaksın bir guild yada arkadaş topluluğun yoksa yinede diğer pve kısmı için eskiden oynadığın oyunu unut bu exp herşey çok farklı ve sıkmıyor dragonla uçmak yarışlara katışmak campaing görevlerini yapmak questleri yapmak rep kasmak 4 farklı renownu kasmak world questleri yapmak vs hepsi çok rahat sıkılmadan ve koşuşturmadan bolca zamanın kalarak yaptığın ve yaparken uf puf demediğin şeyler ister 1 charla herşeyi yap istersen altlarla kas çok rahat üstelik 4 renownu 10 yaptığında alt charla renownları %100 bonusla rahatca kasıyorsun dragon skilleri her charda tek tek uğraşman gerekmiyor camplardaki resim çekme dağ çıkma görevlerindeki skill puan sistemi bile accound bound olduğu için her chara etki ediyor ben bfada başladım ve bu kaar serbest olarak oynadığım bu kadar koşturmadan birşeyi mecburen yapmak zorunda olmadığın ve zevk alarak oynadığım en iyi exp bu şuanda umarım sonraki patchlerde bpower legandry torgast gibi bir icat çıkarmazlarda böyle devam eder...

Level kasmak bile gözünde büyümesin sadece 2 hartadaki campaing görev zincirlerini yapsan bile yaklaşık 200 görev felan hemen 70 oluyorsun ve anında dünyaya katılıyorsan wqler altlara hemen açılıyor her renown yükselttiğide farklı bir görev zinciri açılıyor her haritada yapılacak bir çok şey var ama istersen yapıyorsun canın istemezse yapmıyorsun ve rep kasmak gibi sıkıcı değil renown sistemi ve item transmog toy vs ödülleri ile dolu birşeye ağırlık verip onunla zaman geçirebiliyorsun...

Ayrıca zaten df almadıysan ve şuan düşünüyorsan tam zamanı çünkü df alımına 1 aylık game time veriyor sanırım 2 ocak son...

• tesekkur ederim hocam bilgi icin zahmet etmissin emegine saglik baslicam galiba
    hocam herb ming mi onerirsiniz yoksa herb alcemis mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SekerciiBaba -- 19 Aralık 2022; 13:1:20 >
  • normal olan heroice guncellerse bu 1 aylık gametime ıda veriyormudur acaba.

• xyro kullanıcısına yanıt

Heroic değil epice güncellemek 30 gün game time veriyor olması lazım heroicte transmog vs var...

• SekerciiBaba S kullanıcısına yanıt

Gold kasacaksan her zaman herb mining yada skining tabiki Alchemy vs 1. Meslekler için dungeon ve raid lerden düşen paternlere ihtiyaç duyacaksın ayrıca alch tai ench gibi meslekler gold kasmak için önce 2 misli harcamanı gerektiren meslekler bu paternler %100 mü onuda araştırman gerek ayrıca çoğu patern için 4 farklı renownlarıda kasıp alman gerekecek ne kadar hızlı kasar ve ne kadar hızlı yapıp aha eklersen o kadar kar elde edeceksin mesela şuan 34 slot çanta sadece 2 satıcısı var ve 17k dan satıyorlar bu çanta için bir renownu 19 yapman gerek oda basit değil ama tabiki üstüne düşersen yapılmayacak şey değil bu tür şeylerle uğraşırım dersen toplama meslekleri dışındakilere yönelebilirsin alchemy de tai de bütün patch boyunca ölmeyecek meslekler onun dışında oyunda artık üstüne düşmeden bir meslekte usta olmak kolay değil her mesleğin en az 3 skill ağacı ve bir sürü alt skilleri var ve şuan düzgün rehberde yok ben herb ve mining ile devam ediyorum ana charımda alt charlarada diğer meslekleri dağıttım ama kasarmıyım yada gold edecek şeyler yaparmıyım rmin değilim şuan hedefim 34 slot çanta yapmak ve diğer 18 alt char için yapmak :) yada 300 500 golda düşmesini bekleyip satın almak :) ...

• xyro kullanıcısına yanıt

kampanya yapmışlar şuan bütün paketlere 30 günlük game time hediye.

• dehsetfatih kullanıcısına yanıt

Ön siparişle alanlara büyük haksızlık etmişler. Yazıklar olsun, böylesi bir promosyon bu kadar erken yapılmamalıydı.

• guadalcanal kullanıcısına yanıt

30 gün oyun süresi için epic edition almıştım. bakalım gelecek expansion da yine kazıklancaz mı. World of Warcraft : Dragonflight - 10.2 0 / Sezon 3 

• guadalcanal kullanıcısına yanıt

Yapsınlar işte oyuncu dolsun oyun

1 ay için bunları söylemen çok saçma ne olsun ölsün mü oyun?Hatta 3 ay yapsınlar yeter ki oyuncu dolsun oyun.

• Dragonflight satış rakamları beklenenden düşün kaldı sanırım. Deneme için 3 gün game time yollamışlar.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Kapalı hesapları oyuna geri çekmek için teşvik olsun diye 3-5 günlük oyun süreleri veriyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt

Hesabım 2 yıldır açık, classic oynuyorum.

Bu ek paket 2,2 milyon oyuncuyu şu an itibari ile oyuna döndürdü.

1,3 milyon olan oyuncu sayısı şu an 3,5 milyon civarı.

Bu 3,5 milyon oyuncu sayısı ilerleyen zamanda yine düşüş gösterecektir.

Bu kadar değişikliğe rağmen geri dönüş yine de düşük bir rakam.Geçmiş yıllara oran ile.

Oynadığım realm de 3 gündür yine yalnızım hissine kapılmaya başladım.Yoğunluk azaldı.

Gel paketi al retailde oyna diyorlar ,Abim de classic de oynuyor onada geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silvermoon sunucusunda alliance ve horde karakterlerim var. Social / Casual şekilde takılmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir. Yaşım 43.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.