Şimdi Ara

World of Warcraft : Ekran kartı değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Biliyorum çok sıkıcı bir muhabbet ama karar veremiyorum ve bilgisayardan çok fazla anladığım söylenemez.
    Bu yüzden büyüklerimden yardım istemenin yararlı olacağını düşündüm. Affınıza sığınarak kendi sistemimi ve bu sisteme uygun Ultra veya High seçeneklerinde oynamam için sizce nasıl bir ekran kartı almam gerekliyor. Bütçem 500 - 600 TL -

Sistem Özelliklerim ;

İşletim Sistemi : Win8.1 Pro 64bit

Bios : Güncel

İşlemci : AMD FX(tm)-6350 Six-Core Processor - 3.9GHz

Bellek (Ram) : GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 Tek Modül

Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6570 D11

Disk : SSD Markasını bilmiyorum ama iyi bir disk. Sistem ve Wow SSD'de

Anakart : M5497 LE R2.0

Güç kaynağı : 600 - 650 W

Şuan oyun içi boş alanlarda en düşük ayarlarda FPS : 60

HFC 20 Kişilik Raid FPS : 25
    HFC 30 Kişilik Raid FPS : -20

Sistemin iyi olduğuna inanıyorum sadece ekran kartımda problem var sanırım.
    Sizce'de sadece ekran kartı değişimine giderek Ultra veya High seçeneklerinde oynayabilir miyim ?

[Çok forma baktım. Sistemine göre ekran kartı al falan diyorlar çok iyi anlamadığım için konu açma gereksini mi duydum.]

Şimdiden Yardımlarınız ve düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim. İyi Forumlar.

• Fazla işlem yapan addonlar açıkken herşey ultrada 25m raid yaparak 60 fps almak istiyorsan komple değişime gitmen lazım. Sadece ekran kartı değişimi yetmez.

Ama şu sistem için uygun bir ekran kartı alıp ciddi miktarda fps artışı istiyorsan, Fazla paralar dökmek hoşuna gitmiyorsa, R9 270x veya onun ayarında bir ekran kartı almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 9 Eylül 2015; 15:07:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemden pek anlamam ama wow işlemciyemi grafik kartınamı daha çok yükleniyor ona bakmak lazım.İşlemciye daha yükleniyorsa işlemciyi yenilemek iyi olabilir.
  • amd r9 280 dualx
  • 5770 var bende amd 6100 8 gb ram ile 40 kişi lfr de çoğu ayar high da bi kaçı Good da 30 fps ile oynuyorum
  • Teşekkürler. Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı Bu kartı alıyorum. Baya bir araştırdım sıkıntı çekmiceğimi söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemon1156

Teşekkürler. Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı Bu kartı alıyorum. Baya bir araştırdım sıkıntı çekmiceğimi söylüyorlar.

oyun için 256 bit bir ekran kartı almanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.