Şimdi Ara

World Of Warcraft Guest Pass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar World Of Warcraft Guest Pass CDkey ne kadar bilgisi olan varmı ? Elimde 1 Adet mevcut satmak istiyorum.
    Para etmiyormuş hediye etmek için birisini arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmoor -- 5 Mayıs 2014; 0:12:40 >

• Değeri 0 kuruştur. Bu fiyata satabilirsin fakat alıcısıda azdır. Alan kişiyi uyar banka havalesi yaparken başka banka olmamaya dikkat etsin komisyon dolayısıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Değeri 0 kuruştur. Bu fiyata satabilirsin fakat alıcısıda azdır. Alan kişiyi uyar banka havalesi yaparken başka banka olmamaya dikkat etsin komisyon dolayısıyla.

• Ne işe yarıyor bu key oyun da?
  • Elmoor kullanıcısına yanıt
    Bunlar yeni account oluşturmak içindir. Trial hesap kuralları geçerlidir. Oyun içi mail sistemi yok, max lvl20, whisper atamaz, vb... Eğer bu kod ile oyuna başlattığın veya yeni hesap açan biri 10 günü doldurup trial hesabını upgrade edep yükleme yaparsa sana 1 aylık ekstra bedava oyun süresi verilir.

Fakat bunu karşılayan RAF sistemi oyuna sonradan eklenmiştir ve bu tip keyler oyun kutusunun içinden hala çıkmaktadır çok fazla bir değeri yoktur.

• Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    Abi naptın ya ayıptır.Konuyu açan kim bilir nasıl da umutluydu böyle değersiz bir şeyi 3 5 e okutabileceğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Abi naptın ya ayıptır.Konuyu açan kim bilir nasıl da umutluydu böyle değersiz bir şeyi 3 5 e okutabileceğinden

Umudum falan yoktu arkadaşım zaten Ebay da zaten atıyorlar 1$ küsûr den ben sadece bizim siteler de satan birini görmedim o yüzden fiyat araştırması yapmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.