Şimdi Ara

World Of Warcraft için bu Pc nasıldır ? Önerileriniz varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık olarak 6 yıldır Wow oynuyorum. 6 ay kadar önce laptop'umu sattım iyi bir pc topladım diye düşünüyorum fakat çok fazla kasmalar var low'da oynuyorum oyunu resmen gıda geldi. Sorun pc demi yoksa herhangi bir parcasındamı bilgilerinizi söylerseniz çok makbule geçer. Önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim

İşletim Sistemi Win7 Ultimate 64Bit (Tüm güncellemeri yapıldı)
    8 Gb DDR3 Ram
    AMD Fx -6100 Six-Core 6 cekirdek 3.300 MHZ
    Gforce GT 430 1 Gb 128 Bit. Directx 11

4 özellik sanırım yeterlidir oyun için başka herhangi bir şeye gerek yok.

• Sistemi uyumsuz toplamışsın. Ekran kartın çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 26 Ekim 2014; 16:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sistemi uyumsuz toplamışsın. Ekran kartın çok düşük

ne gibi uyumsuz önerin nedir mesela ekran karıtını cıkartsam yerıne hangısı uygun olur ?
  • 1- wow 2 çekirdek kullanıyor diye hatırlıyorum bundan dolayı intel işlemciler daha yüksek performans veriyor wowda

2. ekran kartın çok dandik o ekran kartıyla anca internette gezersin zaten
  • jaxxi J kullanıcısına yanıt
    arkadasım oncelikle selam bilgisayarında ekran kartın biraz eski kalmıs gibi gozukuyo wow cok ahım sahım bişey istemiyo

onumuzdeki ay cıkıcak genisleme paketi icin tavsiye edilen ozellikler soyle

Intel Core i5 2400 or AMD FX-4100 or better
    NVIDIA GeForce GTX 470, ATI Radeon HD 5870 or better

işlemci olarak tamam
    2gb ram minimum yeterlidir diyor 8gb ramin var
    ekran kartın malesef minimum tavsiye edilenlerinde altında bu sebeple oyundan keyif alamıyosun
    ufak bir parantez
    online oyunlarda azda olsa internet baglantınında fpsye etkisi olur ama senin baglantıdan once o ekran kartını değiştirmen lazım
    burda ki arkadaslar sistemine uyucak dogru ekran kartı ne olabilir yardımcı olurlar daha derin bi şekilde
    Senin işini görecek sistem ;

Asus h81 plus anakart
    i-3 4150
    gtx 750ti-760
    2x4 gb ram.
    corsair 200r 550w.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaxxi

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sistemi uyumsuz toplamışsın. Ekran kartın çok düşük

ne gibi uyumsuz önerin nedir mesela ekran karıtını cıkartsam yerıne hangısı uygun olur ?

Bütçe verirsen ona göre tavsiye verebilirim. Wow için çok iyi bir şeye gerek yok. r7 260x işini görür. Daha ucuzunu istersen r7 250 gddr5 olan modelini alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütceye göre şöyle sıralana bilir ;
    Gtx750
    Gtx750ti
    Gtx760
    Gtx770
    Gtx780
    Gtx970
    Gtx980
    R7 260
    R9 270
    R9 270x
    Vb
    Vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı fazla kötü :S
  • Teoman-Tt kullanıcısına yanıt
    Yerden yere vurdunuz :) tamam değişiyom alıcagım ekran kartı bu Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı kıydım paraya valla :)
  • wow için kesinlikle amd işlemci ve amd ekran kartı alma pişman olabilirsin bu oyunu uzun yılar oynamış birisi olarak söylüyorum amd ile de oynarsın ben de oyanadım ama arada cok fark oluyor malesef
    mesela son olarak oynadım sistem bahsedeyim fx4100 + 7850 2 gb = 1024*768 fx 4100 + 650 ti boost 2 gb = 1920*1080 arada fark bu kadar var malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 27 Ekim 2014; 16:42:52 >
  • asig kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra yapıcak bişeyim yok malesef maddi gücüm sadece ekran kartını değişmeye yetiyorki alıcagım ekran kartınıda belki 100 yorum okudum oyun için en ideal ekran kartı deniyor. İşlemce vs vs onlarıda sırayla değişirim artık ama zamanında aldık bir kere. Tavsiye için teşekkürler herkes aynı şeyi diyor intel işlemciler amd den kat kat daha iyi oluyor ama wow' dısında oynanan oyunların cogundada AMD işlemciler ve amd ürünleri daha iyi deniyor
  • Sistem aşırı uyumsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaxxi

bu saatten sonra yapıcak bişeyim yok malesef maddi gücüm sadece ekran kartını değişmeye yetiyorki alıcagım ekran kartınıda belki 100 yorum okudum oyun için en ideal ekran kartı deniyor. İşlemce vs vs onlarıda sırayla değişirim artık ama zamanında aldık bir kere. Tavsiye için teşekkürler herkes aynı şeyi diyor intel işlemciler amd den kat kat daha iyi oluyor ama wow' dısında oynanan oyunların cogundada AMD işlemciler ve amd ürünleri daha iyi deniyor

günaydın, bende bir wow oyuncusu olarak size önerim derhal yeni bir ekran kartı almanız yönünde.

en azından 252 bit olsun, ve nvdia bu oyunlarda muadilibe göre performans olarak daha iyi.

forumdan ikinci el gtx 760 yada 660 ti bakmanıza öneririm.

diğer bileşenlerde sorun yok. bu kartlarla maximum seviyede rahatça oynarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: JumperJack

Sistem aşırı uyumsuz

sistem aşırı uyumsuz demek yerine nedenlerinide yazsan daha iyi olmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asig

wow için kesinlikle amd işlemci ve amd ekran kartı alma pişman olabilirsin bu oyunu uzun yılar oynamış birisi olarak söylüyorum amd ile de oynarsın ben de oyanadım ama arada cok fark oluyor malesef
    mesela son olarak oynadım sistem bahsedeyim fx4100 + 7850 2 gb = 1024*768 fx 4100 + 650 ti boost 2 gb = 1920*1080 arada fark bu kadar var malesef

Kusura bakma ama sağlam sallamışsın. bahsettiğin 2 ekran kartının performansı aynı. Hadi oyun desteği nedeniyle 5-10 fps fark eder ama o çözünürlükten full hd çözünürlüğe geçmen imkansız.

Bak burda da testi var

World Of Warcraft için bu Pc nasıldır ? Önerileriniz varmıdır

gtx660'dan 13 fps daha az gtx 650ti'den 12 fps daha iyi sonuç almış. gtx650 ti boost da bu 2 ekran kartının arasında performansa sahiptir. Kısaca 7850 ile gtx650ti'nin wow da hissedilebilir hiç bir farkı yok.

Hocam AMD 8350 cpu ve 7850 veya 650Ti Boost ile ultrada oynarsınız. Başka bir ihtiyacınız yok. PSU nuzun da ne olduğunu söylerseniz onunla ilgili de yorum katabilirim.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    650Ti Boost 7850 ile 7870 arasında bir performans görteriyor. WoW' da fullHD' de 60fps yi de çok rahat alıyor.
  • World of warcraft = Intel , Nvidia.

üzgünüm.

ozgn13 hocamızın dediklerine katılıyorum.

ama 8320 daha fp olur. ekran kartınıda 2.elde 660 alabilirsin ucuza veya 660ti.
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    tam olarak anladığım şu ?

İŞlemcim iyi
    Ram iyi
    İşletim sistemi uygun
    Tek sorun ekran kartı onuda alıcam inş

PSU 450 Wat. Boost marka değişicem onuda 600 Wat buldum bir tane. Ama şöylede bişe var R7 260X ekran kartını alıcam sorunsuz çalıştırır dediler Vatan bilgisayardaki elemanlar ile görüştüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.