Şimdi Ara

World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
16
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vRagnar

Bir tek totik channel izliyorum zaten

Çok teşekkür ederim :)
  • O degilde baslicaksaniz Private Turk serverina baslayin en azindan kendi insaniz ile oynarsiniz yabancialra guven olmuyo bide beles server. Yeni bi tane acilmishttp://elementarywow.com/ Ben girdim hic bug yok bis yok super cidden tavsiye ederim oyuncu ama gayet normal 2-3 gunluk server icin.
  • Abi bu konuyu yukarı kalıcı yapsınlar ya eline sağlık çok uğramıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    wow ile ilgili çok kısa bir geçmişimiz oldu. aslında başlangıç paketini almıştım fakat 11-12 gün filan oynayıp yalnızlıktan sıkıldığım için bıraktım. bu oyunu oynamak istiyorum. düzgünce öğrenmek istiyorum. şuan bu rehber öğrenmem adına bana yardımcı olacak gibi duruyor, ama sıkıntı şurada ben bu oyuna başladığımda ilk 20 leveli ücretsiz oynayacağım bu kısmı güzel duruyor, o yüzden ilk levellerde yalnız kalmayacağım bir realm filan bulmam lazım. yani böyle bir durum olduğu zaman 100 level boots filan da alınır sorun değil ama yalnız olmak sıkıntı. bana realm yapılacak aksiyonlar filan lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Yaptigin ise gercekten saygi duydum ellerine saglik. Ben turkce icerik icin simurg-gaming kullaniyorum orda da cok bilgilendirici icerikler var ama eline saglil emege saygi

• 20 den fazla 100 level karakterim var ama benimde ilgimi çeken bir video oldu.

Oyunu kolaylaştıran addonlar ilgimi çeker ve onunla alakalı videoyu izledim.
    Gerçekten güzel anlatım üslubu. Çok yararlı videolar. Eline sağlık.

Evet ufak tefek yanlışları vardır ama önemsenecek birşey değiller. Blizzard dan başka kimse bilemez en çok türkün nerede olduğunu :D
    Ama pve için wowprogress e göre Twisting Nether açık ara önde.

Ben ufak bir düzeltme yapmak istiyorum her ne kadar önemsiz olsada;

Curse de "Get More Addons" diye bir sekme daha var. Oraya tıkladıktan sonra aşağıda veri tabanını indirdiğini söyleyen bir gösterge var. O tamamlandığında hiçbir sıkıntı olmadan addonların listesini görebilirsiniz. Ama web sitsinde görseline erişmek mümkün olduğu için yeni addonları site üzerinden yüklemeniz yararlı olabilir. Onun dışında gibi "Get More Addons" sekmesinden tüm addonlara erişebilirsiniz.

Tekrar teşekkürler bu çok yararlı videolarınız için.

• Elinize sağlık.

• Cevaplarınız için herkese tek tek teşekkür ederim, cevaplarınız gerçekten mutlu edici. Emeğin saygı görmesi de insanı çok mutlu ediyor.
  • Gerek anlatım tarzınız, gerek verdiğiniz kaliteli bilgiler açısından gerçekten harika bir rehber olmuş emeğiniz için teşekkürler hocam. Ayrıca devam ettiğinizi söylediğiniz Vlogu gördüm çok sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Gerek anlatım tarzınız, gerek verdiğiniz kaliteli bilgiler açısından gerçekten harika bir rehber olmuş emeğiniz için teşekkürler hocam. Ayrıca devam ettiğinizi söylediğiniz Vlogu gördüm çok sevindim.

Evet devam ediyoruz tekrardan :)
  • Çok başarılı bir rehber , benim gibi yeni başlayan oyuncular için tam bir yol haritası. Emeğinize sağlık
  • TotikChannel kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyuna başlamayı düşünüyorum gerçekten ama gerçekten tebrik ederim tesekkurler çok güzel Yazı uğras ve videolar gerçekten tesekkurler

• Güzel rehber
  • Beğenen herkese teşekkür ederim, herkese iyi seyirler. Abonelerle beraber twisting netherda başladık kanaldaki yeni seriyi takip edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLzz_oLuET9fNNkPp-1aSt3CZisq2OdcxS
  • Wow serisi twisting nether'da devam etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavybluesbands

merhabalar,
    wow ile ilgili çok kısa bir geçmişimiz oldu. aslında başlangıç paketini almıştım fakat 11-12 gün filan oynayıp yalnızlıktan sıkıldığım için bıraktım. bu oyunu oynamak istiyorum. düzgünce öğrenmek istiyorum. şuan bu rehber öğrenmem adına bana yardımcı olacak gibi duruyor, ama sıkıntı şurada ben bu oyuna başladığımda ilk 20 leveli ücretsiz oynayacağım bu kısmı güzel duruyor, o yüzden ilk levellerde yalnız kalmayacağım bir realm filan bulmam lazım. yani böyle bir durum olduğu zaman 100 level boots filan da alınır sorun değil ama yalnız olmak sıkıntı. bana realm yapılacak aksiyonlar filan lazım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Twisting netherda başladık aboneler ile, buyrun gelebilirsiniz. Epey de kalabalığız.
  • merhabalar ilk 5 videonuzu severek izledim.
    gerçekten beğendim anlatım olsun detaylar olsun.
    benim bir kaç konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
    hesabım içerisinde Diablo® III : Reaper of Souls™ - Overwatch mevcut
    26/06/2016 tarihinde wow starter paket satın aldım.
    şu an siteye girdiğimde görsel böyle görünmekte.
     World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video)

şimdi sorumdan bir tanesi diablo aldığım tarihte dikkat etmemiştim bu koymuş olduğum resimdeki oyunlara orada wow var ise yani tekrar satın alım yaptırıyor mu sistem bana yoksa daha önce var olan bir oyunu satın alımını kapatıyor mu.

şu an oyun detaylarına girdiğimde şu oyunların olduğunu göstermekte.

ACCOUNT NAME
    WoW3
    ACCOUNT STATUS
    ACTIVE
    GAME TIME
    OS_WOWBOX_EU
    Expires: 26/7/2016 18:39
    PRODUCT LEVEL
    Warlords of Draenor™
    Standard Edition
    Mists of Pandaria™
    Standard Edition
    Cataclysm®
    Standard Edition
    Wrath of the Lich King™
    Standard Edition
    The Burning Crusade™
    Standard Edition
    World of Warcraft
    Standard Edition
    REGION
    Europe (EU)

ikinci bir sorum ise dün oyunu satın aldıktan sonra oyunu indirmeye başladım oynanabilir ibaresi gelince girip denemek istedim yalnız görev npc lerini göremiyordum o yüzden oyundan çıkıp yüklemeye devam etmeye başladım (TTNET AKN) mağduru olarak dünden beri hala indirme devam ediyor.
    indirme bittiği zaman npc ler ile ilgili bir sorun yaşamam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tako07 -- 27 Haziran 2016; 14:43:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tako07

merhabalar ilk 5 videonuzu severek izledim.
    gerçekten beğendim anlatım olsun detaylar olsun.
    benim bir kaç konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
    hesabım içerisinde Diablo® III : Reaper of Souls™ - Overwatch mevcut
    26/06/2016 tarihinde wow starter paket satın aldım.
    şu an siteye girdiğimde görsel böyle görünmekte.

şimdi sorumdan bir tanesi diablo aldığım tarihte dikkat etmemiştim bu koymuş olduğum resimdeki oyunlara orada wow var ise yani tekrar satın alım yaptırıyor mu sistem bana yoksa daha önce var olan bir oyunu satın alımını kapatıyor mu.

şu an oyun detaylarına girdiğimde şu oyunların olduğunu göstermekte.

ACCOUNT NAME
    WoW3
    ACCOUNT STATUS
    ACTIVE
    GAME TIME
    OS_WOWBOX_EU
    Expires: 26/7/2016 18:39
    PRODUCT LEVEL
    Warlords of Draenor™
    Standard Edition
    Mists of Pandaria™
    Standard Edition
    Cataclysm®
    Standard Edition
    Wrath of the Lich King™
    Standard Edition
    The Burning Crusade™
    Standard Edition
    World of Warcraft
    Standard Edition
    REGION
    Europe (EU)

ikinci bir sorum ise dün oyunu satın aldıktan sonra oyunu indirmeye başladım oynanabilir ibaresi gelince girip denemek istedim yalnız görev npc lerini göremiyordum o yüzden oyundan çıkıp yüklemeye devam etmeye başladım (TTNET AKN) mağduru olarak dünden beri hala indirme devam ediyor.
    indirme bittiği zaman npc ler ile ilgili bir sorun yaşamam sanırım.

Warlords of Draenor™ - Standard Edition
    Mists of Pandaria™ - Standard Edition
    Wrath of the Lich King™ - Standard Edition
    The Burning Crusade™- Standard Edition
    World of Warcraft - Standard Edition

Aldığınız paket bunların hepsini kapsıyor yani oyun ve sonrasında çıkan 4 patch (yani şu anki bütün patchler) Sadece 2 ay sonra legionu almanız gerekiyor yanlış bir şey yapmadınız.
    Npc konusuna gelirsek tabiki npcleri oyun başlayınca görebileceksiniz, kanala yüzlerce soru geliyor böyle bir sorunla daha önce karşılaşmadım muhtemelen yüklü olmamasıyla ilgilidir. Hayırlı olsun iyi oyunlar dilerim. :)

• TotikChannel kullanıcısına yanıt
    dün akşam işten eve döndüğümde yükleme bitmişti sorun çözülmüş oldu oyuna başladım orc warrior açtım bakalım nasıl gidecek.
    diablo olsun eski zamandan knight online olsun hep warrior karakter ile oynamışlığım var bundaki nasıl onuda merak ediyorum daha lvl 6 oldum yavaş ilerliyorum artık zamanla olacak diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.