Şimdi Ara

World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
16
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi' ara dağıttılar sanırım onu, hesapta Diablo var diye gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derp kullanıcısına yanıt
    Aynen bu gün bir arkadaşımla konuştum diabloyu birlikte almıştık onun hesabında da var aynı paket. Birlikte başlamaya karar verdik WoD alıp devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysh

Ben normalde oyunu satın almadım 20 seviyeye kadar oynayarak denemek istedim ve oyunu diablo hesabımın bağlı olduğu bilizzard uygulamasından indirdim yaklasık olarak 33 gb gibi bir download yaptı. Şimdi 20 seviyeye geldim ve oyuna devam etmem için aktifleştirmem gerektiği ile ilgili resimde paylaştığım ekrana ulaşıyorum. Bu durum biraz kafamı karıştırdı oyunu almamış olmama rağmen sadece oyun süresi alarak oyuna devam edebileceğim anlamını mı taşıyor? Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim
     World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video)

şaka felan değil bu..
    bu durum açıklaması; artık AH 'den gold ile 30 günlük oyun süresi satın alınabiliyor.
    yeni bir özellik diyebiliriz.

ekrandaki resimde; "30 günlük oyun süresi için 61000 gold" ödeyebilirsiniz demek oluyor..
    bu eski oyuncuların işine yarar. siz gerçek parayla oyun süresi almalısınız.

• quote:

Hesapta da bu şekilde görünüyor sdandart edition olarak gelmiş bana bir yerden ama nerden :) Bir de diğer paketleri de (The Burning Crusade, Wrath of the Lich King ve Cataclysm) almak gerekiyor mu?
     World Of Warcraft Kapsamlı Başlangıç Rehberleri (Video)

siz yine de en iyisi ticket atmanız olacaktır.
    eğer durum gerçek ise [wow2] hesabınıza oyun süresi yükletip oynayabilirsiniz.
    fakat WoD paketi geldiği için 90 levelde kalacaksınızdır.
    isterseniz WoD'da alırsınız [wow2] hesabına

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim sorun çözüldü. Söylediğim gibi sanırım Diablo 3' ün iki paketini de alanlara hediye edilmiş. MoP' ya kadar olan paketlerin hepsi mevcut görünüyor. Yakın zamanda WoD alarak oyuna başlamayı planlıyoruz.
  • quote:

Cevaplar için teşekkür ederim sorun çözüldü. Söylediğim gibi sanırım Diablo 3' ün iki paketini de alanlara hediye edilmiş. MoP' ya kadar olan paketlerin hepsi mevcut görünüyor. Yakın zamanda WoD alarak oyuna başlamayı planlıyoruz.

Blizzard bazen dediğiniz gibi yapıyor. Starcraftın tüm paketlerine sahip olanlarda da aynı durum söz konusu olmuştu.
  • Evet bizde de durum aynı olmuş. WoD pakğtini ve 2 aylık kullanım süresini alarak başladık oyunu oynamaya şu ana kadar gayet keyifli ilerliyoruz. Ama ilerleyen dönemlerde ne olacak ne gibi sıkıntılar yaşayacağız bilmiyorum
  • quote:

Evet bizde de durum aynı olmuş. WoD pakğtini ve 2 aylık kullanım süresini alarak başladık oyunu oynamaya şu ana kadar gayet keyifli ilerliyoruz. Ama ilerleyen dönemlerde ne olacak ne gibi sıkıntılar yaşayacağız bilmiyorum

Elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalışırım. Merak ettiğiniz konuları bildirirseniz özellikle rehberini çekmeye çalışırım, izleyerek görmek en iyisi.
  • Çok teşekkür ederim zaten sizin videolarınızdan feyz alarak başladık oyuna şimdiye kadar da takıldığımız noktalarda videolar yeteri kadar verimli oldu. Tabiki bu demek değil ki sıkıntı yaşamayacağız :) yeni oyuncuyuz illaki takıldığımız yer olur o zaman da koşa koşa geliriz abonesi olduğumuz konu ya da kanala
  • Seri devam etmekte bilginize...
  • On numara, eline sağlık, artık başlamak istiyorum wow a tavsiyelerinizi bekliyorum mesaj olarakta atabilirsiniz, cümleten iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

On numara, eline sağlık, artık başlamak istiyorum wow a tavsiyelerinizi bekliyorum mesaj olarakta atabilirsiniz, cümleten iyi geceler

İlk defa başlayacaksanız peti olan bir sınıf seçmenizi öneririm. Daha rahat level kasarsınız. Warlock, hunter, frost mage gibi.
  • Rehberiniz için çok teşekkür ederim videoları teker teker izliyorum, oyuna tekrar başlama kararı aldım. Bilmediklerimi öğrendim sayenizde çok güzel bir iş yapmışsınız. Kanalınıza da abone oldum başarılar dilerim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Rehberiniz için çok teşekkür ederim videoları teker teker izliyorum, oyuna tekrar başlama kararı aldım. Bilmediklerimi öğrendim sayenizde çok güzel bir iş yapmışsınız. Kanalınıza da abone oldum başarılar dilerim. :)

Asıl ben teşekkür ederim, oyundan zevk almanız dileğiyle.
  • arkadaşlar guildce dungeouna gidince 400 gold veriyormus biz 3 kişi girdik olmadı acaba 5 kişimi girmek gerekiyor ?
  • Merhabalar öncelik ile emeğinize sağlık. Ben oyunu 85lvl iken full rogue ve mage varken bıraktım. Neler değişti kaç lvl da kaç paket yüklemem lazım geri dönmelimiyim sizce :) Bıraktıktan sonra hiç ama hiç ilgilenmedim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapoera889

arkadaşlar guildce dungeouna gidince 400 gold veriyormus biz 3 kişi girdik olmadı acaba 5 kişimi girmek gerekiyor ?

Dreanor dungeonlarından itibaren vermeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARUSB

quote:

arkadaşlar guildce dungeouna gidince 400 gold veriyormus biz 3 kişi girdik olmadı acaba 5 kişimi girmek gerekiyor ?

en az 3 kişi mi peki ?
  • quote:

quote:

quote:

en az 3 kişi mi peki ?

Evet 3 kişi yeterli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

en az 3 kişi mi peki ?

Evet 3 kişi yeterli.

eyvallah teşekkür ettim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.