Şimdi Ara

World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Size bir şey danışacağım. Burası uygun konu mu bilmiyorum değilse kusura bakmayın.
    Elimde bazı WOW ve LOTR oyunları var orjinal kutuları kitapları dergileri herşey içinde ama eski biraz.
    Yani 2-3 yıl önce bir arkadaşım mezun olup giderken bana bıraktı. Size danışacağım şey bunların piyasası nedir?
    Evde fazlalık satmak istiyorum ama hani değerli şeylerse öyle beleşe gitmesin.
    Fotoğraflara bakıp yardımcı olur musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat World of Warcraft Orjinal Kutu Fiyat

• lotr ile ilgili bilgim yok ama wowlar para etmez. şu an wow classic ve 3 expansion tek pakette 9-10 eurodan satılıyor. sendeki kutulardaki keylerin hala geçerli olduğunu sanmıyorum. çünkü bir süre önce o paketlerin hepsi piyasadan toplatıldı.
  • sağol arkadaşım cevabın için. para etmez derken hiç mi etmez yada tahmini ne kadar eder bilgin var mı? pek anlamam ama koleksiyonluk gibi geliyor en azından dergileri kitapçıkları falan biraz para etmesi lazım
  • Koleksiyonluk değeri yok ki zaten şuan 9 10 euro fiyatı.Normal düz kutulu versiyonu bu.Collectors edition olsaydı ederi olurdu biraz ama bunlar imkansız
  • anladım beyler sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.