Şimdi Ara

World Of Warcraft Private servers....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her çeşit versiyonla ilgili beta serverlar...

Girin deneyin..

iyi Çalışanlar varsa buraya yazınız.. Daha bakamadım çünkü...

http://www.0sanity.com/~wowstatus/index2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 21 Şubat 2005, 12:48:30 >

• o server ların hepsi nanay, zamanında denenmiştir....

@mellun başından beri onu anlatmaya çalışıyoruz da.. işte...

• cumartesi alıyorum WOW u bakalım private server larla arasındaki farklar neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 21 Şubat 2005, 15:57:10 >

• valla amigaman busefer kayaya çarıptın.
    yukarıda mesaj atan arkadaşlar daha önceden unu araştıdelar.

ama varya birde bulursan...(nokta nokta nokta)
    seni OYUN bölümünün müdürü yaparım

şaka bir yana eğer yaparsan şu zamana kadar kimsenin yapamadığını yaparsın

• neyi araştırdılar olay neki, ordaki serverlar ztn çalışıyor,
    yani isteyen herkes girip haritada boş boş dolaşabilir.
    ayrıca o site bilinen biryerdi...
  • server ların hepsi biyerde sapıtıyo ben bi tanesinde hatırlamıyorum hangisi 1.2.1 server dı ama, lvl 21 elf druid im vardı sonra yapıcak bişi bulamadım bikaç arkadaş biraraya gelip aynı server da takılalım diyoruz bu şekilde hiç biri çalışmıyo şimdi 1.2.3 yaptım ser eu versiyonunu yükledim bu seferde hiç server bulamıyorum sağlam 1.2.3 server bilen yazarsa iyi olur bi deneyelim...
  • valla ben 1.2.1 2 tane buldum... Ama dedikleri gibi 10-15 dakka içinde çöküp oyundan atıyor... 3-4 kişi olan bi yerde oynadım... öyle boş boş dolanıyordu millet benim gibi... 1.2.3 serverda denedim 1 tane ondada bayağ bir oynadım... ama oda problem yaptı...

Yannız 1.2.1 serverların hangisiydi hatırlamıyom... bir 30-40 dakka takıldım NIGHT ELF olarak . TAbi diğer oynayanları bulamadım ama... Denizi ve derinliklerini keşfetmek için epeyce zamanım oldu... Adamlar hakkatten deniz yapmış... 15 dakka aralıksız yüzdüm... Ama daha ortasına gelemedim... 2 dakka deniz dibinden yüzeyine çıkmak sürdü bi ara neresi dip, neresi yüzey karıştırdım yahu.. Çık çık bitmedi. 15 dakkada geri dönmem sürdü... Tuhaftı yane... Çıkıp tekrar girdim. KALDIĞI YERDEN BAŞLADI TEKRAR hehhehe... Neyse yüzdük sonra sıkıldım sildim karakteri.. Ama NIGHTELF ile hiçbirşeyi değiştirmeden girince o servera ne bir göçme ne atma nede hata oldu... FArklı karakterler alırsan 4-5 dakka içinde göçüyor...

Tekrar söylemekte yarar var... TAbiki bu şekilde oynamak imkansız... Oynasan bile hiçbir tadı yok.. 3-4 kişi ile takılmak zevksiz... 1000 lerce kişi dururken... Ama oyunu gördüm az biraz NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ ANLADIM... Server ücretleri olmasa INANILMAZ olabilirdi. Ama , ne yazıkki bide onlar var arada... Kısaca Demek istediği şudur oyunun... HEMEN GİT BİR TANE AL HATTA BİRKAÇTANE AL. YEDEK BULUNSUN....

World Of Warcraft Private servers....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Day of Defeat Source
    17 yıl önce açıldı
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.