Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
5
Favori
48.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben silvermoon - alliance tarafında oynuyorum siz söyleyince bakayım dedim bizim burada 32 gold civarı bahsettiğiniz item.

Ben şöyle yapıyorum, her gün 1 saat çiçek + maden topluyorum, satış listesinin de orta kısımlarına koyuyorum. Hemen satılmasa bile birkaç gün içinde fiyat dalgalanmaları olunca genelde iyi fiyata satılıyor.

Ben o şekilde gametime çıkarıyorum bir de kenara token koyuyorum yeni çıkacak olan paketi almak için.

Diğer şekilde o parayı ne gametime'a ne de expansion'a vermeye elim gitmez.

Yalnız dediğiniz gibi fiyatlar iyice erimeye başladı daha da ölmeden 4-5 tane token yapıp kenara atmak lazım yeni ek paket için. Bu döviz kuru buralarda kalmaz daha da yükselir ileride. Daha da beter olacak. World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Nisan 2022; 23:44:42 >
  • Tokenleri depolayın 10 gün sonra teşekkür edersiniz.

• mczaga kullanıcısına yanıt

Bilgi degerledir

Paylaşınca değeri 10 kat artar. World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

Paylaşırsan çok seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

Hocam yeni ek paket duyurusu ile birlikte on siparis acilirsa, token fiyatlari artmaya baslar. Bir de yazin yeni Call of duty duyurusu gelir gibime geliyor. (mayis sonu/haziran ortalari gibi) O zaman daha da artar.

• yeni çıkacak olan ek paket için kaç token lazım olur acaba 4 tane yeter mi? basic paket için tabii.

hesapta 15 tane 60 lvl karakter olduğundan boostlu paketi almama gerek yok artık World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

• Zaris kullanıcısına yanıt

Yeter hocam, uzerine de balance kalir :D

• Onvious kullanıcısına yanıt

3 token birikti son bir gayretle 4. tokenı çıkarıp 19 nisan'a hazır olabilirim World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

Şaka bir yana şu pre orderı yapıp birkaç ay da gametime bırakıp, diğer expansion'a kadar wow'u salmak gibi bir niyetim var.

• O değilde Primus en son Korthia da duruyordu şu anda orada yok nerede acaba kıllandım bakWorld of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch ?

Birde Şu Nagaları ve Murlocları ne zaman getirecekler Irk olarak ya?Süper olurdu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Nisan 2022; 14:50:41 >
  • Bu çarşamba Tier Set Craftlamak geliyor detaylar linktedir.

Creation Catalyst Official Preview - News - Icy Veins (icy-veins.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Nisan 2022; 23:2:41 >
  • Umarım bu gelen son ek paket olur, bundan sonra sadece patch atarlar.
    Bunun avantajı şu; güncelleme için paket beklemek zorunda kalmıyoruz. Öteki türlü tüm major patchleri pakete saklıyorlar, bu da oyuncuları sıkıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son 8 gün hazır mıyız Dragonlar! World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch 

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Nisan 2022; 19:52:26 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

8...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

aa doğru 15 Kart oyunuymuş düzelttim onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Nisan 2022; 19:52:55 >
  • Geçende bir vidyo izliyordum adam şunu dedi: " BFA'yı kimse sevmedi çünkü Legionun tüm pisliklerini BFA'ya yıktılar"

Kesinlikle katıldığım bir önermedir işte bu yüzden Legion bir balondu

her şey süper

her şey ponçik

her yer böyle gökküşağı felan ya sonra?

Yani sanki WoW Legiondan sonra devam etmeyip bitecek.Bu kadar plansız iş olur mu bu resmen hataydı.

Bu şekilde ek paketi yapılamaz aha 3 gün sonra bir tane daha duyuracaklar yine bu mantık ta olduğu zaman sonrasında ne olacağını umarım düşünürler Legion gibi yapmazlar.Düşünürler ve yapamayacaklarsa Hayır abi Legion v2 hiç bir zaman olmasın.Shadowlands'de yaptıkları hataları sınırlayıp düzeltip getirsinler bu şekilde en azından oyunun devamlılığı sürer ha oyuncu kaybı olur mu evet olur fakat en nihayetinde her şeyin bir sonu olacak ne yapalım.

• Her yer Spoiler doldu arkadaş

Youtube ana sayfam full "leak" adı altında spoiler artık.

Bir vidyo izliyordum adam başladı spoiler'a şaşırdım lan insan bir vidyo başlığına spoiler içerir yazar bu kadar da sorumsuz olunmaz ki!

Şu iki gün geçse de cinematiği izlesek de bitse bu dert arkadaş resmen Game of Thrones'un spoilerlarına döndü bu mesele.

• Activision Blizzard Oyunlarda Kripto Token ve NFT kullanımı ve diğer konular hakkında birilerine anket yollamış kaynak Eurogamer.

Anket şu şekilde:

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch

Yine bugün bir haber okudum Microsoft ücretsiz oyunlarında reklam eklemeyi düşünüyormuş.

Microsoft, ücretsiz oyunlara reklam eklemeyi düşünüyor | DonanımHaber (donanimhaber.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 18 Nisan 2022; 1:21:4 >

• Yeni paket ne zaman duyuruluyor ? Blizzcon mu var ?

• aschil kullanıcısına yanıt
    Yarın 19.00 da youtube ve twitch üzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Merakla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.