4 Token Base 5 Token Heroic 6 Token Epic < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 21 Haziran 2022; 21:11:16 > |
World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (53. sayfa)
-
-
Teşekkürler, 1 token 150tl'di sanırım. Mantıken 3.3 token gibi bir şey yapıyor almak için 4 token bozup bir kısmı balance olarak kalıyor anladığım kadarıyla
-
Şöyle bir Token durumu ortaya çıkıyor.
4 Token Base
5 Token Heroic
6 Token Epic
Kalan miktarlar balance ekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 21 Haziran 2022; 21:13:40 > -
blizzard cidden garip ya. COD hediye gonderimine acik fakat wow un ek paketi hediye edilmiyor.
Ne guzel arkadasa hediye edecektim, yalan oldu
-
Paketin fiyati 40dolardan 50 ye cikmis tekrardan.
-
valla hiçbir şey göstermediler ki neye göre pre order edeceğiz?
yeni dragon race ok.
Artistik uçuş gösterisi
talent sistemi yenilenmiş
ee gerisi?
-
326 olan token 340 olmuş oooh gider böyle..
-
500k sınırı kırılacak.
Ah bitmiş durumda.Satış yok.5 gold için pazarlık yaptık bu gün.
-
4. sezon basladiginda duser yine biraz. AH da canlanmaya baslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 21 Haziran 2022; 21:58:7 > -
çıkış olarak aralık 2022 den önce diyor kalmış 5-6 ay şurada nasıl bir sezon gelecek ise :D
-
DragonFlight pre-order açıldı ve token fiyatı an itibariyle 348k yı geçti şaka gibi
-
oohhho sen diyene kadar 350 oldu..
-
Onu ben de anlamadim :D
hani paket ocak-subat gibi gelse tamam diyecegim, fakat kasimin sonu gibi cikar gibime geliyor ertelenmez ise. Bir de bu yaz wotlk gelmeyecek miydi? karisti iyice
-
351 oldu bile
-
bu starfield falan denk gelmesin diye yaptılar acaba.
biraz fazla acele gibi geliyor bana. yada çok kısa bir paket olacak?
-
Buyuk ihtimalle shadowlands 9.2 de bittigi (wod-legion) icin bunlar dragonflight uzerinde calismaya baslamisti onceden.
-
Heroic olarak pre order yaptım binek güzel, işime yaramasada 60lvl boostu 2 peti vs şeyler var sl yide heroic olarak almıştım zaten bekliyorum bakalım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisini almak daha mantıklı veya en mantıklısı? Heroic veya Epic?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X