İyiki konuyu açmısım herkesin yeteneği cıkmıs oldu Hem stres atıp gülmemizi sağladı , WoW Bölümüne Onlarca bos konu açacağımıza bunun gibi 1-2 WoW ile ilgili bos konu açalım daha iyi..
hepside süper ellerine sağlik
Tunder Bluff ne garip yer Kurmuşlar dağın tepesine öküz taurenler Ne gerek var o yüksekliğe beyinsizler Düşseniz de bişey olmaz size hayvan herifler
Süper olmuş bu :)
Baktım ne güzel gol atmış, Lyon'lu Sydney Govou Özet bitti açtım pc'yi, çalıştırdım yine WoWu Aynı salak dungeona girdim, düşüremedim lanet bowu Hayatımı mahvetti, içine ettiğimin WoWu
quote:
Orijinalden alıntı: ToughGui
Baktım ne güzel gol atmış, Lyon'lu Sydney Govou Özet bitti açtım pc'yi, çalıştırdım yine WoWu Aynı salak dungeona girdim, düşüremedim lanet bowu Hayatımı mahvetti, içine ettiğimin WoWu
süper
aldım dNR dan bi oyun almaz olaydım emi gözume uyku girmez oldu helaya yetişmek zor oldu sonra prostat oldu kabizda oldu gunler doğmaz, geceler açılmaz bu wow denen kabus bir ömürle kaybolmaz
Güzel şeyler çıkıyor. Bunları arşivliyorum herkesin nickleriyle beraber metin belgesine hatıra olr
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: fakenick762
Raid yapıyoruz ICC 25man'e Flaskler, potlar falan fondipte Buffların sesi yükseliyor aheste aheste Kırmızı yazılar ötüyor din din diye
Anlatıyorlar taktikleri Çoğu linklememiş achileri Yükseliyor retarded sesleri Kimisi resetliyor modemleri Bizler yutmuyorz tabi fake dc'leri
Ready-check atılıyor, herkes ready Hmen başlar zaten come'n gogo tripleri Bilmezler tankları kullanıyor TT-Net'i Fight ortasında DC olur, yedirtir wipefest'i Ardından başlar leave zevki
Bu konu efsane yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel
Raid yapıyoruz ICC 25man'e Flaskler, potlar falan fondipte Buffların sesi yükseliyor aheste aheste Kırmızı yazılar ötüyor din din diye
Anlatıyorlar taktikleri Çoğu linklememiş achileri Yükseliyor retarded sesleri Kimisi resetliyor modemleri Bizler yutmuyorz tabi fake dc'leri
Ready-check atılıyor, herkes ready Hmen başlar zaten come'n gogo tripleri Bilmezler tankları kullanıyor TT-Net'i Fight ortasında DC olur, yedirtir wipefest'i Ardından başlar leave zevki
Son 5lik süper.
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
Gözleri ahu bir elf kızı, Saçları sarı gözleri ela, Bir baktı içime immolate ler düşürdü, Stun oldum, dazzled oldum, Sordum nerelidir bu güzel diye, Boşver onu, sana gelmez dediler, Bir garip undeadsın, tbc'n bile yok dediler, Çenem yok gözlerim oyuk diye hakir gördüler, Tek dostum Voidwalker'ım la iki tek attık akşam üzeri, Brewfestten kalma beleş birayla, Yoksa nerde bizde o para. Yaramadı, coştukça coştum. Çıktım Thunderbluff sırtlarına Seni yeneceğim Northrend diye bağırdım. 'Shut the f.ck up' dedi bir Tauren, Gözlerime inanamadım. Biricik aşkım, ahu gözlüm, Epiclere sarınmış bir öküzün kolarında. Allahınız var mı lan sizin dedim, Attım kendimi boşluğa. Allahtan yedeklemişim canımı, Aşağıda kalktım ayağa çok geçmeden. Voidwalker'a baktım yok, Yukarda kalmış adi. Öküzle kanka olmuşlar, Üçü arkamdan gülüşüyorlar. Nerelere gidem, hangi realmlere immgrate olam dostlar. Meğer tüm dünyam bir yalan imiş, Yiğitlik Azeroth da bozuk akçe imiş. Warlock derki, Verdim kendimi curse lere, Kararttım içimi tüm sevgilere, Maymun etmek için beni yıkan ellere, Verdim kafalarına fear'ı pare pare.
Bu çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel
Imbasın,mükemmelsin,harikasın
achievement geldi mertlik bozuldu herkes gear score delisi oldu bilmiyorlarki dalaran iyi gear'lı ezik dolu gözünüze girsin yogg-saron'un kolu
Tirion kılıcı kapar artistlik yapar jaina olmuş bir kaşar garrosh thrall'a küfürü basar wrynn icc'de korkudan altına mıçar
ah o eskile eskiler su kaçırır kırık testiler vanilla zamanından umudumuzu kesitler iyi oyuncuların bir bir ipini çektiler
ensidia ban yer fanclub'ı ağlar US first kill yapar EU karalar bağlar uzakdoğudan bir stars doğar bizimkiler de avucu yalar
Hepside çok güzel
level 19 olmuşum bg yapıcam aklım sıra, twink diye bişey çıkmış yatırdı tek vuruşa, benim gear belli belirsiz çıktığım bu yolda, başladım forumlarda trollük yapmaya,
dedik boşver biz levelimize bakalım, pvp server seçmişiz halimize yanalım, 80 iyle gankleyinin anca arkasından bakalım, beyaz melek ararım, evlere servis yaparım.
tam ortasındayım yağmurun, bıraktım görevi gördüm bir hatun, o bana "hi" dedi ben yalarım dedim, kendimi ignore listine dahil ettim.
aşk acısıyla çıktım barrens yoluna, durdum bi acılı adana attım crossroadda, ayransız gitmedi deyuz, ayranı yok içmeye %60 la gidiyor dediler.
leveller epey yükseldi heyhat, öğrendik az buçuk ucundan fake cast, dedik bir adım atalım arenaya, anca baktık 30 saniye kapılara.
açıldı kapılar çıktı pehlivanlar, alttam diye üzülme, üstteyim diye sevinme, nasıl vuruyo bu kahpe dk lar, druidler cc yemiyor diye söylenme.
zaman geçti taktikleri çözdük, tek rakibimiz latencyden öldük, dk ya suç ama ttnet işidir, arenada kuzu kaplumbağaya döndük.
arkadaş dedi az takıl sabret, ama arena bitmez nerden geldi bu inntervate? gladiusu ayarladım trinketi notice et, öldürmeden önce bari bi /apologize çek.
en sonunda öğrendik az buçuk arena, başladık hemen glad title a kasmaya, attık önce migratei cyclone a, yem olduk Kalimistin daggerlara.
posta olayı da uymuş :D
hll koparmısınız :D
Cataclysm gelir, Crossroads gider, Crossroadsız Horde Ne eyler..