Şimdi Ara

world of warcraft us dan eu ya cevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lutfen yardım edın baslıkdada gordugunus gıbı su an wow us var bende ve eu ya cevırmem gerekıor bunu ıcın tekrar cd sınımı almalıyım yoksa kuuck bı opesaryonlada duzeltebılırmıyım lutfen yardım edın

• Realmlist.wtf dosyasının içeriğini değiştirirsen us serverları yerine eu serverlarına ulaşırsın.
    Yeni keyden kastın ne anlamadım.Eğer us serveri için key aldıysan us serverinde oynarsın.Keyleri eu ya geçirmek gibi birşey mümkün değil diye biliyorum.
  • eğer us key varsa anca blizzard'a mail falan atcan
    wowdan bi ingiliz arkadaşım yapmıştı aynısını uğraştırdı baya demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talesjb -- 25 Haziran 2010; 9:37:25 >
  • ben geçen bir arkadasıma wow aldım. Wow Clasic Eu'du, TBC ise US'di. Sanırım artık 2 tarafın cd-keyleride kabul görüyor ama accountuwww.wow-europe.com üzerinden açman gerekiyor.
  • EU serverlar ilk açıldığında bir süre isteyenlerin us accountlarını ücretsiz olarak eu'ya çevirmiştiler. Halen devam ediyor mudur bilmiyorum. Mail atarak falan uzun sürer, ingilizcen iyiyse destek hattını ara. Mail ile haftalar süren işlemleri telefon ettiğinde birkaç saatte halledebiliyorlar. Skype üzerinden arayabiliyorsun sanırım.
  • hepinize cok tesekkur ederim sorunum halloldu :D gidip tekrar cd aldım ama olsn :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.