Şimdi Ara

World Of Warcraft ( US Serverların'da oynayan türkler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar US servernda oynayan türkler olarak ortak bi server'a geçme opersyonu geçen hafta yapıtk ve şuanda aktif olarak oynayan 20 player arkadaşımız var US Warsong Alliance tarafında eğer bu oluşma sizde katılmak isterseniz Warsong server'ına gelerek

Akbuyucu ile kontak kurabilrsiniz.

ventrilo ( seslichat programı ) oyunun desteklediği ve organize kolaylığı için sohbet için güzel oluyor.En azından türkler olarka usta bi yerde toplanıp bir şeyleri paylaşmak birlikte birşeyler yapmak için en iyi fırsat suan oldugunu düşünüyoruz ki çoğu arkadşaımızın şuanda lvllleri +20 başlamak için çok geç sayılmazsınız aramızda yeni arkadaşlarıda görmek isteriz.

isterseniz pm'den msn adreslerinizde bırakabilrsiniz şimdiden iyi eğlenceler.

• us'da hiç oynayan yok mu ?
  • ben varım

us - illidan lvl 70 tauren shaman

nikim tormentah

ama ölsem allianceda karakter açmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eureeka -- 23 Haziran 2007; 20:54:37 >
  • ölsem deme cnm nie ölüyorsun olmessin :)

başka var mı us ?
  • lvl 56 blood elf femele mage, Server tortheldrin halimdende memnunum

usa serverlarda oynayanlarin cou ya turkiede deil yada turk oyunculardan uzak durmak istiorlar...

simdide bir araya gelmek istemeniz garip

bu arada bende olsemde alli olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mUgreMoN -- 24 Haziran 2007; 11:01:42 >
  • sanki farklı bi ırk'danmış gibi yazman garip.. açıkcası türker birbirinden neden ve niye kaçsın anlamış değilimiz. yaş ortalamasının hadi onuda bırak seviyenin korundugu bir ortamda kendi dilinden insanlar ile birlikte birşeyler yapmak gayet eğlenceli en azından bizim bir problemimiz yok aynı zamanda bizimde aramızda arkadaşların çoğu amerikadan zaten ama bi prlbem yaşamıyoruz elbette elmek isteyen gelir istemeyeni zorla getittirecek değiliz.
  • quote:

sanki farklı bi ırk'danmış gibi yazman garip.. açıkcası türker birbirinden neden ve niye kaçsın anlamış değilimiz.

Anlamamanız gayet normal. Baştan bende aynen böyle konuşuyordum.. Daha sonra 72 kişilik bir Türk guildi kurduk ben gmdim fakat hiç uzun ömürlü olmadı.. Daha sonra bir daha kurduk yine dağıldı.. Şu anda serverda bir sürü Türk var, herkes birbirini tanıyor ve birleşşek en iyi guild oluruz serverda ama boş çabalar bunlar.. Kurulan bir Türk guildi %90 dağılacaktır.. Kurduğunuzda bir süre sonra nedenini sizde anlarsınız..

Samimiyetle sululuğu ayırt edemiyorlar. 50 kere uyarırsın argo konuşmak yasak diye gelir yine guild chatte basar küfürü. Bi yardım edersin beğenmez ardından 50 kere daha yardım ister. Bi item için olay çıkarır garip garip küslükler yapar, hatta ana avrat küfür eder officerlarına.. Daha neler neler saysam roman olur..

Bu yazdıklarım elbette sadece Türk guildlerine özgü bir olay değil, tek bir milletten oluşan bütün guildler hemen hemen böyledir. Ama eğer guild uluslararası olursa, gm otoriter ve ciddiyse bunlar olmaz.

Size tavsiyem asla ufak yaşlı oyuncuları almayın guilde, ayrıca otoriter olun ve sulu bir ortama izin vermeyin, guild chatte çok fazla sızlanan yada sorun çıkartan oyuncuları derhal uyarın devam ederlerse guildden çıkartın yoksa sonu çok kötü olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: JakX

quote:

sanki farklı bi ırk'danmış gibi yazman garip.. açıkcası türker birbirinden neden ve niye kaçsın anlamış değilimiz.

Anlamamanız gayet normal. Baştan bende aynen böyle konuşuyordum.. Daha sonra 72 kişilik bir Türk guildi kurduk ben gmdim fakat hiç uzun ömürlü olmadı.. Daha sonra bir daha kurduk yine dağıldı.. Şu anda serverda bir sürü Türk var, herkes birbirini tanıyor ve birleşşek en iyi guild oluruz serverda ama boş çabalar bunlar.. Kurulan bir Türk guildi %90 dağılacaktır.. Kurduğunuzda bir süre sonra nedenini sizde anlarsınız..

Samimiyetle sululuğu ayırt edemiyorlar. 50 kere uyarırsın argo konuşmak yasak diye gelir yine guild chatte basar küfürü. Bi yardım edersin beğenmez ardından 50 kere daha yardım ister. Bi item için olay çıkarır garip garip küslükler yapar, hatta ana avrat küfür eder officerlarına.. Daha neler neler saysam roman olur..

Bu yazdıklarım elbette sadece Türk guildlerine özgü bir olay değil, tek bir milletten oluşan bütün guildler hemen hemen böyledir. Ama eğer guild uluslararası olursa, gm otoriter ve ciddiyse bunlar olmaz.

Size tavsiyem asla ufak yaşlı oyuncuları almayın guilde, ayrıca otoriter olun ve sulu bir ortama izin vermeyin, guild chatte çok fazla sızlanan yada sorun çıkartan oyuncuları derhal uyarın devam ederlerse guildden çıkartın yoksa sonu çok kötü olur..

Haklısın arkadaşım Sana tamamen hak veriyorum türkler değil tek bir milletten kurulanlar dağılır lafını destekliyorum.

• JakX bilmiyorum tabi hangi serverdasınız falan ama bu olay ciddiyetsiz olan her ortamda olur şuanda ykalsık 2 haftalık bi guildimiz var.Guildin zaten yaş ortalaması gayet yüksek onun dışında saygı , sevgi ve ahlak çevrevelerine kesinlikle uymak şart.. en basit agro kelime bile taviz vermiyoruz bu birazda denildiği gibi oteriterlik , bir şeyleri yapabilirliği , yönlendirmek vs.. çok önemli. Şuan için bi sıkıntımız yok kendimizce iyi şekilde ilerliyoruz ve kısa sürede çok daha iyi şeyler ypaacağımıza inanıyoruz.. burada hep birlikte göreceğiz bunuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uswow

JakX bilmiyorum tabi hangi serverdasınız falan ama bu olay ciddiyetsiz olan her ortamda olur şuanda ykalsık 2 haftalık bi guildimiz var.Guildin zaten yaş ortalaması gayet yüksek onun dışında saygı , sevgi ve ahlak çevrevelerine kesinlikle uymak şart.. en basit agro kelime bile taviz vermiyoruz bu birazda denildiği gibi oteriterlik , bir şeyleri yapabilirliği , yönlendirmek vs.. çok önemli. Şuan için bi sıkıntımız yok kendimizce iyi şekilde ilerliyoruz ve kısa sürede çok daha iyi şeyler ypaacağımıza inanıyoruz.. burada hep birlikte göreceğiz bunuda.

• US'da oynayan var mı
  • ne turk guıldlerı geldı gectı onumden :D ama ınanın turk guıldlerını ayakta tutan cekırdek kadrodur.guıldıne gonul verendır. guıldının gonulunu kendıne cekmeyen oyuncularla ayakta kalırlar.guildinize adam alırken grup olarak oyuncu almayın. muhakkak bırı huzursuzluk yaratır cıkıarkende butun grubunu pesınden goturur :D
  • evet arkadşalr 30 oldusayımıs 1 ay içerisinde kara vs istancelerede başlıcaz kısmetse
  • Memleketimde cok mutluyum turk oldugum icin gurur duyuom icimzde kufur eden arkdsalra ahlaksiz olanlar olsada cok mutluyummmmm topragina tasina kurban olayim 4 snlk unv hayatimi yabanci bi ulkede tamamladikdan sonra ulkemde olmak super allah kimseyi dusermsin abd almanya herhangi bi yere kimse anlamaz dilimzden cok sewiom sizleri ...... Kendimi ulkeyi satmis gibi hissetim yabanci serverlarda oynarken 1 tane bile turk yok 2 tane bulmustum onlarda turkce konusmuolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.