Şimdi Ara

World Of Warcraft Wrath of the Lich King HATA !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna trial üye oldum ve resmi sitesinden download ettim fakat 1.6 gb'da bir hata ile karşılaşıyorum ve sürekli aynı hatayı tekrarlıyor.Installer ı başlatıyorum 1.6 gb da hata veriyor hatayı da yazıyorum yardımcı olabilrseniz çok seviirim.

HATA:

The installer was unable to read the file "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\World\Maps\Azeroth\Azeroth_30_30.adt", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)

• Dostum büyük ihtimalle çektiğin installer bozuk dosya içeriyor.
    Ya birdaha çekmen gerekecek yada etrafında Wow oynayan biri varsa onun wow klasörünü kendi bilgisayarına kopyalayıp, kurmadan update etmeden vs kolayca oyuna başlayabilirsin.
  • Hardiskte yeterli yer varmı diye bir soru sorsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Dostum büyük ihtimalle çektiğin installer bozuk dosya içeriyor.
    Ya birdaha çekmen gerekecek yada etrafında Wow oynayan biri varsa onun wow klasörünü kendi bilgisayarına kopyalayıp, kurmadan update etmeden vs kolayca oyuna başlayabilirsin.

Evet bu yöntem kesinlikle çalışıyor

not:ben de denemiştim.
  • eğer downloader ile yapamıyorsan direk indir wowwiki den.

@t3

galiba haklısın çünkü yer yoksa böyle bir hata veriyordu sanırım
  • evet bozuk dosya içeriği yada cd'den kuruyosan cd'nin okunamaması olabilir anladığım kadarı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lord Of the rings Bfme 2 Hatası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.