Şimdi Ara

World of WarShips Taktik Paylaşım Forumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -DarthVader-

Principes sitesinde yazıyo bak destroyer de varmış bak o zmn denizaltıda olabilir bak sitesine bi
    http://worldofwarships.com/

Alıntıları Göster
    Girmişken vidyoyuda izleyeyim dedim ve denizaltı vardı başlangıçta. ssleri dengeli yaparlarsa çok iyi olur.

Sitede yazmıyor boşuna umutlanmışız.

Daha wowp geliştirilecek betadan çıkcak wows falan offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 7 Ağustos 2012; 15:20:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: villager

Girmişken vidyoyuda izleyeyim dedim ve denizaltı vardı başlangıçta. ssleri dengeli yaparlarsa çok iyi olur.

Sitede yazmıyor boşuna umutlanmışız.

Daha wowp geliştirilecek betadan çıkcak wows falan offff

Alıntıları Göster
    bana bugün world of planes close beta inv geldi şimdi 2 gb bi patch atıyor cidden eğlenceli olucak gibi başka CB alan varmı beraber takılalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

bana bugün world of planes close beta inv geldi şimdi 2 gb bi patch atıyor cidden eğlenceli olucak gibi başka CB alan varmı beraber takılalım

Alıntıları Göster
    Önlerden yerimizi alalım çıkınca oynarık
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al*Muallim

Alıntıları Göster
    Overlord Blogunda bazı kişiler ilk oyunlarını oynamış ve Teknoloji ağaç kademe listesini görebilmişler sanırım WoWP normal Beta dan sonra bilgiler gelmeye başlar ve denizaltı olmayacakmış öyle deniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Overlord Blogunda bazı kişiler ilk oyunlarını oynamış ve Teknoloji ağaç kademe listesini görebilmişler sanırım WoWP normal Beta dan sonra bilgiler gelmeye başlar ve denizaltı olmayacakmış öyle deniyor...

ama almanların olayı denizaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E04F5119C

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

ama almanların olayı denizaltı

Alıntıları Göster
    Olan yine Alamanlar'a olacak anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Olan yine Alamanlar'a olacak anlaşılan.

Alıntıları Göster
    H projecti eklerler tier 9-10 için herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Almanların en büyük olayı deniz altıdır yahu.
    Tank oyununda tank avcısı varda bir şey olmuyor, gemi oyununda gemi avcısı olsa ne olur?

Alıntıları Göster
    bir an önce gelsin bu oyun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 17 Ağustos 2012; 10:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusterBaroN

bir an önce gelsin bu oyun :)

Alıntıları Göster
    bu yakınlarda beklemeyin,yabancı bi oyun inceleme sitesinde net olmayan çıkış tarihini görmüştüm 2013+ diyor tabii bi sorun çıkmazsa.çıktığında ben direkt olarak Bismarck zırhlısına kasıcam belki yamato kasarım belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dratonyos

bu yakınlarda beklemeyin,yabancı bi oyun inceleme sitesinde net olmayan çıkış tarihini görmüştüm 2013+ diyor tabii bi sorun çıkmazsa.çıktığında ben direkt olarak Bismarck zırhlısına kasıcam belki yamato kasarım belli olmaz.

Alıntıları Göster
    WoWP var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villager

WoWP var zaten.

Alıntıları Göster
    http://forum-na.worldofwarships.com/

http://overlord-wot.blogspot.com/2012/08/wows-let-flood-begin.html

• quote:

Aylardır beta tester'ım, indirdim bir maç yaptım, bir daha girmedim.
  • hayırlısı bakalım
  • quote:

hayırlısı bakalım
    Bu oyunda türk klanı kurcam ve yönetim üyesi veya standart üye olmak isteyenler benimle irtibata kurcam . Tabi ki Türkiyeye gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: f347053y

Bu oyunda türk klanı kurcam ve yönetim üyesi veya standart üye olmak isteyenler benimle irtibata kurcam . Tabi ki Türkiyeye gelince

Alıntıları Göster
    Uçağı yapacaklarına bunu yapsalardı çok daha iyi olurdu bence. Uçakta çok kötü olmuş. Uçan tabut kullanıyoruz sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Uçağı yapacaklarına bunu yapsalardı çok daha iyi olurdu bence. Uçakta çok kötü olmuş. Uçan tabut kullanıyoruz sanki.

Alıntıları Göster
    Bundada deniz arty simi olur acaba olursa ben oynamam 30 km öteden atar obüs gibi dağ tepe kayada olmaz gümmmm :)
  • up
  • quote:

up
    Bu oyun çıktı mı yoksa beta aşamasında mı göze hoş geliyor.Denemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthor

Bu oyun çıktı mı yoksa beta aşamasında mı göze hoş geliyor.Denemek isterim

Alıntıları Göster
    hala bekliyoz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.