Şimdi Ara

World PVP'de bir gelişme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ilk bahar aylarından beri wow oynamıyorum. Merak ettiğim oyunda world pvp adına bir gelişme oldu mu? Yoksa Hala herkes zindanlardan bg maplarından ve ana şehirlerinden dışarı çıkmıyor mu?

• aynen hiçbir değişiklik yok, sanırım pvp ile ilgili değişiklikler yeni ex.patch de çok köklü bir biçimde gelecek...
  • World pvp yaygınlaşsa " yeter artık yeaaa gank yemekten bıktık" diye ağlıcaksınız.İnsan oğlu bu mükemmeli de getir yine beğenmez ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

World pvp yaygınlaşsa " yeter artık yeaaa gank yemekten bıktık" diye ağlıcaksınız.İnsan oğlu bu mükemmeli de getir yine beğenmez ya

Her türlü world pvp harika olur. Kasabaları basarak elegeçirmek ve kendi tarafından olan karakterlerin orda level almasını saglamak oyuna ruh getirir monotonluktan cıkarır. Yoksa bayrak kapmaca bana bir savaş gibi gelmiyor maalesef.
  • quote:

World pvp yaygınlaşsa " yeter artık yeaaa gank yemekten bıktık" diye ağlıcaksınız.İnsan oğlu bu mükemmeli de getir yine beğenmez ya

budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

quote:

Her türlü world pvp harika olur. Kasabaları basarak elegeçirmek ve kendi tarafından olan karakterlerin orda level almasını saglamak oyuna ruh getirir monotonluktan cıkarır. Yoksa bayrak kapmaca bana bir savaş gibi gelmiyor maalesef.

Hiç sanmıyorum.Lich King çıkmadan önce WG duyurulduğunda ve makine kullanabileceğimiz açıklandığında herkes "vaov" modundaydı.
    Soruyorum kim şimdi WG'ye gidiyor? Ya da Strand of the Ancients BG'sini kim zevkle oynuyor.Sadece kazanılması basit olduğundan seviyorlardır.Demek istediğim World PvP geride kaldı.Bugünden itibaren ne yapılırsa yapılsın,ilk önce sevilecek(world pvp de buna dahil) sonrasında insanlar sıkılıcaklar.

• neden world pvp istiyorsunuz ki
    leve 1'lerin başladığı yerde, yuva yapan level 85'ler çok mu güzel bir fikir
    oyuna yeni başlayan birini düşünsenize level 1'siniz level 85 adam geliyor, sürekli başında sürekli seni kesiyor
  • Dunemaulda pvp yapan bir guild var mı ? Rbg fln. Warrior yada hunterimi geçireceğim ama hangisini geçirsem çok kararsızım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

neden world pvp istiyorsunuz ki
    oyuna yeni başlayan birini düşünsenize level 1'siniz level 85 adam geliyor, sürekli başında sürekli seni kesiyor

Contested territory diye birsey duydun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

neden world pvp istiyorsunuz ki

Contested territory diye birsey duydun mu

O mu kurtarıcak seni?
  • Gelse laf söyleyeceksiniz diyorsunuzda bu oyunda pvp ve pve serverı diye iki kavram var biliyormusunuz şüphelerim var artık.Gang yemek istemiyorsan , bunu göze alamıyorsan gidersin pve serverında oynar paşa paşa yaparsın pveni bgni vs.Sevenler var bunu hala laf söylemekten bıkmadınız asıl siz.Ki ben gayette tbc zamanında Stranglethorn'daki aksiyonları özlüyorum...
  • @Yazuach
    Pardon bilmiyorduk öyle bir kavram olduğunu.laf etmek için uyduruyoruz işte böyle şeyler.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Gelse laf söyleyeceksiniz diyorsunuzda bu oyunda pvp ve pve serverı diye iki kavram var biliyormusunuz şüphelerim var artık.Gang yemek istemiyorsan , bunu göze alamıyorsan gidersin pve serverında oynar paşa paşa yaparsın pveni bgni vs.Sevenler var bunu hala laf söylemekten bıkmadınız asıl siz.Ki ben gayette tbc zamanında Stranglethorn'daki aksiyonları özlüyorum...

Blizzardin yaptigida zaten buydu en basta pvp,pve,rp,rppvp seven insanlari ayirmakti Ve yazuach arkadasimizin yaptigi yoruma kesinlikle katiliyorum ancak Z.K arkadasimizin tribini hala anlamis degilim herhalde arakdas pvp serverinda pve takilan arkadaslardan ve takip ettigim kadariyla her world pvp konusunda direk mualefete bagliyan bir arkadasimiz kendisi cunki Yazuach arkadasimizin dusuncesinin ustune daha fazla bir yorum yapilamiyacaginin kanisindayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Gelse laf söyleyeceksiniz diyorsunuzda bu oyunda pvp ve pve serverı diye iki kavram var biliyormusunuz şüphelerim var artık.Gang yemek istemiyorsan , bunu göze alamıyorsan gidersin pve serverında oynar paşa paşa yaparsın pveni bgni vs.Sevenler var bunu hala laf söylemekten bıkmadınız asıl siz.Ki ben gayette tbc zamanında Stranglethorn'daki aksiyonları özlüyorum...

Blizzardin yaptigida zaten buydu en basta pvp,pve,rp,rppvp seven insanlari ayirmakti Ve yazuach arkadasimizin yaptigi yoruma kesinlikle katiliyorum ancak Z.K arkadasimizin tribini hala anlamis degilim herhalde arakdas pvp serverinda pve takilan arkadaslardan ve takip ettigim kadariyla her world pvp konusunda direk mualefete bagliyan bir arkadasimiz kendisi cunki Yazuach arkadasimizin dusuncesinin ustune daha fazla bir yorum yapilamiyacaginin kanisindayim.

world pvp isteyenleri çoğu karşı taraf şehirlerine baskın düzenlediğinde pvp flaglarını açmaya bile tenezzül etmiyolar ölmemek için. yada ne biliyim altlarıyla gank yedikleri zaman mainlerine girip gank yapanlara karşı çıkmıyolar başka yerde kasıyolar yada dungeon, battleground yapıyolar. local defence kanalından saldırı duyurusu yapıldığında gidip bi bakıyım neler dönüyor orda diyen yok.

• Görev yapıp,mob kesen sizden düşük seviyede birisine saldırabildiğiniz zaman bunun adı World Pvp oluyor.

@zodd
    Arkadaşım özür dilerim ya Pvp realminde pve yaptığım için.
  • Wow da tol barad a gidin sabahtan akşama kadar world pvp yapın, yani konudaki hiç bir yoruma katılmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

world pvp isteyenleri çoğu karşı taraf şehirlerine baskın düzenlediğinde pvp flaglarını açmaya bile tenezzül etmiyolar ölmemek için. yada ne biliyim altlarıyla gank yedikleri zaman mainlerine girip gank yapanlara karşı çıkmıyolar başka yerde kasıyolar yada dungeon, battleground yapıyolar. local defence kanalından saldırı duyurusu yapıldığında gidip bi bakıyım neler dönüyor orda diyen yok.

dogru cogu insan bunu yapmakta dediklerine katiliyorum ancak insanlar umursamiyor artik herhalde boyle seyleri nasi bg yapip honor kasarim nasi arenada rating katlarim fln diye dusunmekten sehre saldiri oldugunda kilini bile kipirdatmayan tipler cogaldi.

@Z.K
    sen hala ayni yerdesin belliki gidip gelip ayni seyi soyluyorsun. Ayriyetten ne yapiyorsan yap beni ilgilendiren birsey yok sonucta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.