Şimdi Ara

World Server is Down

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyuna girerken server kapandı gibi yazı çıkıyor Blizzard son zamanlarda işini iyi yapmıyormu ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scapp -- 30 Mayıs 2007; 14:03:59 >

• Bugun Carsamba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Bugun Carsamba
    İyide bakım biteli ne kadar oldu serverlardaki lag problemini halen çözemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scapp

İyide bakım biteli ne kadar oldu serverlardaki lag problemini halen çözemediler

Alıntıları Göster
    salak herifler wowun içine ettiler oyun her yamada daha da buglandı...durduk yerde mobun yeraltına girmeye başladı..itemların gorunusu bazı yerlerde buglandı..lag başladı..stealthı bozmayan seyler stealthı bozar oldu(aksine yamada bozmayacak denen turden etkiler)..
    v1.00da 1 tane fix vanish diye konu yoktur orjinal forumda.şimdi her 3 konudan birisi haline geldi !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

salak herifler wowun içine ettiler oyun her yamada daha da buglandı...durduk yerde mobun yeraltına girmeye başladı..itemların gorunusu bazı yerlerde buglandı..lag başladı..stealthı bozmayan seyler stealthı bozar oldu(aksine yamada bozmayacak denen turden etkiler)..
    v1.00da 1 tane fix vanish diye konu yoktur orjinal forumda.şimdi her 3 konudan birisi haline geldi !!!

Alıntıları Göster
    earthbind totem stealth bozuyor bu bug çok zaman önce fixlenmişti eğer totemler dmg vermezse stealth'ten çıkmıycaktık :)

+olarak x-perl addon falan kullanıyordum oyuna girince hiç takılmazdı ama bg'lerde falan party'li bi yere girince 1 dakka ekran donuyor geçen karazhan'da dc oldum 5 dakka bekledim ekranın donması geçsin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: femre

earthbind totem stealth bozuyor bu bug çok zaman önce fixlenmişti eğer totemler dmg vermezse stealth'ten çıkmıycaktık :)

+olarak x-perl addon falan kullanıyordum oyuna girince hiç takılmazdı ama bg'lerde falan party'li bi yere girince 1 dakka ekran donuyor geçen karazhan'da dc oldum 5 dakka bekledim ekranın donması geçsin diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: femre

out of date olanları kullanma, yenillerini yükle

özellikle KTMeter ın out of date i oyun bir güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: femre

Alıntıları Göster
    Düzeltirler canınızı fazla sıkmayın ama bazı şeylere çabuk tepki verip düzeltemiyolar veya düzeltilcek bişi olduğunu düşünmedikleride oluyor. oyunu çok oynayan insan var ve bir sürü insan belli başlı serverlarda oynamak istiyo ve serverların gücü yetmez oldu oyun motoru süperdi artık daha süper olmalı. emin olun 9 milyon oyuncuyu bu adamlar beklemiyodu.yenilik yapmakta mecbur olduğunu biliyolar yenilik yapıyım derken tam da olmuyor. ellerinden geldikçe durumu idare etmeye çalışıyolar teknik olarak ben böyle hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: santanio

Düzeltirler canınızı fazla sıkmayın ama bazı şeylere çabuk tepki verip düzeltemiyolar veya düzeltilcek bişi olduğunu düşünmedikleride oluyor. oyunu çok oynayan insan var ve bir sürü insan belli başlı serverlarda oynamak istiyo ve serverların gücü yetmez oldu oyun motoru süperdi artık daha süper olmalı. emin olun 9 milyon oyuncuyu bu adamlar beklemiyodu.yenilik yapmakta mecbur olduğunu biliyolar yenilik yapıyım derken tam da olmuyor. ellerinden geldikçe durumu idare etmeye çalışıyolar teknik olarak ben böyle hissediyorum.

Alıntıları Göster
    Severlar açıldı ve şu an itibarıyla tekrar kapandı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: santanio

Alıntıları Göster
    kıtalar arası giderken sorunlar oluyomuş serverlarda..(oyuncuların bi kıtadan öbür kıtaya gitmesi ) sırasında....bunu çözmeye çalışıyolarmış..bu yüzden bütün serverlar down

• quote:

Orijinalden alıntı: header

kıtalar arası giderken sorunlar oluyomuş serverlarda..(oyuncuların bi kıtadan öbür kıtaya gitmesi ) sırasında....bunu çözmeye çalışıyolarmış..bu yüzden bütün serverlar down

Alıntıları Göster
    Onların kıtalarının da yapcakları Oyununda .
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu yeni patch den sonra ben 10 tane bariz bug gördüm ki 1.9.2 versiyonundan beri böle bariz bug'lar görmedim. free server'ı geçti orjinal diyesim geliyor. reset atarsalar şimdi hiç şaşırmam

• quote:

Alıntıları Göster
    Harbiden ettiler içine iyice bakım makım analdıkta bu saate kadar beceriksizlikte super yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selrk

bu yeni patch den sonra ben 10 tane bariz bug gördüm ki 1.9.2 versiyonundan beri böle bariz bug'lar görmedim. free server'ı geçti orjinal diyesim geliyor. reset atarsalar şimdi hiç şaşırmam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: selrk

haaha blizz topic açıyomuş dh de Blizzard Eu server 2.1 TBC server come free !!

• bazı serverlar acılmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

bazı serverlar acılmış durumda
    evet bazıları açık ama diğerleri değil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappyEnding91

evet bazıları açık ama diğerleri değil :(

Alıntıları Göster
    evet ya ah bi deathwing açılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

Yok daha neler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

Yok daha neler ...

Alıntıları Göster
    oyuna girdim, yeni char açtım ve daha dün doluluğu normal olan server'a full dedi ve beni sıraya soktu(ghostlansds)..yüzlerce yeni karakter koşuşturuyordu etrafımda...her tarafa saldırıyorlardı birbirleriyle duel yapıyolardı şok oldum..:D
    alttan sürekli yazılar eçiyordu takip edilemeyecek kadar hızlı..."Blizz Down" oldu herhalde:D
    "

World Server is Down

• quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

oyuna girdim, yeni char açtım ve daha dün doluluğu normal olan server'a full dedi ve beni sıraya soktu(ghostlansds)..yüzlerce yeni karakter koşuşturuyordu etrafımda...her tarafa saldırıyorlardı birbirleriyle duel yapıyolardı şok oldum..:D
    alttan sürekli yazılar eçiyordu takip edilemeyecek kadar hızlı..."Blizz Down" oldu herhalde:D
    "

World Server is Down

Alıntıları Göster
    Grim batol geldi ben oyundayım

• ne zaman açılır bu serverler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.