Şimdi Ara

World War Z 2 (????) | Brad Pitt (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
7.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Gayet güzel bir düşünce zombi filmleri arasında en sevdiğim 2.film olmuştu birincisini zaten herkes biliyor

Baş harfl R

Aslinda resident evil dan, im legend dan önce efsane olan ve hepsinin ağa babası ölülerin şafağı vardır. İlk izlediğim zaman psikolojik olarak çok germişti beni. O kapana kisilma duygusunu başka anlatabilen film yok. Walking Dead dizisi bile ilk baslarda çoğu sahnesini ondan esinlenerek çekmiş ve tutulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • david baba varsa kaliteli bir film geliyor diyebiliriz fakat 1. filmle nasil baglayacaklar onu cozemedim. malum filmin sonunda zombilerin zayif noktasini bulmuslardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Zombiler evrim geçirip daha güçlü gelebilirler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke nolan el atsa diye iç geçirdim umarım iyi film olur.
    matthew fox ilk filmde 10dk ya vardı ya yoktu 2. filmde önemli bir rol alsa güzel olabilir.
  • World war Z ye hayatımda izlediğim en iyi zombi filmi diyenler olmuş Birde daha iyisi resident evil demişler

Şaka gibisiniz.. Şu filmler varken..

28 Days Later
    28 Weeks Later
    Re-Animator
    Dawn of the Dead
    Night of the Living Dead
    The Return of the Living Dead
    Night of the Comet
    The Beyond
    Land of the Dead
    Pontypool
    The Girl With All The Gifts
    Shaun of the Dead
    REC (ispanyol)
    Dead Snow

Aklıma gelenler..
  • daha yeni yönetmeni bulmuş adamlar millet filmi unuttu daha 2 seneden anca çıkar bred bit bastonla oynar herhalde hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

World war Z ye hayatımda izlediğim en iyi zombi filmi diyenler olmuş Birde daha iyisi resident evil demişler

28 Days Later
    28 Weeks Later
    Re-Animator
    Dawn of the Dead
    Night of the Living Dead
    Night of the Comet
    The Beyond
    Land of the Dead
    Pontypool
    Shaun of the Dead
    REC (ispanyol)
    Dead Snow

Aklıma gelenler..

Hayatlarında birkaç film seyrettikleri için WWZ'yi hayatlarındaki en iyi film olarak görmeleri normaldir. Adam hayatımda izlediğim en iyi film, diyor. Hayatında başka film izlemediği için doğaldır tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 22 Haziran 2017; 19:29:28 >

• 2. filmde nasıl bağlayacaklar mevzuyu çok merak ediyorum.
  • quote:

World war Z ye hayatımda izlediğim en iyi zombi filmi diyenler olmuş Birde daha iyisi resident evil demişler

28 Days Later
    28 Weeks Later
    Re-Animator
    Dawn of the Dead
    Night of the Living Dead
    Night of the Comet
    The Beyond
    Land of the Dead
    Pontypool
    Shaun of the Dead
    REC (ispanyol)
    Dead Snow

Aklıma gelenler..

Busan treni diye bir yapım var hocam benim izlediğim en iyilerden biri kesinlikle hatta en iyisi, Senin yazdığın listede ise ilk ikisini izledim sanırım sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

28 Days Later
    28 Weeks Later
    Re-Animator
    Dawn of the Dead
    Night of the Living Dead
    Night of the Comet
    The Beyond
    Land of the Dead
    Pontypool
    Shaun of the Dead
    REC (ispanyol)
    Dead Snow

Aklıma gelenler..

Busan treni diye bir yapım var hocam benim izlediğim en iyilerden biri kesinlikle hatta en iyisi, Senin yazdığın listede ise ilk ikisini izledim sanırım sadece

Busan ı izledim , ben bir kore sineması aşığı olarak zombi olmayı korelilere yakıştıramadım.Pek sevmedim o yüzden

• George romero nun yaptığı ilk zombi filmi ... Living Dead di sonradan o film renkli hale getirilmişti hatta renkli halde filmin sonu farklı bitiyordu . Bana göre en iyisi o filmdi tabiki ondan sonra ilk Resident Evil sonra da 28 Days Later en sonda Dawn Of The Dead bana göre bu sıra çok iyi.

• Son yarım saati leşti ilk filmin. Devam filmide gelirmi emin değilim.

• Yazık. Yapın kardeşim. Düzgün apokaliptik film kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    zombi, lurtadam, vampir.. bunların modası geçti artık. Yüksek bütçeli işler gelmez bu saatten sonra
  • Geri zekalılar David Fincher en sevdiğim yönetmenlerden biri , Bratt Pitt ile süper uyumlu(Se7en , fight club , Benjamin button) , iptal etmek ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: testhesap

zombi, lurtadam, vampir.. bunların modası geçti artık. Yüksek bütçeli işler gelmez bu saatten sonra
    BU film ayrı.
  • Zombinin modasının geçeceğini zannetmiyorum. Şekil değiştirebilirler ama modası geçmez. Ayrıca bu sene Zombieland'ın yeni filmi de gösterime giriyor.
  • bu filmin devamı niye çıkmıyor arkadaş ya hep bir şey ilk film iyiydi gişe yapmadı mı bu kadar gecikti çok ilginç
  • Zombi filmlerinin modasının geçmesi çok zor bir ihtimal. Amerika'da oldukça ilgi gören konulardan biri. Kaliteliyse hertürlü Amerika pazarında iş yapar ki World War Z bana göre kaliteli bir filmdi.

Zombieland 2'yi merakla bekliyorum. Diğer yapımlar gibi çok ciddi bir atmosferi olmasada izlemesi yine çok keyifli olacaktır.
  • Zombi filmlerini seviyorum ama bu film sıkıcıydı tam bitirmeden kapatmıştım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.