Şimdi Ara

WORLD WAR Z : AFTERMATH (PS4-PS5) ANAKONU PS5 24/01/2023 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
6.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc le kıyaslamayın zaten hocam. O rakamlara 1 sene sonra bile düşmez konsolda. Pc de de steam tek firma olsaydı bu kadar düşermiydi o da bilinmez. Epic reklamını yapmak için fırsat buldu bu indirimlerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Pc le kıyaslamayın zaten hocam. O rakamlara 1 sene sonra bile düşmez konsolda. Pc de de steam tek firma olsaydı bu kadar düşermiydi o da bilinmez. Epic reklamını yapmak için fırsat buldu bu indirimlerle.
    Haklisiniz, pc ile kiyaslamak pek mantikli olmuyor ama o fiyati gordukten sonra 125 TL. vermek de hic icimden gelmiyor acikcasi. Yakinda PS. icin de 60 - 70 TL. gibi bir fiyat gorecegimizi dusunuyorum. Tabi insallah dogru dusunuyorumdur :)

• Oyun ilk duyurulduğunda 119tl den listelenmisti. Sonra sağolsunlar çıkmadan fiyatı 179 a çektiler. 119 iken ilk indirimde 100 tl altına düşer o zaman alırım diyordum. Şimdi indirimli hali bile ilk duyurulduğu fiyatın üstünde görünüyor. Yaz indirimlerinde muhtemelen %50 indirimle 90 civarına düşecektir. Umarım Sony şaşırtır da sizin dediginiz rakamlara iner.

• ben oyunu almadım. fakat biri invite ederse coop olarak oynayabiliyor muyum? a way out' da oluyordu bu
  • Cift hak hesap satiliktir . Isteyen pm atsin

• 14 gblık güncelleme gelmiş içeriği bilen var mı?

• World War Z | The Undead Sea Update Trailer | PS4

• World War Z | The Six Skulls Update | PS4

• Oyunu coop oynayan arkadaşlar varsa toplanıp beraber girebiliriz. Random oyuncularla normal level üstü oynanmıyor. Haliyle geliştirme icin gerekli olan materyal puanı da az geliyor.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun bende var açıkcası bende hiç arkadaş ile girmedim hep oyunun yanına atadığı oyuncularla onlarla da anlaşmak zor tabi eğer denk gelirsek oynayalım coop
    nickim : brigand_35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 29 Temmuz 2019; 17:46:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ekliyorum. Denk geldikçe oynarız

• Oynamak isteyen olursa beklerim psn valley4891

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Oynamak isteyen olursa beklerim psn valley4891
    Beni ekleyebilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Beni ekleyebilirsiniz hocam

Alıntıları Göster
    Tmm dır hocam ekleyim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Tmm dır hocam ekleyim hemen

Alıntıları Göster
  • Oyunu oynayan kimse kalmamış galiba

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Ben oynuyorum hocam. Ben de trophyleriyle uğraşayım dedim fakat tüm bölümleri en zorda bitirme işini random oyuncularla yapmak imkansız gibi birşey. 4 kişiyi tamamlayabilirsek burdan bir grup olarak deneyebiliriz uyarsa.

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Dostum bende ve kardeşlik yaptığım arkadaşımda var oyun biz de ortak oyuncu bulamayınca random girince pek zevk alamıyoruz diye oynamıyoruz seni oynarken görüyorum ama vardiyalı çalışıyorum haftaya gündüzdeyim denk gelirsek oynayalım bende eklisin zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben seni ekledim de, ben de vardiyalı çalışıyorum. Neden denk gelmiyoruz diye düşünüyordum bu yüzdenmiş demek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.