Şimdi Ara

World Yaması Değişiklikleri Tartışma Konusu(6.18) 8/25 Değişikliği Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler geri alınan değişiklikleri sildim sayfada daha az yer kaplasın diye 8/24 değişikliklerini son mesaja ayrı bir şekilde ekleyeceğim

8/25 yayınlandı
    http://www.surrenderat20.net/2016/08/825-pbe-update.html#balance

8/24 yayınlandı
    http://www.surrenderat20.net/2016/08/824-pbe-update.html

Bakmak isteyenleri şuaraya alalım
    http://www.surrenderat20.net/2016/08/823-pbe-update.html#worlds

Bu arada baştan söyleyeyim çevirisini atsaydın diyenler için ben çeviri için açmadım tartışmak için açtım
    Ama çevirisini atan birisi olursa eklerim

Edit: Beyler mobil için İngilizce ekliyorum

New Skins
    The 6.18 PBE cycle includes a total of five new skins: Championship Zed and new cooking inspired skins for Akali, Leona, Olaf, and Pantheon.

Championship Zed
    Sashimi Akali
    Barbecue Leona
    Baker Pantheon
    Butcher Olaf

Balance Changes
    * Remember *: The PBE is a testing grounds for new, tentative, and sometimes radical or experimental changes. Be aware that what you see below may be lacking context or other changes that didn't make it in or were implemented in an earlier patch this cycle! These are not official notes.

Champions

Ekko
    Base attack damage lowered to 55 from 59
    Chronobreak (R)
    Heal reduced to 10% of damage taken over last 4 seconds from 20%
    AP ratio on heal increased - looks to be 12% per 100 AP up from 6.6% per 100 AP

Gnar
    Hyper (Mini W) damage lowered to 10/20/30/40/50 from 15/25/35/45/55

Lee Sin
    Iron Will (W2) lifesteal and spell vamp increased to 10/15/20/25/30 from 5/10/15/20/25%

Lissandra
    Health Growth lowered to 75 from 78 (84 on live)
    Ice Shard (Q) mana cost changed to 80/85/90/95/100 from 95 at all ranks
    (NOTE: This is a change to a previous PBE change. Value is 85 at all ranks on live)

Lux
    Lucent Singularity (E) slow increased to 25/30/35/40/45% from 20/24/28/32/36%

Mantra Bonus - Renewal initial heal reduced to 15% from 20%
    Mantra Bonus - Renewal heal after tether reduced to 15% from 20%

Kled
    Violent Tendencies (W) tooltip now specifies 200 max damage vs monsters.

Miss Fortune
    Love Tap (Passive) tooltip no longer mentions doing half damage vs turrets.

Nocturne
    Unspeakable Horror (E) terrify duration increased to 1.5/1.75/2/2.25/2.5 from 1/1.25/1.5/1.75/2

Shen
    Twilight Assault (Q) [damage on hit after spirit blade hits lowered to 4/4.5/5/5.5/6% from 5/5.5/6/6.5/7%
    Next 3 attack damage lowered to 2/2.5/3/3.5/4% of target's max health from 3/3.5/4/4.5/5%
    Extra damage against minions/monsters hit reduced to 30/40/50/60/70 from 30/50/70/90/110

Sivir
    Base mana regen reduced to .8 from 1.6024
    Base AD lowered to 54 from 57.46
    Spell Shield (E) cooldown increased to 22/21/20/19/18 from 22/19/16/13/10

Taliyah [context]
    Threaded Volley (Q) no longer deals 50% extra damage to minions.
    Unraveled Earth (E) damage lowered to 70/90/110/130/150 from 80/100/120/140/160 (live value is 80-180)

Vladimir
    Tides of Blood (E)
    Cooldown increased to 13/11/9/7/5 from 9/8/7/6/5
    Health cost changed to 8% from 6/7/8/9/10%

Items
    Frozen Mallet
    Recipe changed to [Jaurim's Fist + Long Sword + Giant's Belt + 550g]
    Health increased to 700 from 650
    Attack damage lowered to 30 from 40

Relic Shield
    Heal for killing a minion lowered to 15 from 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 26 Ağustos 2016; 12:55:18 >

• Şuraya kopyalasana bakam,siteye girince tel çokuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben akşama çeviricem bekleyin

• Ekledim
  • Lux üzdü Liss sevindirdi
  • Liss q 95 mana nedir lan menzili 0 doğru düzgün hasar vermiyor minyonlara, oldu olacak 100 yapın da 4 tane atınca bitsin manası hey allahım

gelip burda pasifinden bahsedecek arkadaşlar varsa yapmasınlar bence

• Lissandra nerf'ü Riot balance team'in bir avuç silverlardan oluştuğunun ispatı.

Q'su 95 mana olan karakter mi olur lan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de cs rivene çöp diyordum ama efektlerini değiştirmişler güzel olmuş 975 RP için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 24 Ağustos 2016; 12:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Lissandra nerf'ü Riot balance team'in bir avuç silverlardan oluştuğunun ispatı.

Q'su 95 mana olan karakter mi olur lan?

oyuna 304 mana ile başlıyor karakter rünün yoksa

• Cs Riven 975 RP olacak mı yazıyor orda ben mi yanlış okudum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTrakyalı -- 24 Ağustos 2016; 13:47:38 >

• CS skini Zed'e gelmemeliydi. İlla AD assassine gelmesini istiyorlarsa Talon'a gelebilirdi. Zavallı Talon skinsiz kaldı. Diğer skinler de biraz özensiz olmuş, daha güzel olabilirmiş.
    • Gnar'ın percentage HP bölümüne nerf gelmeliydi, flat bölümüne değil. Sorun maksimum HP değerinin biraz fazla olmasıydı.
    • Ekko'nun çok yanlış yerlerini nerflemişler. Sorun TF+tank buildi ile aşırı mobil olup aynı zamanda zamanı geri alabilmesiydi. Pasifinin MS ve slow kısmını nerflemeleri yeterliydi.
    • Liss üzdü. Resmen Bjergsen'in intikamını almışlar. Riot utility mageleri sevmiyor. Liss'e sevinenelerin assassin mainleri olduğunu düşünüyorum. Lissandra kitinde point-and-click stun kalmış son şampiyonlardan, o yüzden aşırı mobil assasinlerin düşmanıdır. Lissandra'yı OP bulanları Lissandra oynamaya davet ediyorum. Oyundaki belki de en düşük menzile sahip magelerden birisi ve pasifi çöp. (Mid oynamayı sevmediğimden dolayı ARAM hariç Lissandra oynamam, sadece assassinlerden hoşlanmıyorum.)
    • Kindred yeterli olmamış. Bence W ve Q'sü bufflanmak için daha ideal yerlerdi. Belki AA range bile olabilirdi. Slowunu bile artırabilirlerdi. Doğru bir buff ama yetersiz. Kindred eridi gitti zatan pek bir şeyi kalmadı.
    • Shen nerfü gereksiz olmuş. Riot hâlâ ADC'lere dokunmadan tank nerflüyor.
    • Lee Sin'e dokunmamaları gerekiyordu. En ufak bir buffta bütün jungle şampiyonlarını domine edebilecek bir yapısı var. Worlds patchi yanlış zamandı.
    • Vladimir nerfleri ayarında olmuş ama diğer şampiyonları buffladıklarında güçsüz kalacak gibi hissettiriyor.
    • Taliyah'ı Lissandra seviyesine nerflerler diyordum ki ikisini de nerflemişler şimdi sevinebilirsiniz assassin mainleri. Tamam Q'sü saçma vuruyordu ama E'sini nerflemek nedir?
    • Frozen Mallet nerfü aslında tank Yasuo'yu nerflemeyi amaçlamış ama daha güçlü olmasına neden olmuş. Artık daha fazla canlı ADC ve Yasuo kesmeye çalışacağız
    • Relic Shield nerfü de tank supportların zaten ADC'lerini koruyamadıkları yetmiyormuş gibi bir de üzerilerindeki son utility kırıntılarını da kesme amaçlıdır ve sadece assassinlere hizmet etmektedir.

Riot utility mageleri Worlds patchinden nerflemiş ki insanlar utility mage yerine assassin alsın, playz yapsın. Sonraki assassin patchinde de assassinler OP olacak ve onları durdurabilecek tek güçler olan anti-assassinler [Malzahar (Nerfün kralını yedi, sürünüyor), Mordekaiser (Riot'un en büyük nerf yağmurlaryndan birine tutuldu.), Lissandra (Çıktıktan sonra bufflanyp assassinler az nerflenince yerin dibine sokulması amaçlanıyor), Taliyah (bkz. Lissandra), ...] ve utility tanklar (Sejuani, Gragas, Shen, Nautilus,..., Riot hepsini teker teker nerfledi veya nerfleyecek.) çoktan yok olmuş olacak. Yakında supportları da nerflerler (Relic Shield nerfü sadece bir başlangıç). Riot gelecek sezonun assassinlerin sezonnu olmasını istiyor ve geriye kalan her assassin counterlerını da yok edecek. Lord Dominik's Regards (ADC'lerin tankların bütün counterplay şansını yok etmesi) ve Duskblade of Draktharr (ADC'ler ve assassinlerin herkse tek atması) gibi saçma itemlar yetmiyormuş gibi bir de tank tekleyen assassinlerle uğraşacağız.

Edit: Türkçe karakterler sapıtmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 25 Ağustos 2016; 11:16:52 >

• Zed ile Riven 975 Rp den çıkacak değil mi?
  • Sivir e atılan nerf çok fazla.

• Assassin metası kadar beyin gerektirmeyen bir meta yok gelmesin

• Aynen ya Riot balance team silverlardan oluşuyor ama Lissandranın patch 6.15te 54% seçim yasaklama oranı olduğu unutuluyor.Vlad ve Taliyah nerflerinden sonra bu beyin ölümü ulti şampiyonu 80-90% seçim yasaklamaya ulaşacak neyden bahsediyorsunuz siz zaten turnuvalarda sürekli Vlad-Taliyah-Lissandra pickleniyor.Üstelik TP ile birlikte hem yüksek avantaj sağlıyor hem de rakip roam konusunda yetersiz kalıyor cleanse alarak.

Evet Riotun arada yaptığı saçma değişiklikleri bende yadırgıyorum ama turnuvada bu kadar güçlü şampiyonu nerflemeyip napacaklar? Sizin nefretiniz heralde sadece bazı şampiyonlara çalışıyor.İkiyüzlülüğü sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 24 Ağustos 2016; 18:01:42 >
  • Bir q 95 mana nedir arkadaş, heroyu silin daha iyi.
  • Reksai ve Gragas da nerf yedi artık ne oynanacak ormanda merak ediyorum. Evelynn ve Vi güzel bufflar almış ancak ben hala top tier olacaklarına inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inflande

Liss q 95 mana nedir lan menzili 0 doğru düzgün hasar vermiyor minyonlara, oldu olacak 100 yapın da 4 tane atınca bitsin manası hey allahım

gelip burda pasifinden bahsedecek arkadaşlar varsa yapmasınlar bence

Pasifi var xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Sivir e atılan nerf çok fazla.

Bu nerf gelirse eğer siviri de 2 sene sonra rework yiyenler kervanına alabiliriz. Siviri worldsde istemiyorlar, çünkü mekaniği yok ve izlemesi, oynaması sıkıcı bir hero. Onun yerine zed,vayne,yasuo gibi topluluğun çok sevdiği herolarla geçecek ve strateji değil bireysel oyuna bakacak bir turnuva istiyor riot. Kulelerdeki değişimde bunun başlangıcıydı, kasıtlı olarak assasinlere yol açmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Reksai ve Gragas da nerf yedi artık ne oynanacak ormanda merak ediyorum. Evelynn ve Vi güzel bufflar almış ancak ben hala top tier olacaklarına inanmıyorum.

Sence lee sin ve elise in zamani gelmedi mi ? :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.