Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros tan bugün 100TL işlem yaptım fakat slip in altında herhangi bir bilgi çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

M.h ile real için konustugumda real tek çekim 200 üstü olacak dedi yoksa puan yatmaz dedi kafam karıştı ne yapsak sadece kuyum mu alarak

Yanlış bilgi vermiş.kampanyada toplamda yazıyor.ben daha önce parça parça harcama yaptım Real'de puanlar hep yattı.
    Ayrıca bu ara Real'de güzel indirimler var kacırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seçili internet sitelerinden birinden bkm express ile ödeme yapsam puan kazanmada sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurafx

Bu seçili internet sitelerinden birinden bkm express ile ödeme yapsam puan kazanmada sıkıntı olur mu?

Ben sorduğumda olur dedi ama bildirim olmadığı için yapamadım sır dolu alış veriş oluyor bu yapı kredi ve diğer bankalar için en güzeli axess

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

M.h ile real için konustugumda real tek çekim 200 üstü olacak dedi yoksa puan yatmaz dedi kafam karıştı ne yapsak sadece kuyum mu alarak

Yanlış bilgi vermiş.kampanyada toplamda yazıyor.ben daha önce parça parça harcama yaptım Real'de puanlar hep yattı.
    Ayrıca bu ara Real'de güzel indirimler var kacırmayın.

Bende öyle dedim bana dediği tek çekim i söyleyerek olmaz dedi o yüzden bugün gittim 100 TL çek alacaktır alamadim

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam, maalesef N11 hakkında da bilgi yok.

• hergün yarım gram altın alınca olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

yapı kredi cüzdan boyner kampanyasında 100 tl geçince 10 tl veriyormuş şimdi hem boynerden hemde bu kampanyaya katılmıştım ikisi içinde puan gelir mi acaba ?bu şekilde alışveriş yapan oldu mu

Gelir tabi ki

Hocam kesin bilgi mi bu ?
    75 tl puan kampanyasında boyneri göremedim çünkü , eğer öyleyse süper olur.

Hopi kampanyası var şu an ; 150 tl alışverişe 50 tl hopi veriyor + 25 ( 10 + 15 ) tl worldpuan gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokotow -- 14 Şubat 2016; 21:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokotow

quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

yapı kredi cüzdan boyner kampanyasında 100 tl geçince 10 tl veriyormuş şimdi hem boynerden hemde bu kampanyaya katılmıştım ikisi içinde puan gelir mi acaba ?bu şekilde alışveriş yapan oldu mu

Gelir tabi ki

Hocam kesin bilgi mi bu ?
    75 tl puan kampanyasında boyneri göremedim çünkü , eğer öyleyse süper olur.

Hopi kampanyası var şu an ; 150 tl alışverişe 50 tl hopi veriyor + 25 ( 10 + 15 ) tl worldpuan gelir.

boynerin web sitesinden değil sadece mağazadan alışveriş yaparsanız geçerli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: infest06

adiosda silinmez dimj bu puanlar?

adiosta silinmiyor. ayrıca adiosu olanların diğer kartlarındaki puanları da silinmiyor.

Hocam benim opet world card tan siliniyor. nedendir bilmiyorum ama yatan puanlarında bir dengesi yok adiostan katılıyorum opete puan yüklüyorlar ve siliniyor başıma geldi. sizin bilgi sitelerinde yazıyorsa bir daha ki sefere cıngarı basarım bir kere tartıştım şikayet oluşturdum.. bir yerde yazıyor mu bu bilgi?
  • Merhaba
    Ben migrostan hediyem kart aldim. Migrostan farklı günlerde 100 TL yükletiyorum sonra kullanıyorum. Yada kipanın da benzer bir kartı var.
    İsterseniz aynı günde bir kaç migros gezip kampanyayı bir günde tamamlayabilirsiniz.

• Mokotow kullanıcısına yanıt
    hocam 75 tl içindeki çok katlı ifadesi boyner gibi mağazalar için, boyner ve ykm geçerlidir.
    15+10 hem boyner de hem de lcw'de geçerli olur.

fakat ben hopi uygulamasında 150 ye 50 tl bulamadım.
    işaretli ürünlerde 100 Tl ye 40 tl hopi kazan diye bir kampanya gördüm.
    150 ye 50 için link var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

hocam 75 tl içindeki çok katlı ifadesi boyner gibi mağazalar için, boyner ve ykm geçerlidir.
    15+10 hem boyner de hem de lcw'de geçerli olur.

fakat ben hopi uygulamasında 150 ye 50 tl bulamadım.
    işaretli ürünlerde 100 Tl ye 40 tl hopi kazan diye bir kampanya gördüm.
    150 ye 50 için link var mıdır?

Hocam hopi uygulamasinda gordum bende, uygulama varsa bir bak istersen.
    50 tl ustu 25 tl hopi,
    150 tl ustu 50 tl,
    300 tl ustu 100 tl hopi veriyor.

Kisiye ozel kampanya gibi birsey olabilir mi bilmiyorum ama bir bakin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dustnbones

Merhaba
    Ben migrostan hediyem kart aldim. Migrostan farklı günlerde 100 TL yükletiyorum sonra kullanıyorum. Yada kipanın da benzer bir kartı var.
    İsterseniz aynı günde bir kaç migros gezip kampanyayı bir günde tamamlayabilirsiniz.

Hocam hediye kartla, alkol tutun urunleri aliniyor mu? Yoksa bi sınır varmi bunlarla ilgili ?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: infest06

adiosda silinmez dimj bu puanlar?

adiosta silinmiyor. ayrıca adiosu olanların diğer kartlarındaki puanları da silinmiyor.

Hocam benim opet world card tan siliniyor. nedendir bilmiyorum ama yatan puanlarında bir dengesi yok adiostan katılıyorum opete puan yüklüyorlar ve siliniyor başıma geldi. sizin bilgi sitelerinde yazıyorsa bir daha ki sefere cıngarı basarım bir kere tartıştım şikayet oluşturdum.. bir yerde yazıyor mu bu bilgi?

Birkaç kez müşteri temsilcisine sormuştum ilk adios aldığımda. Biryerde yazdığına rastlamadım.

• Mokotow kullanıcısına yanıt
    Kartla 2 şişe şarap aldım kimse birşey demedi limit filan.
    Sigara kullanmadığım için o konuda yorum yapamayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokotow

quote:

Orijinalden alıntı: dustnbones

Merhaba

Hocam hediye kartla, alkol tutun urunleri aliniyor mu? Yoksa bi sınır varmi bunlarla ilgili ?

Hediyem kart, bildiğiniz nakit ödeme yöntemi gibi. Paranızı karta yüklüyorsunuz oradan ödeme yapıyorsunuz. Nakit alışverişlerde böyle bir sınır olmadığına göre hediyem kartta da böyle bir sınır yok.
    Alkon, tütün sınırlaması sadece gdi, money kampanyaları vb. de var. Bu kategorideki alışverişlerinizden money vb. kazanamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kampanyaya katılmadan önce yaptığımız alışverişler sayılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

kampanyaya katılmadan önce yaptığımız alışverişler sayılıyor mu?

Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

kampanyaya katılmadan önce yaptığımız alışverişler sayılıyor mu?

Hayır

Tüh kötüymüş.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.