Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolkien

opet olmasıyla değil o istasyonla alakalı bir şeydir. hatta belki gerçekte üye iş yeri olmasına rağmen özellikle ya da yanlışlıkla farklı postan çekmiş olabilir. Daha önce yukarıda yazmıştım. Ankarada en az üç shell biliyorum, adamlar vakıf posundan geçiyorlar, sorsan tabi kampanyaya katılırsın falan diye sallıyorlar. MH arıyorsun vakıf posu olmaz diyor. başka bir shell'e gittim, başka bir kampanyada, pos cihazı oto-lastik olarak kayıtlıymış, puan falan vermediler. bunlara alışın bence, kampanyaları ıskalamak istemiyorsanız her zaman bildiğiniz emin olduğunuz yerden alışveriş yapın, riske girmeyin. riske girecekseniz, macera arıyorsanız da sinirlenmeyin bence

Ben ostimdeki shellden alıyorum vakıf posundan geçiyor ama osb ankara yazıyor akaryakıt olduğu belli değil aynı şekilde gimatın ordaki opetten babam alıyor o da söğüt inşaat diye kayıtlı bilmiyorum artık puan alabilecekmiyim:/ şuan hem bu kazan kampanyasında hemde vakıf akaryakıt kampanyasındayım. Gözler 10 martta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 9 Şubat 2016; 10:26:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Real'de 25 world puan kampanyasi ile birlestirmek icin Real hediye karti gibi bir sey var mi? Hediye kartina iki defa kredi kartiyla 100 yukleme yapsak olur sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Dun 300 lira ykb uzerinden gecirdim. Bugun de mh yi aradim ama mobilya tuhafiye olarak gectiginden olmaz dedi. Ama yinede belli olmaz bi umut ben kalan 1000 lirayi 2-3 parcada odeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Merhaba,

Dun 300 lira ykb uzerinden gecirdim. Bugun de mh yi aradim ama mobilya tuhafiye olarak gectiginden olmaz dedi. Ama yinede belli olmaz bi umut ben kalan 1000 lirayi 2-3 parcada odeyecegim.

Umut fakir in ekmeğidir

• Şimdi benim YKB World Kartım ile Vakıf Posundan ödenmiş şu alışverişim dahilmi değilmi?

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016)
    @BurNIng @ecay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaYRoLeX -- 10 Şubat 2016; 2:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Şimdi benim YKB World Kartım ile Vakıf Posundan ödenmiş şu alışverişim dahilmi değilmi?

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016)
    @BurNIng @ecay

Vakıf POSu vakıf world için bile geçerli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 10 Şubat 2016; 6:00:31 >

• adiosda silinmez dimj bu puanlar?

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Adios,Adios Premium kredi kartlarında puanlar silinmez,evet.

• BaYRoLeX kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Vakıfbank,kendi banka kampanyasını bile yapmasın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    real' in hediye çeki uygulaması var. garantiye almak için ödemeyi danışmadan değil gıda kasasından yapınız.
  • Şu YKB cüzdan uygulamasını bluestacks'e yükleyebilecek bir babayiğit yok mudur, mutlaka vardır bir yöntemi biraz uğraştım ama yapamadım
  • 1600 liraya nakit çekim veya alışveriş yaparsam 70 lira worldpuan yüklenecek mesaj geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

1600 liraya nakit çekim veya alışveriş yaparsam 70 lira worldpuan yüklenecek mesaj geldi...

Super. Bana 5864 tl ye 100 geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

1600 liraya nakit çekim veya alışveriş yaparsam 70 lira worldpuan yüklenecek mesaj geldi...

Super. Bana 5864 tl ye 100 geldi

Daha önce yapmadım ama bu nakit çekim kredi kartından nakit avans değil mi hemen çekip karta tekrar yatırılabilir değil mi?

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Benim nakit çekim yok sadece harcama. Nakit çekimde belli bir çekim ücreti ve siz geri ödeyen kadar faiz işliyor. Ama tam hesap nasıldır bilmiyorum

• Tamamdır teşekkürler

• hastel H kullanıcısına yanıt
    Sayılır.

• yapı kredi cüzdan boyner kampanyasında 100 tl geçince 10 tl veriyormuş şimdi hem boynerden hemde bu kampanyaya katılmıştım ikisi içinde puan gelir mi acaba ?bu şekilde alışveriş yapan oldu mu
  • Arkadaslar merhaba yapi kredi cuzdandan katilim saglandiginda mobil odeme yapilmasi gerekiyor diye soylemisti bana musteri temsilcisi acaba normal karti verip odeme yapildiginda cuzdandan gelecek extra puanin alinmadigini belirtmisti. Bu konuda net bilgisi olan varmi

• N11 den alisveris yapsak puan gelir mi arkadaslar?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.