Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nuvo içi sms ile katılmaya gerek yok sanırım
  • Slip ve mesaj bildiri gelmiyor herkeste de oylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba;
    Yapmış olduğunuz işlem,kampanya kapsamında olup kampanyaya dahildir.

çok emin konuşuyorsun hocam fakat daha önce çok defa başımıza geldi, vakıf posu olmuyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

alışverişe yönlendiriyorlar normalde 75tl puan için fazldan 200-300tl para harcıyorsunuz zarardasınız yani.

doğru tespit (genel olarak ama herkes için geçerli değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

alışverişe yönlendiriyorlar normalde 75tl puan için fazldan 200-300tl para harcıyorsunuz zarardasınız yani.

Katılıyorum. Boş yere adamı masrafa sokuyor bu tarz kampanyalar çoğu zaman.
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Vakıfbank Worldcard'lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.Posun YKB posu olmaması,üzerinde YKB yazmaması World üye işyeri olmadığı anlamına gelmemektedir.
    Vakıfbank işyerleri; genellikle tek çekim işlemlerin ağırlıkta olduğu, puan katkısı, sadakat
    uygulamaları ya da kampanya yönetimi uygulanmayan işyerleridir.

Bir üye işyeri, aynı anda hem VakıfBank Üye İşyeri hem de VakıfBank World Üye İşyeri olamaz.

Vakıfbank World işyerleri; genellikle taksitli işlem yapılan ya da tek çekim işlemlerde de puan katkısı veren,sadakat uygulamaları ya da kampanya yönetimi uygulanan (artı taksit, öteleme, katlı puan,) işyerleridir.Vakıfbank World İşyerinden yapılan alışverişlerde,bu işlemlerden herhangi biri gerçekleşmediyse belirttiğiniz gibi sadece Vakıfbank posu ise dahil olmamaktadır,evet.(Vakıfbank Müşteri Hizmetlerinin cevabıdır).

• Ankara'da en az üç shell bayisinde olan durum bu. Vakıfbank Worldkartın ile ödeme yapıyorsun, Vakıfbank posundan geçiyorlar, sonra akaryakıt kampanyalarında dahil değilmiş diye öğreniyorsun. Durum bu malesef
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Böyle bir şey varsa Vakıfbank Worldkart'ın hiçbir anlamı kalmamakta.Vakıfbank posunu kullanmayın
  • daha önce benimde başımdan geçti vakıf pos cihazından dolayı puanlarım yatmadı şunu söyleyeyim eğer kampanyayı yapı kredi yaptı ise üye işyeri pos cihazı ibaresi varsa kesinlikle y.k.b pos cihazından işlem yapılmalı, vakıf postan çekerseniz puan yüklenmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

Slip ve mesaj bildiri gelmiyor herkeste de oylemi

Bu konuyu bende merak ediyorum.
  • magnnm kullanıcısına yanıt
    Tek seferde demek tek çekim anlamına gelmiyor, taksitli de olur.
    Ben LCW 100 TL lik hediye kart aldım taksitle. Sonra kullanırım gerektiği zaman.
  • Mesaj gelmeme ve slip olayı genel problem o halde, iyi bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba;
    Böyle bir şey varsa Vakıfbank Worldkart'ın hiçbir anlamı kalmamakta.Vakıfbank posunu kullanmayın

Bırakın yapı krediyi vakıfworld kartla aynı kampanyaya katılsan, Vakıfbank bile kendi POS cihazın daki işlemleri kampanyaya dahil etmez. Ortak POS cihazından işlem yapıp geçmişte mağdur olduk. Yapı kredi asla kampanyaya dahil etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_4234 -- 8 Şubat 2016; 15:28:40 >
  • englishhome dahil mi acaba kampanyaya?

• Arkadaslar kucuk bir tuyo vereyim.

Markafoni 100 tl harcamaya 15 tl puan veriyor. Cuzdandan katilabilirsiniz.

Ayrica her 100 tl ye cuzdan katilimiyla 15 tl puan ile de birlesiyor... Super bir durum olusuyor

Bebek bezi de var. ::)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edwin E kullanıcısına yanıt
    Sevincinizi kursağınızda bırakmam istemem ama ne yazık ki geçerli değil, bir önceki sayfayı okursanız anlayacaksınız.
  • çok katlı mağaza derken Zorluda bulunan Apple store kampanyaya dahil olur mu?
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    ben buraya yazmadan önce ykbyi aradım ve cagrı merkezinde teyid ettirdim. dolayısıyla böyle bir durum mevcut. zaten kampanya detay sayfasında da geçerli olmadığını belirten bir ibare mevcut değil.

Yapı Kredi kampanyaya katıldığımı görüyor ancak işlemi geçerli kılacak alışverişi yapmadığımı söylüyor.

yazmışsınız, bu kısmı tam olarak açar mısınız ? sonuçta internette ykb world kartınızla 100 tl lik alışveriş yaptınız değil mi ?
    bunu nasıl öğrendiğinz, işlem sonrası çağrı merkezini mi aradınız ?

ya da 100 tl lik ilk alışverişiniz miydi bu ? biliyorsunuz 2. alışveriş olması gerek puan almak için..
  • edwin E kullanıcısına yanıt
    Markafoni için konuşuyorum, 100x6 kampanyası ile alakası yok durumun.

Markafoni'nin Yapı Kredi'de sektörü VIP bilmem ne elektronik olarak geçiyor, bundan dolayı da alışverişi yapmış olsanız dahi (benim gibi) Markafoni'den alışveriş yapıldığını göremiyor. Dolayısıyla Worldpuanlar yatmaz diyor.

Ek olarak "elektronik" diye geçtiği içinde 100x6 kampanyası da geçerli olmuyor, bütün kampanyalardan muaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 8 Şubat 2016; 17:37:18 >
  • Play store'da cüzdan uygulamasını kaldırmıslar mı? Ben "yapı kredi cüzdan" diye yazıp aratıyorum mobil şube uyg. çıkıyor ama cüzdan cıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 8 Şubat 2016; 19:08:21 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.