Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Evet arkadaş doğru demiş eğer kabul ederse ykb 100 TL üzeri çekim yao sor en geç 1 güne belli olur geçer derse mh ses kaydı al bu arada geçer olur derse h3r gün 100 TL çektiren

Mesela denizbonus kampanyası vardı ne alirsan al 100 tl üzeri alışverişe 10 TL toplamda 100 TL arkadaş mobilya alacaktı benim kartla 1200 TL idi adama rica et her gün 100 tl cektir dedim adam basta olmaz demis arkadaş limit gol her gün geri ödeme 100 TL geliyor deyince mobilyacı kabul etmiş önce karttan 10 gu çektirdi sagolasin sonra mobilyayi teslim etti bu sayede 100 TL bonus sahibi oldum

O zaman ben mobilya siparişini vereyim, peşinat olarak 300 lira çektireyim. Eğer kampanyaya dahil ise kalan 1000 lirayı 200-200 çektiririm. Bu 300 lira provizyondan çıktıktan sonra aramak lazım değil mi MH yi? Provizyonda iken arayınca da bilgi verebilir mi?

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Aynen provizyon da çıkınca belli olur mobilyacı sorarsa genelde sevmezler bu şekilde limit yok de geri iade var he gün 200 TL açılıyor de yalan uydur çünkü POS cihazının her araması 85 krs para yazıyor istemiyorlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Merhaba,

Lcwaikiki tüm mağazalar YKB üye işyeridir. Herhangi bir kampanyada hak kazanamama şansınız olmaz.

Onu biliyorum zaten. Sorum; ykb'nin hem lcw 100/10wp hem de genel 100/15wp kampanyasından tek seferde yararlanabiliyor muyuz idi. Bana kalırsa ikisinden de lcw'de yapılan tek bir 100tl lik alışverişte yararlanabileceğimiz yönünde, fakat önceki mesajlarda yazılanlar beni biraz şüpheye düşürdü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önce 1 liralık çekim yaptırın, sonra MH ye dahil olup olmadığını sorun.

Önce 1 liralık çekim yaptırın, sonra MH ye dahil olup olmadığını sorun.

• Vakıftan katıldım. Dün 270liralık bir alışverişim oldu ve vakıf posundan çektiler. Acaba o sayılıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Sayılmaz yapikredi posundan çekmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus91

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Merhaba,

Lcwaikiki tüm mağazalar YKB üye işyeridir. Herhangi bir kampanyada hak kazanamama şansınız olmaz.

Onu biliyorum zaten. Sorum; ykb'nin hem lcw 100/10wp hem de genel 100/15wp kampanyasından tek seferde yararlanabiliyor muyuz idi. Bana kalırsa ikisinden de lcw'de yapılan tek bir 100tl lik alışverişte yararlanabileceğimiz yönünde, fakat önceki mesajlarda yazılanlar beni biraz şüpheye düşürdü.

Merhaba;
    Yapı Kredi Bankası'nda tüm kampanyalar birleştirilebilir,tek seferde yararlanabilirsiniz.

• Merhabalar bugun farkli mağazalardan 6 kere 100 lira ustu islem yapsam kabul olur degil mi

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.Com da geçerli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus91

quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

lcw uye ısyerı sanıyorum ben bugun sok tan ve lcw oline den ıkı alısverıs yaptım ama sms falan almadım

Bende LCW'den alışveriş yapmayı düşünüyordum hem 100/10 lcw hem de 100/15 genel kampanyadan yararlanmak için. Geçerli miymiş acaba LCW ve Genel kampanya birleşiyor mu son durum nedir?

bence birleşmemesi için bir neden yok
  • Yılbaşı kampanyasinda ayni gün 3 ayrı işyerinden 2 si gr 1 tena lcw hediye çeki aldım gelmişti sliptede yazıyordu kabul olmuştu bu sefer 2 yerden yaptın 1 i lcw slipte bu sefer yazmiyor bakalım nebolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Sayılmaz yapikredi posundan çekmek lazım

Emin misiniz? Sonuçta kart da Vakıf ve mağaza World üye işyeri
    Maalesef olmaz o

• alışverişe yönlendiriyorlar normalde 75tl puan için fazldan 200-300tl para harcıyorsunuz zarardasınız yani.
  • bu kampanyaya 2 tane tl kartım ve 4 tane kredi kartımla katılabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Maalesef olmaz o

Neyse sağlık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mirogluhalit

bu kampanyaya 2 tane tl kartım ve 4 tane kredi kartımla katılabilirmiyim

Merhaba;
    Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

Merhaba;
    Yapmış olduğunuz işlem,kampanya kapsamında olup kampanyaya dahildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa yada vatan dan yapılanlar sayılmaz dimi? Elektronik olarak geçer onlar!

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.