Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.100 ü Online lcw dan yaptım mesaj gelmedi. Acaba kabul olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Ben de bugün bir kuyumcu ile anlaştım, şu an 1 gram altını 110 liraya veriyor +4 taksit yapıyor. 6 kere alacağım .

İstanbulda ise hangi kuyumcu.

Antalya ne yazık ki
  • quote:

quote:

quote:

Ben de bugün bir kuyumcu ile anlaştım, şu an 1 gram altını 110 liraya veriyor +4 taksit yapıyor. 6 kere alacağım .

Antalya ne yazık ki

İstanbul da bir kaç yere baktım 112 lira fiyat veriyor gram altına. Tek çekim ile bu fiyat 4 taksitte ne olur bilemiyorum.
  • quote:

quote:

Kuyumcu arayanlar carrefoursa world üye işyeri ve 110TL ye gram altın satıyor. En yakın büyük carrefour'a gidin, ödemeyi herhangi bir kasadan yapıp çıkın. Ya da bunu yaptırmıyorlarsa carrefourdan 100TL hediye çeki alınabilir markette satılan herşeyi bu çeklerle alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

Bu katıldığımız kampanya için , yaptığımız işlemlerin dahil olup olmadığı sorgulayacak bir yer var mıdır ?

Parafly kampanyalarında , internet şubesinde girip kredi kart kampanyasında dahil olup olmadığı kontrol ediyoruz..

Bonus kampanyalarında yapılan işlem dahil ise SMS bonusu gönderiyorlar..

Fakat ADİOS kredi kartımla yaptığım işlemler dahil mi bilmiyorum..

Örnek dün markafoni alışverişi yaptım... Bir tane Genel kampanya var 75,00 TL puan ile / birde markafoni kampanyası 100,00 TL üzeri 15,00 TL puan..

İkisinide dahil edilip edilmediğini bilmiyorum.. Nasıl öğreneceğiz bunları tecrübeleri arkadaşlarda yardım bekliyoruz..
  • adiosu aç, 40 lira puan dediler
  • Arkadaslar simdi market kanpanyasina kaydoldum bir de markafoni kamoanyasina kaydoldum.

Markafoniden 110 tl alisveris yaptim 15 tl worldpuan gelecek
    Market kamoanyasinda giyim de var acaba 1 adet sayilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen de lcw olmuştu 2 sinden faydalanmistim M.h ile konuştuğunda olur dedi ama m.h guvenilmez

• MARKAFONİ ile alakalı dün bir uyarı yapmıştım ama sanırım kimse dikkate almamış anlaşılan.

Markafoni üzerinden alışveriş yapacak arkadaşlar dikkat etsin!

Şu an 2 işletme arasında (yapı kredi ve markafoni) bir anlaşmazlık söz konusu, Yapı Kredi kampanyaya katıldığımı görüyor ancak işlemi geçerli kılacak alışverişi yapmadığımı söylüyor.

Dikkatinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 4 Şubat 2016; 13:04:00 >
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    Hocam ykb ile gorustum internet alışverişlerinin gecerli oldugunu fakat markafoninin pos taniminin farkli olduğu icin bu kampanyadan yararlanilmadigini soylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

quote:

quote:

Kuyumcu arayanlar carrefoursa world üye işyeri ve 110TL ye gram altın satıyor. En yakın büyük carrefour'a gidin, ödemeyi herhangi bir kasadan yapıp çıkın. Ya da bunu yaptırmıyorlarsa carrefourdan 100TL hediye çeki alınabilir markette satılan herşeyi bu çeklerle alabilirsiniz.

Carrefoursa nın sattığı gram altın 22 ayar hocam. Yanına bile yaklaşılmaz. İki kez almak zorunda kalmıştım, fiyatı hala içime oturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Hocam ykb ile gorustum internet alışverişlerinin gecerli oldugunu fakat markafoninin pos taniminin farkli olduğu icin bu kampanyadan yararlanilmadigini soylediler

Alışverişimi iptal etmedim, puan yükleme günü gelsin baya bi olayı irdeleyeceğim.
  • Arkadaşlar böyle bir saçmalık nasıl olabilir. Markafoni şu anda seçili internet siteleri arasında yer almıyor mu? Ben mi yanlış gördüm. Hem markafoniyi listeye yazacaksın hemde anlaşmazlık var deyip puan yüklemeyeceksin. Tam da alışveriş yapacaktım. İyi ki okumuşum burayı. Çözülür mü acaba sorun

• Kampanyada benim kacirdigim birsey mi var? Herkes kuyumcuya odaklanmis, market gecerli o yuzden merat ettim de.

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    hocam,

o zaman 2 kampanyayı birleştirmiyorlar o anlaşılıyor.. bir de real ve şok market kampanyaları da var.. Bizde gidip market alışverişlerini oralardan yapıyoruz..

Sonra demesinler , market kampanyaları ile genel kampanya birleşmez.. Markafoni olayına dönmesin..

kampanyaya dahil alışveriş sitelerinde Markafoni vardı çünkü.. Şimdi sanki yan çiziyorlar..
  • Bana ozel kampanya tanimlamislar. subatta 500 tl harca 50 wp diye . Bu ozel kapanya + 600 e 75 (cuzdan ile) .. baska bisi var mi birlesecek ?
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    600 e 75 ule birlesir bana da 1650 ye 30 vermisler birkestirecegim

• Cüzdan uygulamasından katılınca mesaj falan gelmiyor, bu konuda kesinlikle Flaş'ı örnek almaları lazım.

Yoksa mesaj gelmemesi kampanyanın geçerli olmadığı anlamına mı geliyor veya sırf bana mı mesaj gelmiyor?
  • Kampanyaya Asıl Kartla Cuzdan katılabiliyoruz.

Ek kartlardaki durum nasıl oluyor. Ek kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilir mi.
  • Arkadslar migros yapikredi posumu kullaniyo biliyomusunuz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.