Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Puan vermeyen ilk alışverişi, LCW 100 üzeri 10 puan hediye kampanyası için LCW'den yapsam olacak mı test edeceğim.

Hocam lcw dan yaptınız mı alışveriş ben de 2. Alışveriş İ lcw dan Online yapmayı düşünüyorum

Daha alamadım bedenim yoktu şubede, sipariş verdim gelince arayacaklar.
  • lcw uye ısyerı sanıyorum ben bugun sok tan ve lcw oline den ıkı alısverıs yaptım ama sms falan almadım
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Kuyumcuyla konuşup çeyrek altını 2 farklı günde çekebilirsiniz,
    Kaç para mesela 170 lira 85 85 çeksin,3 çeyrek altın 435 tl ye gelir,
    Başka birine ait nuvo varsa kendi kartınızla kombo yaparsınız,6 çeyrek altın 895 tl ye gelir,

Bende 2 nuvo 2 world(vakıf) 1 world(yapıkredi) 5'iyle sağlam bir kombo yapılabilir,15 çeyrek altın 2275 tl ye gelebilir,yada 275 tl puanla puanlala aynı yerden üstüne 65 tl para koyup 2 çeyrek daha alabilirsem, 2615 tl ye 17 çeyrek almış olurum,alırken değişim kartı yazdırıp aldıktan sonra cumhuriyete değiştirtip en az zararla satılabilir,

Bu hesabı yapmaya üşenmedim ama bu işlemi yapmaya üşenirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

Kuyumcuyla konuşup çeyrek altını 2 farklı günde çekebilirsiniz,
    Kaç para mesela 170 lira 85 85 çeksin,3 çeyrek altın 435 tl ye gelir,
    Başka birine ait nuvo varsa kendi kartınızla kombo yaparsınız,6 çeyrek altın 895 tl ye gelir,

Bende 2 nuvo 2 world(vakıf) 1 world(yapıkredi) 5'iyle sağlam bir kombo yapılabilir,15 çeyrek altın 2275 tl ye gelebilir,yada 275 tl puanla puanlala aynı yerden üstüne 65 tl para koyup 2 çeyrek daha alabilirsem, 2615 tl ye 17 çeyrek almış olurum,alırken değişim kartı yazdırıp aldıktan sonra cumhuriyete değiştirtip en az zararla satılabilir,

Bu hesabı yapmaya üşenmedim ama bu işlemi yapmaya üşenirim

brilliant ama değiştirme kartı dediğin olayı sanırım her kuyumcu yapmıyor olsa gerenk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Burda yapmam diyen kuyumcu görmedim hocam,12-13 farklı kuyumcudan ( toplam 20-25 anca vardır) alım yapmışımdır yapmayan görmedim.Sonuçta ürün satıyor,tabi dediğiniz gibi yapmak zorunda değil yapmayabilir.
  • Ben de bugün bir kuyumcu ile anlaştım, şu an 1 gram altını 110 liraya veriyor +4 taksit yapıyor. 6 kere alacağım .
  • Cüzdan üzerinden KATIL dedim ama bu yeterli mi kampanyadan faydalanmak için? Yoksa mesaj da atmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Cüzdan üzerinden KATIL dedim ama bu yeterli mi kampanyadan faydalanmak için? Yoksa mesaj da atmam gerekiyor mu?

yeterli hocam, katıldım olarak görünüyorsa problem olmaz.
  • LaMidas kullanıcısına yanıt
    Gözüküyor hocam çok teşekkürler
  • Ykb bana özel bu ay 500 tl'ye 50 tl puan kampanyasi da yapmis. Roplamda 125 wp olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelen Kampanya mesajında gıda,giyim, kuyum vs. şeklinde ibare var. Ama katılım yaptıktan sonra gelen kampanyaya katıldınız mesajında kuyum sektörü yer almıyor. Bir sıkıntı olur mu kuyum alışverişi yapsak? Sonradan vermiyoruz demesinler. Gerçi ykb nın sitesinde yer alıyor kuyum ibaresi ama emin olamadım. Hazır süre varken sorayım dedim arkadaşlar.
  • Markafoni 100 uzerine 15 tl puan 6x100 den 10 tl daha + avantajix iyi bir kombo olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurafx

Markafoni 100 uzerine 15 tl puan 6x100 den 10 tl daha + avantajix iyi bir kombo olabilir.

Markafoni elektronik diye geçiyor olabilir mi?

Ekleme: Bonus flaş gibi uygulama yapamamışlar, 5 kere yapılacak işlemleri tek tek kayıt altına alıyor. Cüzdan ise alışveriş yapıp yapmadığın, kampanya dahilinde olup olmadığı bile görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 3 Şubat 2016; 11:29:22 >
  • Markafoni üzerinden alışveriş yapacak arkadaşlar dikkat etsin!

Şu an 2 işletme arasında (yapı kredi ve markafoni) bir anlaşmazlık söz konusu, Yapı Kredi kampanyaya katıldığımı görüyor ancak işlemi geçerli kılacak alışverişi yapmadığımı söylüyor.

Dikkatinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 3 Şubat 2016; 13:59:52 >
  • Akaryakıtta geçerli değil mi bu? Bu ay akaryakıt kampanyadı olmayacak mı acaba?

• N11 dahilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Tesekkurler gida olmasi iyi

kampanyaya bakmıştım ama ayıkmamıştım. :) yazınızı görünce hmm dedim ii oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Ben de bugün bir kuyumcu ile anlaştım, şu an 1 gram altını 110 liraya veriyor +4 taksit yapıyor. 6 kere alacağım .

İstanbulda ise hangi kuyumcu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sevgililer günü kamp.N11 de hangi bankanınki geçerli?acil cevap lütfen bonus ve axxes olmuyor sanırım.
  • 2.100 ü Online lcw dan yaptım mesaj gelmedi. Acaba kabul olur mu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.