Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tskler sanırım degıl slipte wp görünmüyor
  • Evet uzmanlara secici sorun.hanimda ve bende hem nuvo hem adios var.ben yapikredi cebi kurdum k.kart sifremle giriyorum.kampanyalara katiliyorum.hanimda uygulayinca mobil sifre istiyor.mobile girincede nuvo iptal oluyor diye biliyorum.bu 2 kartin uygulama farki neden.hanimin karti icin bu mobil sifre sorunu nasil halledilir.tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    hocam şu mesajını sil de insanları yanlış bilgilendirme

kampanyada dediği;

1. Toplamda 200 TL olacak
    2. Ödemeler tek çekim olacak, mesela farklı günlerde 100 + 100 tek çekim şeklinde. Yani gıda dışında tv vs de satıyor ya Real, onlar dahil değil, direk gıda posundan geçmeli, tek çekim olmalı.

Bu kampanya ile de birleşmemesi için hiçbir neden yok...
  • Selamlar,
    Hem adios kartımız var, başlıktaki kampanyadan faydalanıyoruz, hem de TLCard'ımız var aşağıdaki kampanyadan faydalanmak istiyoruz. Toplamda 125TL puan kazanabilir miyiz?

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conss -- 2 Şubat 2016; 7:45:47 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    hocam kartın son haneyi demişsin son 6 hanemi son 4 hanemi ne ? açıklae mısın?

EDİT: Son 6 haneymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegzm -- 2 Şubat 2016; 8:41:55 >
  • Günaydin üstatlar vakıf world kartı cüzdan uygulamasına tanıtamıyormuyuz tanıtıyorsak Nasıl oluyor

• Cüzdana katılıp yine kredi kartımızla alısverıs yapıyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_babil

Günaydin üstatlar vakıf world kartı cüzdan uygulamasına tanıtamıyormuyuz tanıtıyorsak Nasıl oluyor

Sanirim öyle bir şey yok, sadece ykb ya özel

• Vakıfbank World Card Cüzdan uygulamasına tanıtılmıyor. yapı keredi mÜşteri numarası istiyor o yüzden olmuyor diye biliyorum.
  • Vakıfbank World Card Cüzdan uygulamasına tanıtılmıyor. yapı keredi mÜşteri numarası istiyor o yüzden olmuyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conss

Selamlar,
    Hem adios kartımız var, başlıktaki kampanyadan faydalanıyoruz, hem de TLCard'ımız var aşağıdaki kampanyadan faydalanmak istiyoruz. Toplamda 125TL puan kazanabilir miyiz?

şöyle bir şey gördüm

• Akaryakıta vakıf yapmıştı 5x100 40 puan diye üstüne de bu geldi oh oh süper:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar çok boş soru soran var ya. Okusanıza kampanya şartlarını.
  • bildiğim kadarıyla olmuyor.
  • bildiğim kadarıyla olmuyor.
  • Kampanya şartlarından anladığım kadarıyla hem nuvo hem adios sahibiysek toplamda 125 tl kazanabiliyoruz değilmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz ak

Kampanya şartlarından anladığım kadarıyla hem nuvo hem adios sahibiysek toplamda 125 tl kazanabiliyoruz değilmi?

Tam olarak hangi şarttan çıkardınız 125TL'yi?

• Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan SMS veya Facebook uygulaması ile katılırsa en fazla 50 TL, Yapı Kredi Cüzdan ile katılırsa 25 TL Worldpuan daha kazanarak en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir.
    • Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım olursa: Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile katılım yapılması durumunda, kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş için 5 TL daha Worldpuan kazanılarak toplam 15 TL Worldpuan kazanılacaktır. Yapı Kredi Cüzdan’dan katılım ile kazanılabilecek ek Worldpuan en fazla 25 TL değerindedir. Bir müşteri kampanyadan toplamda en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir. World lisanslı bankalara ait World kartlar, Yapı Kredi ticari kartlar ve Yapı Kredi TLcard’lar Yapı Kredi Cüzdan uygulamasına dahil değildir ve buna bağlı olarak ek puan faydasından yararlanamayacaklardır.
    • TLcard’lar ile kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapılan her 100 TL ve üzerindeki alışveriş için 10 TL puan kazanılacaktır. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL puan kazanabilir. Bir müşteri kampanyaya dahil olabilecek Yapı Kredi bireysel kredi kartıyla Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılsa bile TLcard ile gerçekleştirilen işlemler için en fazla 50 TL puan kazanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliGumus42

Kampanya şartlarından anladığım kadarıyla hem nuvo hem adios sahibiysek toplamda 125 tl kazanabiliyoruz değilmi?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuzcagri -- 2 Şubat 2016; 10:33:08 >
  • Taksitli alışverişler geçerli olsa iyi olurdu.
  • - lerin dibindeyken iyi oldu bu kampanya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.