Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emin olun burada bilgi paylaşanlar soracağınız mh yetkilisinden çok daha fazla bilgiye sahip bu kampanyalar hakkında. Bu ve benzeri kampanyalardan 100+100 şeklinde onlarca defa faydalandık ve iki kampanya şartlarını da sağladığı için her iki kampanya puanları da yattı her seferinde.
    'Toplamda' ifadesi varsa isterseniz parça parça yapabilirsiniz alışverişleri. 'tek çekim' işleme ifadesi de işlemlerin taksitli olmaması gerektiğini belirtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 1 Şubat 2016; 14:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaMidas kullanıcısına yanıt
    Hocam ben migrosta çok kullandım. Şubeden şubeye değşiklik olacağını sanmam. World posu vardır bence sizin alışveriş yapacağıız yerde de.

Not: sanalmarket alışverişi bir şubeden geldiği için oradan verdiğiniz siparişler direk şube posundan geçmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Seçili internet sitelerini bilen var mı

+1
    Veya seçili internet sitelerinin içinde ''Cephanecı'' var mı?

Bende merak ediyorum. Gram altın 110 liraya geliyor , altın hesabına aktarım olacak şekilde.
    Ama bu cephaneci çok kolpa adam.Hesaba geçmesi için elli kere aramanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

ben geçen seferki kampanyada migrosta yaptığım alışverişlerimden puan kazandım, sorun yok rahat olun :)

Hocam biraz önce arayıp world üye işyeri olup olmadığını sormuştum, hayır garanti bonus ile anlaşmalıyız demişti. acaba eskiden world anlaşması olup bu durumun değişmiş olma ihtimali var mı? eğer halen world üyesi ise ne mutlu, hemen yanımda migros var oradan alırım :)
    1 ocak 2016 itibariyle değişmediyse sorun yok. ben bugün yarın alışveriş yaparım buraya da haber ederim inş.
    Git al sorun yok kaç yıllık payxxxlcıyız soru mu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

quote:

quote:

+1

Bende merak ediyorum. Gram altın 110 liraya geliyor , altın hesabına aktarım olacak şekilde.
    Ama bu cephaneci çok kolpa adam.Hesaba geçmesi için elli kere aramanız gerekiyor.

Gramaltın da milletin cebine kar kalacağı puanlara göz dikmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

quote:

quote:

+1

Seçili internet siteleri
    Kampanyaya dahil sektörlerin altında yer alan markaların kampanya koşullarına uygun online satış siteleri ve aşağıda belirtilen siteler kampanyaya dahildir.
    MARKA ADI
    1V1Y.COM
    Alwaysfashion.com
    Annelutfen.com
    beegoddess.com
    bonprix.com.tr
    bonvagon.com
    butikbebe.com
    e-bebek.com
    e-Hamal.com
    kundo.co
    leonardini.com.tr
    lezzetlihediye.com
    Lidyana.com
    markafoni.com
    Memlekettengelsin.com
    mizu.com
    Modaelinizde.com
    Modagram
    morhipo.com
    Perabulvari.com
    sekiz.com
    shopigo.com
    Tazedirekt.com
    Tazemasa.com
    trendyol.com
    unnado.com
    Zizigo.com

• Migros personeliyim. Bütün migroslar world maximium paraf bonus üye iş yeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Migros personeliyim. Bütün migroslar world maximium paraf bonus üye iş yeri

ah birde axess olsaydı ne güzel olurdu...
  • adios yurt ici seyahat kampanyalarina ne oldu ? kac aydir yok.. sirf yurt ici seyahat icin kullaniyordum .. onu da kaybettiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Real farklı günlerde 100+100 olarak yapılırsa daha iyi olur hem de hocam.

real bireysel kartlat için kredi kartlarıyla birlesmez.nuvodan yapılırsa 6×100 ondan da 55 alınır.yine kredi kartı 75 en avantajlisi

• Kampanya şartlarını dikkatli okumayıp ne kadar çok ahkam kesen var.
    Tek sefer demek bütün alışveriş aynı dakikada yapacaksın demek değildir, taksit olmaz demektir.
    Toplam ifadesi varsa bu alışveriş kampanya tarihleri arasında farklı günlerde de yapılabilir demektir.
    Bir gün 100 TL peşin yaparsın, başka bir gün 100 TL daha peşin yaparsın.
    Bu alışverişin ikisi de tek seferde ödeme sayılır ve toplamda 200 olduğu için kampanya kapsamındadır.
    Daha önce defalarca uygulandı, puan kazanıldı, daha ne yazayım anlatmak için bilemedim doğrusu.
  • arkadaslar bim uye ısyerımıdır? pos ykb idi ama gecersiz ise 100 tl bosuna gitmiş oldu
  • akaryakıt olaydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Kuyum kombolarını bekliyoruz :)

Alis satis arasinda az fark bulunan altinlardan alinip sonrasinda satilabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakitida koysan
    Super olurdu.

• Cuzdandan katilim yaptim play ve adios var hangisinden alisveris yapmaliyim puan icin ayri ayri mi toplamina mi bakiliyor

• N11 DAHİL Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

arkadaslar bim uye ısyerımıdır? pos ykb idi ama gecersiz ise 100 tl bosuna gitmiş oldu

Posun ykb olması world üye işyeri olduğu anlamına gelmeyebilir hocam bim ler bildiğim üye işyeri değil emin olmak için worldpuan sorgulanıp kullanılabiliyormu onu araştırın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.