Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 farklı günde realden 102 şer liralık alışveriş yaptım.
    hem 25 lira puan kazanıp hem de bu kampanyanın 2. alımını gerçekleştirmiş olur muyum.
    gram altın alınabilecek sanal veya gerçek nereler var, bilgi verir misiniz.
    kampanyanın kaçıncı alımını yaptığımızı da sorgulamak için bir yer var mı internet subesinde.
  • Daha önceki kampanyalarda Kirtasiye ve dolayısı ile d&r dahil oluyordu bu kez Kirtasiye göremedim sizce gecerli olurmu devam eden d@r kampanyası ile kombo yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

arkadaşlar ben 2 farklı günde realden 102 şer liralık alışveriş yaptım.
    hem 25 lira puan kazanıp hem de bu kampanyanın 2. alımını gerçekleştirmiş olur muyum.
    gram altın alınabilecek sanal veya gerçek nereler var, bilgi verir misiniz.
    kampanyanın kaçıncı alımını yaptığımızı da sorgulamak için bir yer var mı internet subesinde.

Real sorunuzun cevabı evet

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

Arkadslar migros yapikredi posumu kullaniyo biliyomusunuz?

garanti, iş ve yapıkredi ortak posu kullanıyorlar
  • Migrosta suna dikkat edim arkadaslar.
    Kartinizin temassiz ozelligi var ise kasoyerler kolayina geldogi icin temassizdan okutup sifre ile islem yapıyorlar bu durumda maalesef tanımlı pos hangisi ose ondan geviyor bende garantiden geçti. Kampanya şartlarında yapikredi posu zorunlulugu oldugi için kamoanyaya dahil edilmeyecek muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.

Mobilya alacağım 1300 lira falan. Acaba her gün 200-200 gidip geçirsem karttan kabul edilir mi ?

Bu mobilya çok katlı mağaza ya girer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Migrosta suna dikkat edim arkadaslar.
    Kartinizin temassiz ozelligi var ise kasoyerler kolayina geldogi icin temassizdan okutup sifre ile islem yapıyorlar bu durumda maalesef tanımlı pos hangisi ose ondan geviyor bende garantiden geçti. Kampanya şartlarında yapikredi posu zorunlulugu oldugi için kamoanyaya dahil edilmeyecek muhtemelen

Bu tür durumlarda iptal ettirip tekrar world posundan çekim yaptırın.

Cüzdan uygulamasından katılım yaptım. Sadece katıldinız olarak gösteriyo. İlk defa yükledim cüzdanı. Uygulama bu şekilde dimi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_4234 -- 6 Şubat 2016; 23:20:11 >
  • quote:

İyi de 100 lira ve katini temassizdan cekemezki. 35 lira ve alti diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

İyi de 100 lira ve katini temassizdan cekemezki. 35 lira ve alti diye biliyorum.

Temassız işlemler 50 liraya kadar şifresiz 50-100 tl arası şifreli olması lazım.100 lira çekilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

sürekli gittiğim migrosta kasiyer beni aynı şekilde uyardı. normalde temassız limiti 50 tl, ben de ona sordum 100 lirayı nasıl temassızdan çekebilir ki diye. şifre girildiğinde her meblağ temassız olarak çekilebiliyormuş. daha önce yanlışlıkla birkaç kez temassız çekildiği için kampanyadan yararlanamayanlar olmuş.

• Aa,bunu bilmem iyi oldu. Ben de dikkat edeceğim bundan sonra, teşekkürler arkadaslar. @thundere

• serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, uygulama o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaşlar bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.

Mobilya alacağım 1300 lira falan. Acaba her gün 200-200 gidip geçirsem karttan kabul edilir mi ?

Mobilya çok katlı mağazaya girer mi bilmiyorum ama alışveriş yapacağın işletme POS cihazını hangi sektörde kayıt ettirdiyse ona göre işlem yapılıyor. Muhtemelen de firma sahibi bile bu bilgiyi net veremeyecektir. Daha önce başıma geldi, "kozmetik firmasıyız" dediler, "genel pazarlama" çıktı, kampanyaya dahil olmadı.

Net bilgin olması işin yapman gereken şey şu: eğer işletme kabul ederse, önce küçük bir meblağ çektir, müşteri hizmetlerine bu işlemin hangi sektörde olduğu bilgisini sor. kampanyaya dahilse, 100er 100er 6 günde kampanyayı bitirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaşlar bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.

Mobilya çok katlı mağazaya girer mi bilmiyorum ama alışveriş yapacağın işletme POS cihazını hangi sektörde kayıt ettirdiyse ona göre işlem yapılıyor. Muhtemelen de firma sahibi bile bu bilgiyi net veremeyecektir. Daha önce başıma geldi, "kozmetik firmasıyız" dediler, "genel pazarlama" çıktı, kampanyaya dahil olmadı.

Net bilgin olması işin yapman gereken şey şu: eğer işletme kabul ederse, önce küçük bir meblağ çektir, müşteri hizmetlerine bu işlemin hangi sektörde olduğu bilgisini sor. kampanyaya dahilse, 100er 100er 6 günde kampanyayı bitirirsin

Teşekkürler bilgi için.

Zaten öyle de böyle de 1300 lira ödeme yapacam oraya. ilk etapda 300 lira çektirip, daha sonra mh ye sormak lazım. MH oluyor derse hergün gider çektiririz 200 - 200 , olmaz derse de gider hepsini öderiz.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaş doğru demiş eğer kabul ederse ykb 100 TL üzeri çekim yao sor en geç 1 güne belli olur geçer derse mh ses kaydı al bu arada geçer olur derse h3r gün 100 TL çektiren

Mesela denizbonus kampanyası vardı ne alirsan al 100 tl üzeri alışverişe 10 TL toplamda 100 TL arkadaş mobilya alacaktı benim kartla 1200 TL idi adama rica et her gün 100 tl cektir dedim adam basta olmaz demis arkadaş limit gol her gün geri ödeme 100 TL geliyor deyince mobilyacı kabul etmiş önce karttan 10 gu çektirdi sagolasin sonra mobilyayi teslim etti bu sayede 100 TL bonus sahibi oldum

• cameler11 kullanıcısına yanıt
    Migrostan cek alıp nette kullanma imkanı var mı ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever54

Migrostan cek alıp nette kullanma imkanı var mı ki.

Hocam, konu ile ilgili pm attım...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 7 Şubat 2016; 15:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

lcw uye ısyerı sanıyorum ben bugun sok tan ve lcw oline den ıkı alısverıs yaptım ama sms falan almadım

Bende LCW'den alışveriş yapmayı düşünüyordum hem 100/10 lcw hem de 100/15 genel kampanyadan yararlanmak için. Geçerli miymiş acaba LCW ve Genel kampanya birleşiyor mu son durum nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Lcwaikiki tüm mağazalar YKB üye işyeridir. Herhangi bir kampanyada hak kazanamama şansınız olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.