Şimdi Ara

Worldcard n11 5-31 Aralık 111 tl worldpuan kampanyası (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
17
Favori
39.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok ilginç bi şey oldu, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdi ben puanları hızlıalda kullanacaktım puan kullan dedim sonra başka bi ürün daha alıyım diye çıktım o sayfayı kapattım. sonra tekrar baktımki ne görüyüm puanlar gitmiş ama ortada sipariş de yok satın alınan üründe hemen açtım dönem içi işlemlerde hızlıaldan alınmış görünüyor yatan puanlar. şimdi hızlıalla görüştüm güya çözeceklermiş ama nasıl olcak bu iş puan iadesi diye bir şey var mı? son kullanma tarihi geçerse ne olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar çok ilginç bi şey oldu, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdi ben puanları hızlıalda kullanacaktım puan kullan dedim sonra başka bi ürün daha alıyım diye çıktım o sayfayı kapattım. sonra tekrar baktımki ne görüyüm puanlar gitmiş ama ortada sipariş de yok satın alınan üründe hemen açtım dönem içi işlemlerde hızlıaldan alınmış görünüyor yatan puanlar. şimdi hızlıalla görüştüm güya çözeceklermiş ama nasıl olcak bu iş puan iadesi diye bir şey var mı? son kullanma tarihi geçerse ne olcak?

hızlıal hesabına gir,tamamlanmayan siparişler diye birşey vardı ordan ilerleyerek ödeme yapmadan tamamlayabilirmisin bir denesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

arkadaşlar çok ilginç bi şey oldu, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdi ben puanları hızlıalda kullanacaktım puan kullan dedim sonra başka bi ürün daha alıyım diye çıktım o sayfayı kapattım. sonra tekrar baktımki ne görüyüm puanlar gitmiş ama ortada sipariş de yok satın alınan üründe hemen açtım dönem içi işlemlerde hızlıaldan alınmış görünüyor yatan puanlar. şimdi hızlıalla görüştüm güya çözeceklermiş ama nasıl olcak bu iş puan iadesi diye bir şey var mı? son kullanma tarihi geçerse ne olcak?

hızlıal hesabına gir,tamamlanmayan siparişler diye birşey vardı ordan ilerleyerek ödeme yapmadan tamamlayabilirmisin bir denesene

hocam öyle bir şey göremiyorum her yere baktım ama ben mi bulamadım siz tam olarak nerede olduğunu söylerseniz çok makbule geçer.

• quote:

quote:

quote:

hocam öyle bir şey göremiyorum her yere baktım ama ben mi bulamadım siz tam olarak nerede olduğunu söylerseniz çok makbule geçer.

hocam şimdi baktım bende öyle birşey çımıyor ama benim yarıda kalmış siparişim de yok sonuçta, belki kaldırmaşlardır, ben epey bir zaman önce aynen sizin yaptığınız gibi tam siparişi geçerken bir miktarını puan ya da kartla ödemiştim ve tam o aşamada sayfayı kapatmıştım.Sonradan siparişlerim bölümünde tamamlanmayan siparişim şeklinde birşey olduğunu görmüştüm ödediğim tutar düşülmüş ve kalan tutarı ödemem gerekiyordu.Yani bir an onu hatırlayarak size yol göstermek istedim ama belki de artık böyle bir uygulamaları yoktur.En doğrusu hızlıal ile görüşerek bunu çözmek çünkü onların kayıtlarında bu ödeme vardır ve hemen iptal edebilirler.

• quote:

quote:

quote:

Tamamlanmayan sipariş kısmı çıkması lazım, istersen Mh yi ara hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Tamamlanmayan sipariş kısmı çıkması lazım, istersen Mh yi ara hoca

aradım finans birimleri dönüş yapcaklar en kısa zamanda dediler. ama tamamlanmayan sipariş diye bir şey çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 20 Ocak 2014; 22:02:27 >

• vakıf n11 yattı
    world hala yatmadı...alışverişi 2 ayrı hesaptan yaptım.
  • monodoks kullanıcısına yanıt
    Aynı üyelikten aynı gün 4 farklı kişinin kartıyla (3 adios, 1 vakıf) alışveriş yaptım. Hepsine de 111 er tl puan yattı... Aynı üyelik olması kesinlikle problem yaratmıyor, yatmayan puanlar için bankayı arayıp incelenmesini isteyin.

• Ben aynı üyelikten yaptım fakat 2. kart ile yaptığım yatmadı.
    Banka ile 2.görüşmeyi yaptım kartım busines olduğu için kampanya dışındaymış o nedenle yüklenmezmiş.

N11
  • arkadaşlar word kart business ile n11 den alışveriş yapıpta puan yatan varmı sanırım onda geçerli değilmiş kampanya bilseydik normal word kullanırdık n11
  • quote:

Orijinalden alıntı: canb95

arkadaşlar word kart business ile n11 den alışveriş yapıpta puan yatan varmı sanırım onda geçerli değilmiş kampanya bilseydik normal word kullanırdık n11

Bende business ile aldım ve yatmadı kardeş.
    n11 muhatap olmuyo banka ile iki kez görüştüm business kampanya dışı dedi ve yatırmadılar.
    Bende arkadaşa almıştım çok ayıp oldu çocuğa
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    aynı dertle bende uğraşıyorum arkadaşım dün farkettim bende puanlarla yakıt almak için gittim petrole puan sıfır sonuç hızlıal.com puanların üstüne yatmış. 2 sayfa önce ben bu firmaya güvenmiyorum demiştim burada puan kullanılıyor diyince hadi alayım dedim ödeme sayfasında vazgeçtim güvenilmez diye gerçektende güvenilmezlermiş. aşağıdaki metni şikayetvar.com'a yazdım bakalım cevap bekliyorum.

17 Ocak tarihindewww.hizlial.com adlı site herhangi bir sipariş oluşturmadığım halde sonu **** ile biten kredi kartımdaki puanları benim iznim olmadan kullanmıştır. alışveriş yapmak ve puanlarımı kullanmak için siteyi ziyaret etmiştim aradığım ürünü bulup ödeme sayfasında farklı sebeplerden siparişten vazgeçip herhangi bir ödeme yapmadan ve sipariş oluşturmadan sayfayı terk etmiştim. 20 ocak günü puanlarımı kullanmak için benzin istasyonuna uğradım puanlar yok. banka temsilcisi ile görüşmelerim sonunda puanların trend mağazacılık (hizlial) tarafından kullanıldığını bildirdiler. bana ait böyle bir harcama yok dedim ve harcama itirazı gerçekleştirdik. hizlial.com'a e-ticarette güvenilmez.

• Benim Adios Premium'a yatmadı puanlarda daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

Vakıf ta bana 55 yerine 111 tl puan yatırmış

ilk önce 500 tl üstü bi alışveriş yapmıştım, sonra onu unutup 1000 tl üstü bir alışveriş yaptım ama eski alışverişi hatırlayınca aynı gün 1000 tl lik alışverişi iptal etmiştim.

Hocam iptal ettiğiniz işlemden yatan puan geri alınır, yerine de 55 puan gelmezse sağlam mağdur olursunuz, bu konuya dikkat edin derim, inşallah bu durumu yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

vakıf n11 yattı
    world hala yatmadı...alışverişi 2 ayrı hesaptan yaptım.

hocam benim de world yatmadı hala yüklemeler devam ediyor diyor
  • Nerde vakıf ta o kadar zeka

111 i iptal etseler bile zaten kayıtlı alışveriş 55 i söke söke alırım sabırlı biriyimdir.

• beyler bi şey dicem de, bu herifler cidden kullanılmayan puanları geri alıyorlar mı? yoksa nası olsa kimse o riski alamaz diyip bizi mi kandırıyorlar
  • N11 Kampanya Worldpuanlariniz 18.01.2014 tarihinde yuklenmistir. Son kullanim 27.01.2014. Keyifli alisverisler dileriz.

diye msj geldi vakıftan

• Benim DE Adios Premium'a yatmadı puanlarda daha
  • Benim de vakıfkarta yatmamış internette şikayet formu doldurdum eposta ile iletişime geçebileceklerini belirtmiştim.Telefona bir şikayet takip no atmışlar ama herhangi bir bilgi bulamadım internette.Başka bir şey yapmama gerek var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.