Şimdi Ara

Worldcard seçili sitelerde 500/50 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
22
Favori
23.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: economist52

TL kartta süresiz 400 wp vardı..Dijital kampanyasından 50 wp gelmiş süreli puanlar kısmında görünüyordu.

Bugün 100 tl WP harcadık ama world mobilde süreli puanlar bölümünde dijital kampanyasından gelen 50 tl Wp hala gözükmekte.

Süresiz puanlardan mı harcadı diye kuşkulandım.

Halbuki önce süreli puanların kullanılması gerekmezmiydi.

Umarım Dijitalden gelen 50 wp yi kullanmak için süresiz 400 puanı harcamak zorunda kalmayız..

Edit: Önce süreli puanlar kullanılıyormuş arkadaşlar..Yani puan harcama sıralaması doğru. Aklımızdaki soru işaretleride giderilmiş oldu böylece .

@KARACABEYY

@CengizGurkan

@mytra

Yapı Kredi bazen puan sırasını karıştırıyor başıma gelmişti.

• economist52 kullanıcısına yanıt

İçinde sadece yüklenen 50 world puanın olduğu kartla yapılan harcamadan sonra bile halen orda süreli puanlar kısmında 50 worldpuan gözüküyor ancak kullanılabilir world puan alanında 0 gözüküyor. Haliyle orda hep oluyor önemli olan süresi bitince kullanılabilir world puan aynı kalsın.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    World mobilden bakınca dediğiniz gibi süreli puanlar görünüyor.
    Ancak internet tarayıcıdan yapı kredi internet şubeye girip puan bilgileri kısmına girdiğimde kullanılabilir wp görünüyor ve karşısında süresiz yazıyor ve bugün kullandıklarımı hesaptan düşünce hesap doğru çıkıyor.Ayrıca world mobilde görünen süreli 50 tl puan yapı kredi internet şubesinde gözükmemekte.

İlk defa wp kullandığım için tereddütte kaldım.
    cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam mantık olarak önce süreli puanı kullanmalı ayrıca YKB tarayicida puanlar kısmında silinme tarihi de yazıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 31 Aralık 2020; 20:3:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam mantık olarak önce süreli puanı kullanmalı ayrıca YKB tarayicida puanlar kısmında silinme tarihi de yazıyor hocam.
    Merhabalar.Siz kullandınızmı dijitalden gelen 50 tl wp yi..Kullanmadıysanız size zahmet web tarayıcıdan yapı kredi internet şubesine girip bakabilir misiniz süreli puanlar bölümü varmı ve bu puanlar orda görünüyormu..Bende sadece süresizler var, süreli puanlar görünmüyor.Eğer sizde süreli puanlar bölümünde bu puanlar görünüyorsa demek ki bugün benim puanlar doğru sıralamayla harcanmış anlamı çıkar

Edit: Önce süreli puanlar kullanılıyormuş arkadaşlar..Yani puan harcama sıralaması doğru. Aklımızdaki soru işaretleride giderilmiş oldu böylece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 31 Aralık 2020; 20:26:1 >

Hocam ben puani harcadım digital puan kampanyasi malesef kalmadı:)

Ben de harcadım o puanları ben de böyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 19 Şubat 2021; 12:46:50 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Sordum bankaya.Önce süreli puanlar kullanılıyormuş..İyi oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 31 Aralık 2020; 20:32:42 >
    Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim tahmin ettiğimiz gibi yani doğrusu olmuş.

• Dijital kart kampanyasından gelen süreli 50 World puanı kullanacak online site bulamadım, Hepsiburada, Hepsiexpress ve Amazon denedim olmadı. Online olarak nerelerde kullanabileceğim hakkında bilgisi olan var mıdır?

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Gittigidiyor da kullanılabiliyordu değişmediyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Dijital kart kampanyasından gelen süreli 50 World puanı kullanacak online site bulamadım, Hepsiburada, Hepsiexpress ve Amazon denedim olmadı. Online olarak nerelerde kullanabileceğim hakkında bilgisi olan var mıdır?

Puanlar kredi kartındaysa migros sanal market ve gittigidiyor.

Eğer puanlar TL karttaysa sadece gittigidiyor (Gittigidiyorda sepette tek kalem ürün olacak ve worldpuan miktarı sipariş tutarından fazla olacak).

Fiziki markette kullanmak isterseniz başta A-101 BİM MİGROS

• Worldpuan Geçerli Market ve Süper marketler : Migros, A101, Bim, Kipa, Özdilek, Bizim Toptan, Metro, Real, CarrefourSA
    • Worldpuan Kullanılan Akaryakıt İstasyonları : Opet, Total, Aytemiz, Aygaz Otogaz ve Petrol Ofisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 31 Aralık 2020; 20:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Rica ederi üstadım, foruma yoğun katkılarınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 31 Aralık 2020; 20:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam est. ne demek konu bilgim dahilindeyse memnuyetle yanitliyorum size ve tüm DH ailesine mutlu yıllar : )

• Çok teşekkürler.

@economist52 @asi1227

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.