Şimdi Ara

Worldcard şüpheli işlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün öğle saatlerinde telefonuma 3d secure şifresi geldi, işyeri yemeksepeti electron yazıyordu. O an birinin kartımdan çekim yapmaya çalıştığını anladım, kartımı kapattırdım. Genelde fiziksel kartımı sanal alışverişlerde kullanmam ve sanal alışverişe hep kapalıdır. Sanal kartımı kullanırım her zaman ama yine de böyle bir şeyle karşılaştım. Siz de dikkatli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internet alışverişine kapalı olan karta nasıl onay verebiliyor? 3d şifresi göndermeden limit yetersiz diye işlemi reddetmesi gerekmiyor mu? 3d olmayan bir siteden işlem yapsa gitti para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Onu ben de müşteri hizmetlerine sordum, 3d şifreyi girerse red alır dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 23 Ağustos 2016; 20:28:20 >
  • Ben de sürekli hesabımın olduğu Cepteteb banka kartımla alışveriş yapıyorum. İkinci kart istesem, alışveriş yaparken ana hesaptan buna aktarsam gönderirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Merhaba arkadaşlar,
    Bugün öğle saatlerinde telefonuma 3d secure şifresi geldi, işyeri yemeksepeti electron yazıyordu. O an birinin kartımdan çekim yapmaya çalıştığını anladım, kartımı kapattırdım. Genelde fiziksel kartımı sanal alışverişlerde kullanmam ve sanal alışverişe hep kapalıdır. Sanal kartımı kullanırım her zaman ama yine de böyle bir şeyle karşılaştım. Siz de dikkatli olun.

hocam yemek sepeti hesabı satın aldınız mı ? daha önce

eğer hesap aldıysanız ve kartınızı istemeden hesaba kaydettiyseniz ? hesabın sahibi arkadaş yanlışlıkla denemiş olabilir mi
  • hakanmbe kullanıcısına yanıt
    Bir hesabım vardı ama kendi hesabım, Bir kere sipariş verdim oradan, hatta cepteteb kredi kartımı kullanmıştım, world değil,

• arkadaşlar zaten çalıntı kartlarda öncelikle küçük alışveriş denemesi yapıyorlar bakıyorlar onay alındımı yükleniyorlar limit bitirinceye kadar, kartlarınızı internet ve telefon harcamalarına kapatınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Bir hesabım vardı ama kendi hesabım, Bir kere sipariş verdim oradan, hatta cepteteb kredi kartımı kullanmıştım, world değil,

hımm. geçmiş olsun o halde hocam ucuz atlatmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanmbe -- 23 Ağustos 2016; 21:10:40 >
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    banka kartı direk hesaptan çeker para aktarma diye bir olay yok. cepteteb kart internet alışverişine kapatılamıyor, canlı desteğe sormuştum. enparada encard için aylık limit belirleme ve internet alışverişine açma kapama yapılabiliyor.

• diyelim ki internet alışverişlerinde sanal kart kullandık, peki ya pos makinesindeki işlemler için ne yapacağız? önlem alınabilecek bir durumu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.