Şimdi Ara

worms sevenler buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim en çok grenade hoşuma gidiyodu.Manyak kullanırım bu arada el bombasını
  • bide indirebilsek
  • hala oynarım fırsat buldukça, multi oynarken insanın sinirlerini bu kadar zorlayan başka bir oyun yok bence..
  • ben sımdı WormsWorldParty ılk versıonunu netten buldum 190 mb

1bucuk saatte ındırdım
    HARBIDEN ...

sımdı oynuom bıraz basıt geldı ama cok zevklı olcaana ınanıorm
    INTERNETTEN arkadaslarla ve kuzenlerle tum tatıl boyunca oynamakk miss

link verım sızde yukleın burdan konusalm artık

yada msn ı alın

link : > şimdi bu sıteden 80 kb lık bı dosya var onu cekıceksınz ardından ... 2 saatten az bı surede sıze ınsstall dosyasısını verıo

yuklucenz cok basıt
    ve qusel

http://www.acid-play.com/download-trial/worms-world-party/ FULL SURUM harbıden

WormsWorldParty DOWNLOAD için TIKLA ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcik89 -- 5 Ocak 2006 20:06:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

MAYTHEM İ arkadaşta oynadım süper bişi valla
    wormsun ustasıyım solucanlarının hastasıyım

süper ya tam arabanın arkasına yazmalık
  • bu linkteki tam sürüm demi
  • Hadi başlıyoruz oyuna onlinekemerlerimizi bağlıyalım5-4-3-2-1....veeee sıfırrrrrr

Hoşgeldin 2007
  • evet indiriyorum %9 olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Hadi başlıyoruz oyuna onlinekemerlerimizi bağlıyalım5-4-3-2-1....veeee sıfırrrrrr

Hoşgeldin 2007

dur baba ya önden gitme daha 2001'e yeni girdik!

bu arada online nasıl oynanıo bu oyun akşam deniyim bari! bi yardımcı olursanız sevinirim

• arkadaşlar isterseniz ben musakka ile konuşayım yada boşver :D ya worms world party indirmeyin onda iş yok millet worms armegeddon oynuyor türklerde var hatta ben klan kurma hazırlığındayım iyi oynadığımı düşünüyorum v.s indirmeye kalkarsanız worms armegeddon indirin siz indirin ben size bazı dosyalar verecem onun sayesinde netten oynayacanız siz worms world party indiriyosunuz ama o netten direk oynanmaz update falan var siz en iyisi worms armegeddon oynayın bir sürü avantajı var ben size oyunlarda yardım ederim öğrenirsiniz :D

bunuda indirip izleyin oyun türü shoppa ve ilk sıra bende iken 2 video harita sayesinde video biraz bozuluyor ama anlarsınızhttp://rapidshare.de/files/9924780/wornshow.wmv.html

sonra worms armegeddon daha iyi derim ben bir sürü avantajı var bide beraber klan kurdukmu tamamdır zate benim bir kaç arkadaş daha var

• bende varım yaaa ben muz bombasını bide ucan kuzuyu severdm en çok merak ettiğim şeyse el bombalarının patlama vakitlerini nasıl kısalttıklarıydı
  • worms armegedonu zamanında çok oynadım nerdeyse butun dallarda gold madalyam vardı
    bende istediğiznizle kapışırım yani. netten hala oynanıyormu bu oyun
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Harbi yaaa mükemmel olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: salih705

aranızda worms sevenler varmı?

benim sorduğum soruya bakın

arkadaşlar ben 2d de 3d de oynadım 2d de oyun grafikleri ve sesler fazla iyi değildi ama keyif veriyodu 3d de sesde görüntüde süper ama o kadarda keyif vermiyo sizce wormssun 2d si mi güzel yoksa 3d si mi???????
  • @baboliulan

kardes 1,2,3,4,5 tuşları ile kısaltıyosun :D

@Metalovski

kardes oynanmazmı orayı yıkıp geçiyom 1vs1 shoppa hiç kaybetmiyom desem yeri sen ben oynarım de cd yi bul ben sana updateleri yollarım rapidshareye koyup

@salih705

2d en güzeli ses olayına gelince ben değiştirdim kendi sesimi yaptım daha güzel oldu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: baboliulan

bende varım yaaa ben muz bombasını bide ucan kuzuyu severdm en çok merak ettiğim şeyse el bombalarının patlama vakitlerini nasıl kısalttıklarıydı

ewet yaa ben atınca 10 saat sonra patlıyo onlar atınca saniyesinde
  • arkadaşlar biri worms mu dedi yeni bir site hazırlıyorum ama tavsiyem şimdiden herkes bir yerden Worms Armageddon bulsun...

gerçi ben de tüm seri mevcut ama size tavsiyem en iyisi Worms Armageddon
    oynamanız..

klan kuracak arkadaşa diyorum..

Emrecim naber tanıdın mı abini
  • holy hand grenade HAAALA LUYAAA BOOMMMM :D hastasıydım bi ara evde toplanım 5-6 kişi oynardık ehehhe
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar biri worms mu dedi yeni bir site hazırlıyorum ama tavsiyem şimdiden herkes bir yerden Worms Armageddon bulsun...

gerçi ben de tüm seri mevcut ama size tavsiyem en iyisi Worms Armageddon
    oynamanız..

klan kuracak arkadaşa diyorum..

Emrecim naber tanıdın mı abini

tanımam mı ya ismet abi nasılsın ya oyuna iyice alıştım bende ama arkadaşla oynamktan roper ' i unuttum olsun 2-3 kere oynayınca alışırım benim msn değişti seninki eskisimi @messengeruser.com olan mı? benimki affetmeyen_emre@hotmail.com her türlü yardım ederim site için ne istersen pek bişi bilmiyoz ama olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.