Şimdi Ara

worms sevenler buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hastasıydım cd si vardı ama kaybettim nereden bulabiliriz yine. güzel oluyordu oynaması.
  • quote:

arkadaşlar biri worms mu dedi yeni bir site hazırlıyorum ama tavsiyem şimdiden herkes bir yerden Worms Armageddon bulsun...

ismet abi klan mı kurcan yoksa sadece tanıtım amaçlımı sorduğum soruya bak ikiside [:D}
  • B i kere bi tabancayla ateş edip 3 kişi aldıydım mayındı tnt ydi derken ortalığın anasını ağlattıydım sonunda bi mayın fıss etti patlamadı.Ah oda patlasaydı.Bu arada bende worms armageddon çalışmadı.Nasıl çalıştırıcam crack ı yoktu bende.
  • bulursun netten kardeş
  • http://rapidshare.de/files/9495521/worms-update.rar.html

burda haritalar , update , schemes falan var son update de içinde mevcut herhalde worms armegeddon varsa sizde bunları kurun
  • evet arkadaşlar WormNet'e bugün itibariyle geri dönmüş bulunuyorum.Kahrolası MCafee yüzünden günlerce giremedim WNet'e :) ben de wormnette bir problem var sanıyodum.Web sitesi olayı şimdilik yattı ama ilerde olabilir.Klan mevzusu ile şimdilik sözkonusu değil
  • BEN HALEN HASTASIYIM BE NE KADAR ÇOK SABAHLARDIM ONUN İÇİN ŞİMDİ DE OYNUYORUM AMA ARTIK HİÇ Bİ OYUN İÇİN SABAHLIYAMIYORUM SİZE BOL OYUNLAR
  • Yaa böyle basit ama dahice tasarlanmış oyunlara hasta oluyorum.Oyun 2 boyutlu ve ilk bakışta dandik bi çocuk oyunu gibi duruyo ama sonralara dooru manyak sarıyo
  • knıghte varya aslında onu n wormsunu çıkarcaklar 26 saat kalkamazdık bilgisayarsadan

yetkililere duyrulur
  • mayhem'i deneyin ben 1 hafta önce indirdim zoru zoruna 4.2gb 8 gün sürdü ama değdi online oynuyorum başından kalkamıyorum.
  • valla en iyisi bence worms world party 3 boyutlular eski havasını vermiyo.
  • world party'de bi şey söylüyodu solucan incecik sesiyle

"incoming"

ben de hastasıyım 3boyutlusunu oynama fırsatım olmadı ama world party süperdi
  • süperdi ben hala oynarım
  • bence isterse yüzyıl geçsin worms armegedon oynarım
  • worms3d den itibaren çok zevkli olmaya başladı oyun kabiliyet rüzgara göre bombalar ustalaşma vs ama eski 2 boyutlu bok gibi mame oyunları gibi amiga 1200 dede vardı, worms 4 mayhemde hele yok yok onlarca mod eklemişler story de tamamladığın bölümlerde altın toplayıp yeni silahlarla modları açıyon haritalar özenle hazırlanmış karşılıklı ada dan adaya savaşlar için özel haritalar koymuşlar , ayrıca onlinede ninja rope ustaları var adam havada şov yapıyo, daemon4 le rahat rahat oynuyorum.
  • eskiden oynuodum babamın işyerınde kı bılgısayarda vardı

bı tane yumruk gıbı bısı vardı hani
    benım solucanı alıp karsı takımın solucanının yanına gıdıodum sonra da
    sole 3 parmakla mı 2 parmaklamı ne dokunuodum solucana ,solucan suya dusuodu ve sole bı ses cıkarıodu ,benım solucan dokununca

'''''''' iffffffffffffffffffff ''''''''''
  • ciddi ciddi şimdi kaç kişi oynar bu worms armageddonu online bi parmak kaldırın bakem sayalım
  • bencede en güzeli worms world party 3D ye geçtiler zıçtılar oyunun içine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.